![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Според мен с Gambling With The Devil издадоха поредната си никому ненужна издънка. Какво мислите вие?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
СЕГА го тегля
![]() После ще си кажа мненийцето, но те са ми любимците! Надали ще е "поредната никому ненужна издънка"! ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Новия Helloween ------->
![]() Цитат [11:32:49] Dessy The Vaska каза: вече и Фрийдъм Кол, дето са им тотални епигони, са по-идейни Мислех да напиша нещо, но това май изчерпва всичко, което бих искал да кажа. Смех!1 -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Според мен с Gambling With The Devil издадоха поредната си никому ненужна издънка. Какво мислите вие? абсолютно съм съгласен. Подобна група вече може само да почива на стара слава, но-добре нови песни да не правят! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
на първо слушане не е зле
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Господи, защо тази банда така продължава да се гаври с името Helloween, за някои, включая мен, то е свято.
Наистина ме боли, че за нищо не стават вече. Венци, то аз какво ли друго не изписах, хах. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Питане - къде по дяволите го намерихте тоя албум?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Керази, Замунда, а когато се прибере нашият многоуважаван админ (което имайки предвид, че довечера ще запиваме, може да се проточи доста), ще бъде качен в Арена и в съответната торент тема тук.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^^^ @Braindead, напълно съм съгласен с теб! Така и не можах да ги възприeма без Киске, а истината е, че с Анди Дерис е истинския Helloween, а не "новия"...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Албума много ми допадна
![]() И аз не ги наричам "новия", защото се е видяло, че така ще е и занапред!!! -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Човече, айде стига плюли, албумчето си се кефи, но скоро ще разберете по-подробната ми позиция
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
После защо съм хранел тия педерасти...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Хахаха, ти явно си ултрас-анти-хелоуински
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Вместо да спорите правете като мен - хич не слушайте
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
^^ И да не си такъв, просто този албум така масивно ака върху Тиквите, че няма накъде...
![]() И Вайки е затънал в такава творческа дупка вече... ![]() Да, това е вярно, че т.нар. "истински Хелоуин" е с Дерис, което е голям резил за Hansen и Kiske, и класиките... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Duh5, наистина, това е групата, която ненавиждам до болка. Ще се посмея малко, ей сега го дръпвам.
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 30-April 03 Град: Ямбол Потребител N: 88 ![]() |
Винаги са ми харесвали, въпреки че не са основното което слушам, The Dark Ride ми хареса много, този новия още не съм го чул достатъчно, но на първо слушане не е зле.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Ще ви помоля да не храните чак пък толкова, защото и аз не понасям много групи, и пак нищо не съм казал лошо, защото знам, че е гадно спрямо феновете на тези банди. Малко се осъзнайте и, ако плюете, поне се обосновете ебаси! Писна ми от хейт! Просто кажете "групата не ми харесва, албумът е гаден и тн." , Изказвания от рода на "тия са педерасти" са много глупави и не знам просто...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Helloween имат точно 4 албума. Трите Кийпъра и The Dark Ride.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Третия кийпър е абсолютно ако.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Третият Кийпър е убийствен албум и единственият добър "светъл" на Хелоуин с Дерис..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Не знам кво му е "светлото", но аз лично не мога да изтрая повече от три парчета от него, бахти бозата е.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все същите изказвания. Защо не коментирате новия, все пак темата е за него
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ви помоля да не храните чак пък толкова, защото и аз не понасям много групи, и пак нищо не съм казал лошо, защото знам, че е гадно спрямо феновете на тези банди. Малко се осъзнайте и, ако плюете, поне се обосновете ебаси! Писна ми от хейт! Просто кажете "групата не ми харесва, албумът е гаден и тн." , Изказвания от рода на "тия са педерасти" са много глупави и не знам просто... Че са педерасти, педерасти са. Че са гнусни, гнусни са. Че чух албума, чух го. И тъй, какво да кажа за това нещо. Супер яки китарки, опити на господин Дерис да звучи мъжки. А всъщност става точно обратното. Разхвърлян и безидеен... Все пак Kill It е просто :аз не съм гей хеви метъл: За да не ме помислите за гаден хейтър, искам да кажа, че нямам нищо против helloween с Киске, дори се кефя малко на helloween с Хансен. Но това което е сега е ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Прочитайки написаните по горе мнения ще се въздържа да го сваля не искам да си развалям мнението за група била любима ми навремето с първите си няколко албума .Аз просто си слушам Gammaray да не се ядосвам .Helloween са отдавна минали в историята за мен.Остават само добрите спомени за албуми като Walls of Jericho и Keeper of the Seven Keys 1и2 които ще слушам винаги с възхищение
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Винаги съм уважавал Helloween и смятам, че те са допринесли не малко за развитието на метъла.
А новият албум, макар и да го чух само веднъж, не звучи чак толкова лошо (естествено изключвам Can Do It в положителната си оценка). Във всеки случай не ми е неприятен, въпреки, че ми се искаше да чуя малко по-оригинална творба. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе странни сте ми малко всички.. Ами една група не може да стои на нивото от '87ма мамка му, осъзнайте се и ми посочете, някои които го правят успешно? Хелоуин, това което са сега, е един от малкото успешни еманации на идеята "да копираш самия себе си" (напр. Аеросмит).
Цял ден новия албум ми е на плейъра и смело мога да кажа, че МНОГО ми допада. В крайна сметка те са веселяци, и много добре се справят в тази си роля. Албумът разполага с всичко, което си му трябва/на мен ми трябва, за да е готин/да ми допадне - свежи музикални идеи, много яки (доколкото се схваща) текстове, поне 2 веднага зарибяващи парчета, поне 1 което се слуша минимум 3 пъти in a row, абе - ще се купува. Ако ще го сравнявам със старите неща - най ми мяза на The Time of the Oath, да речем без "величествени" изцепки. Хайде сега може да плюете, ама ще защитавам албума до последно. И много правилно някой нагоре отбеляза - ми като ги мразите и в червата - не коментирайте в темата/не ходете на концерти. На последващия такъв пак ще има 5000 човека. (И сега някой ще каже, че ще отидат заради Гамата, хихи ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Понеже нямах почти никакво време днеска съм слушал само 1 път албума, + още няколко песни по 2 пъти, така че още не мога да дам окончателна оценка, но за мен албума е малко под очакванията ми, но със сигурност не е издънка!
Като толкова не ви кефи не го слушайте... Наистина след жестокия The Dark Ride (любимия ми албум след The Time of the Oath) дават малко назад, но все пак държат фронта... Аз лично билети за концерта си купих още преди да излезе в нета албума (даже пусках снимки в темата с новините), защото така или иначе ще отида независимо от качеството на самия албум, и честно казано ще отида на концерта заради HELLOWEEN! (както почти всички в крайна сметка) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
е си позволя да цитирам един коментар от замунда, който ми хареса
![]() Цитат Нека и аз се изцепя нещо
![]() За мен това е албум копиращ най-добрите моменти на групата с Киске + модерно звучене. "Новия" вокал взел че се понаучил да пее като него . . . има още какво да се желае но все пак Киске си е недостижим така че и така съм доволен. Малко по твърдички са станали сякаш но умерено и не дразнещо. Ако бяха записали първите си албуми в такова модерно студио, щяха да звучат като новия албум. Доволен съм 5. Не забравяйте, че всяка велика група има поне един слаб албум, който според други е най-великия им. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама как си знаех, че няма всички изказвания да са хейтърски
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ами една група не може да стои на нивото от '87ма мамка му Абсолютно си прав. Единственото по-лошо е да се смъква под това ниво с всеки следващ албум... ![]() Третият Keeper беше един претрупан, разхвърлян и тотално безцелен албум. И не на последно място, съвсем недостоен за заглавието си. В новия като че ли са се опитали да направят нещо по-съсредоточено, но пак не впечатляват особено. Неприятно е да се признае, но Helloween се изчерпаха окончателно след "The Dark Ride". От години вече лежат на стари лаври и експлоатират едно втръснало звучене. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама ще им идеш на концерт, нали?
![]() Дай боже всекиму такива лаври. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама ще им идеш на концерт, нали? Не. Не им отидох на втория, въпреки че си бях в България, не им отидох на третия, нямаше и сега да им отида, ако си бях тук. Въпреки това разбирам феновете, които ходят - все пак любима банда им е. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
След едно слушане, смятам че албумът не е никак лош и пази нивото от последните няколко. Забелязах, че звукът е леко втежнен и малко попретрупан от ефекти ( в това число и вокалите), което не ми допадна особено. След това първо слушане най-яки ми се струват "Final Fortune", "The Saints", "Dreambound" и "Kill It".
След още 4-5 прослушвания мога да дам окончателна оценка на албума. А, също така ми харесаха двойните сола - нормално за Helloween всъщност ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е как няма да ходим като ще има Гама Рей?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз няма да говоря за музиката, но съм длъжен да отбележа безспорния факт, че в сравнение с предния албум, тук саунда издиша много сериозно.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Бах аз сега го просушвам ама радва ме!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе странни сте ми малко всички.. Ами една група не може да стои на нивото от '87ма мамка му, осъзнайте се и ми посочете, някои които го правят успешно? Хелоуин, това което са сега, е един от малкото успешни еманации на идеята "да копираш самия себе си" (напр. Аеросмит). Нека измислят друга формула, защото, уви, конете с капаци, не виждаме много смисъл в парчета от типа на Мисис Год... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Е тва парче беше яко, какво, аз му се хилих
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Вчера го изтеглих и чух по малко от всяка песен. Не мисля, че ще го слушам целия. Нищо не ми хвана ухото.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нтакаа, ами вижте сега - всеки си има вкус, както казало кучето преди да си оближе гъ**.
Аз моя ще си го ближа с удоволствие и междувременно ще слушам албума и ще се кефя на веселяшки парчета като Мисис Год ![]() БТВ и баща ми много им се кефи на Хелоуин, и новия албум ще му хареса, само да му го занеса ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми, естествено, че всеки си слуша каквото си иска... и понеже не искам да превръщам темата в "Хелоуин преди и сега", ще вметна, че един път слушане на албума ми беше предостатъчен!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Абсолютно безсмислен, скучен, разхвърлян и кофти звучащ албум ... тотално разочарование..
очаквах много повече...много много много повече ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 12-September 07 Град: sofiq Потребител N: 2330 ![]() |
смислен, забавен, подреден и страхтоно звучащ албум.Супер много кефи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз предлагам да си спретнем меле, и да решим въпроса еднозначно и веднъж за винаги
![]() След още един ден слушане - още повече ми хареса албумчето ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Това е една от най най-любимите ми групи! И да кажа след всичко прочетено тук, малко ме е страх да си пусна албума
![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се бой, и не подхождай с пренебрежение, албума не го заслужава. Има просто велики песни. Не вярвай на хора, които са чули само първата песен (дано да не е дори само интрото..). Албумът е страхотен, ще го оценят и мърморковците някой ден, и ще ги е яд, че са пропуснали време да го слушат.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ААми една група не може да стои на нивото от '87ма мамка му, осъзнайте се и ми посочете, някои които го правят успешно? Maiden. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хихи, хайде да не правим офтопици. А и ще те заклеймят, че те се "развиват".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
^^ Maiden в никакъв случай не са на нивотото от 80те, те се развиват, звучат по-модерно и т.н., което между другото ми допада!
А относно Gambling With The Devil на Helloween мога да кажа, че е страхотеееен!!! Много ми хареса! От "инструментална гледна точка" е много добър, усеща се малко повечко мисъл в солата и се забелязва разнообразие, звукът е втвърден, което ми хареса най-много, изобщо за музиката нямам абсолютно никакви забележки, даже ме кефи ужасно много - по-пауър, повечко бързина, абе 6++! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ пфу, исках аз да му кажа че мейдън не са на ниво "80-те"
![]() да кажем че новия им албум смърди -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Пълен провал, наистина ме отчайват вече.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Не мисля че албумът е провал, тъкмо обратното, много повече ми харесва от последния т. нар. "Keeper". Вярно е, че не е като славните Keeper-ски албуми, с които сме харесали тази група, но те са от преди 20-ина години все пак. Доста отдавна звученето на Helloween е променено, а това което ми харесва в този албум е че си е метълски, в предишните 2 имаше много лигави песни (поне за мен), а в този нещата доста повече ми допадат, въпрос на вкус сигурно. Това ми е любимата група заедно с Gamma Ray, Manowar, Blind Guardian, Rage и т.н. така че не можах да остана безучастен към толкова много оплювки. Да ви кажа след като изчетох мненията слушах албума и много ми хареса, сугурно защото бях подготвен за пълна лигавня
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето, виждате ли? Който разбира от хубава музика - му харесва албумът :П
![]() ![]() ![]() (шегичка де, да не ми се нахвърлите сега.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Поредното им говно.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ако ще го сравнявам със старите неща - най ми мяза на The Time of the Oath, да речем без "величествени" изцепки. Просто ме разби с това твърдение! Това е все-едно да твърдиш, че Жирафът най мяза на скакалец, но без лявото му крило! Иначе за албума, дълго се чудих какво да пиша. Но е ясно, че след като вайки реши да зарежи мрачния имидж и отново да създават весело настроение, започнаха да се превръщат в автопародия на това, което са били преди години. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
След вече повече от седмица тоя албум така и не успява да ми хареса... Явно наистина това няма да се случи...
Сравнението с "The Time of the Oath" ми става малко смешно, защото за мен той е не само най-любимия албум на HELLOWEEN, но и един от най-най-любимите албуми въобще! Докъто този ми е следващото ми разочарование от една от 3-те ми ТОП групи след Matter-a на Мейдън... Дано и Rammstein не ги последват... ![]() П.П. Това не значи, че няма да отида на 18-ти и да се размажа, особено ако пак свирят Невидимия! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо си говорим за различни неща май тия дни тук.. Говно е песен като Fallen To Pieces, така ли? Топ 3 на най лошите? Мрачен имидж.. С един мрачен албум, ама ти сериозно ли?
Щом не ви харесва - не си го купувайте. Но не замеряйте с развалени зеленчуци хора, които не го заслужават. Да, и на мен Анди ми харесва повече в Pink Cream, и аз ще се радвам Кай да свири Future World с Helloween, обаче ми писна да обяснявате на света колко зле бил албумът. А очевидно щом сте решили, че е боклук, няма да съм аз човекът, който ще ви натрапи противното ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз поне нямам предвид, че албума е говно...
Напротив албума си е добър, но аз от HELLOWEEN не очаквам добри албуми, а гениални, за това съм разочарован! Точно както с Matter-a, за това и го споменах в предното си мнение... Пък и всеки с вкуса си! Радвам се че има хора на които е харесал, това значи че Helloween все пак не са си загубили времето! Както и да е, важното е на 18-ти да бъдем в зимния и да се разглобим! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще, ще, обещавам
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Поредното им говно. ![]() Що не вземеш да се гръмнеш, а? Продай колкото тях, стани институция в музиката като тях, пък после казвай кое е говно и кое не! Писна ми от хейтъри, мамка му! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
за кво изобщо му говориш - с такива хора няма смисъл да общуваш... хейтърчета, без капка разум...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, да се разберем
![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Тъпо е да се мисли, че една група трябва да издава едно и също 20 години не мислите ли. Това би било комерсиално! Ако новият Helloween като цяло не ви допада като стил не го слушайте. Доста по-компетентни хора са дали положителни оценки за творчеството и композициите им напоследък! Не отричам, че имат слаби парчета и то не 1 или 2! Helloween е една от най-прогресиращите банди в собствения си стил, на мен ми допада, че опитват нови неща и не "тъпчат" на едно място... може би това е причината да не се харесват не знам. Който иска I Want Out да си го пусне просто, а не да плюе без да разбира! За сега за албумът мога да кажа, че е тежък, бърз, с интересни сола. Може би малко прекаляват с разните ефекти... трябва ми още малко време да го послушам!
EDIT: Щурма е прав, че са вадили и по-добър саунд! Интересно ми е мнението му и за музиката! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доста по-компетентни хора са дали положителни оценки за творчеството и композициите им напоследък всичко хубаво, ама това дето го изтърси.... няма "компетентност" когато оценяваш дали нещо ти харесва или не...въпрос на вкус е -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, бе, Дани, докога ще закотвяте хора като мен, примерно, дето "искат да слушат I want out" с такива коментари?
А мнението на хората, които харесват старите неща не се ли зачита? Щото вече от това "слушай си нещата с Киске" ми се повръща, защо не ми предоставят нещо, което да не ме разочарова? (и тук не говоря за издаване на "едно и също") -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, добре казано. Аз не искам да слушам едно и също 20 години, обаче искам новото да е хубаво. В Helloween не промяната на стила е лошото нещо, а това какво творят в рамките на този стил. Като направят нещо хубаво, ще ги похваля в каквато и посока да са се развили. Защо не съм плюл по "Rabbit Don't Come Easy" или "Better Than Raw"? Защо "The Dark Ride" ми е един от най-любимите албуми на Helloween? Явно не е защото новият период на групата не ми харесва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Дани, не оспорвам изказването ти, но смея да отбележа, че всеки има правото да бъде разочарован.
Аз смятам една част от пишещите тук за изключително компетентни и малко или много споделям мнението им за албума. Да се повторя - Gambling With The Devil има добри и лоши страни, но за жалост не е това, което аз и много други очакваха. По-скоро не е това, което трябваше да бъде. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
всичко хубаво, ама това дето го изтърси.... няма "компетентност" когато оценяваш дали нещо ти харесва или не...въпрос на вкус е Говоря за музиката като композиция, чисто като тонове т.е. ноти независимо на какво е изсвирено. Казвам, че нещата, които Helloween измислят и свирят са музикални и далеч не са слаби композиции и т.н. Колкото до това дали хората са компетентни тук мога да кажа за 5-6-7 индивида, които познавам, но коментари от сорта "изсраха поредното говно" и "педали" няма как да ми говори за каквато и да е музикална компетентност не мислиш ли? ![]() Добре, бе, Дани, докога ще закотвяте хора като мен, примерно, дето "искат да слушат I want out" с такива коментари? А мнението на хората, които харесват старите неща не се ли зачита? Щото вече от това "слушай си нещата с Киске" ми се повръща, защо не ми предоставят нещо, което да не ме разочарова? (и тук не говоря за издаване на "едно и също") Ми просто защото Helloween са се променили много и не можеш да очакваш да направят нещо в старата си насока, за да се харесат! Отишли са в друга насока, която явно се разминава с вкуса на феновете на старите им неща. Макар аз да харесвам еднакво и двата периода, но винаги съм ги възприемал едва ли не като две групи. Казвам просто, че втората си върши много добре работата. Ако наистина се погледне на Helloween като на две групи може би хората щяха да оценят новата им музика без предразсъдъци, а тя наистина е много силна! EDIT: Хаха, майка ми иска да и го кача на MP3ката, а баща ми на касетка за колата... май ще ходя с мама и тати на концерта! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
EDIT: Щурма е прав, че са вадили и по-добър саунд! Интересно ми е мнението му и за музиката! ![]() За разлика от повечето олд скул фенове на бандата, на мен предния албум ми се стори изключително силен. Доста разнообразен, много нови елементи, епичен и като цяло доста изпипан. Може би леко хаотичен, но на мен ми стана любим. За мое съжаление новият е в абсолютно различна насока. Трябва да призная, че първия път, когато го пуснах не можах да издържа да не скипвам някои от песните и единствената, която ми хареса беше отварящата. Сега обаче и другите започват да ми допадат. Имам чувството, че няма да е чак такова разочарование каквото ми се стори първоначално. Пък и мислих да не ходя на концерта им заради него ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Смърди та се не трае
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Реално погледнато - Ху кеърс?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Млъквайте с тези ваши безмислените коментари вече
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ники, не е като да е хубав албумът...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това и аз не го отричам.. но се прегледай мненията на въпросния потребител.... Коко Батори No2
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахахаха, може да са братя близнаци, свързани ясно къде.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Връзка.....Пенис- Анус
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
То не че връзката межу Вайки и Дерис е различна сега...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Там очевидно има и орална намеса ...
Всъщност на 3-то изнасилено слушане имаше някои парчета, които ги издържах малко за по-дълго. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам, аз се забавлявам на оня танцувален боклук Can do it
|
|
![]()
Коментар
|
|
А вие що не вземете да млъкнете!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Що пък да млъкнат? Helloween се омазаха за пореден път и хората са в пълното си право да им се подиграват колкото искат.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЙЕС! Точно така! Долу Helloween!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тая тема ми е много смешна. Прилича ми на няква за Металика
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
^ Що пък да млъкнат? Helloween се омазаха за пореден път и хората са в пълното си право да им се подиграват колкото искат. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В контекста на коментара, който редовно чувам от ревностните защитници на новите неща на Хело, а именно "ми като не ти харесва, не слушай", ще вметна: "като не ти харесва не чети", в крайна сметка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тая тема стана пълен бълвоч! Едни хранят албума и групата, а другите хранят храненето на другите. В крайна сметка, всичко това е доста глупаво, и точно заради това, този ми е последния пост в тази тема.
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-малките пък са смешни с некви изказвания как са разочаровани все едно са отраснали с тая групи и виж са как ги разочарова
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Явно няма да ми е последен пост - албумът ме кефи, и въобще не съм разочарован. Просто няма смисъл целия този хранеж.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Хахахаха.
![]() ![]() Тук от мъдрост на по-голяма мъдрост скачаме, че и пействаме най-големите. ![]() Ей ги, и тея вече замлъкнаха от нашите дискусии ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Тая тема ми е много смешна. Прилича ми на няква за Металика ![]() Ами не. Ако издадат нещо достатъчно идейно и разнообразно (разбирай - неповтарящо досущ формулата, която изнасилват вече пет години), и старите фенове ще са доволни. Аз поне не искам кой знае колко... -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Аре и аз да пльокна един коментар.
Мъчих се да го слушам албума, още като лийкна, но на втората песен го спрях. Обаче онзи ден реших да го изслушам и не останах разочарован всъщност. Сигурно, защото никога не съм бил особен фен на групата и техните неща или са ми допадали, или съм бил безразличен към тях. Тая тава не я възприех по-различно. Има три-четири песни, които ще повъртя известно време и ще потънат в забвение, а останалите съм ги чул по веднъж и от тогава просто ги скипвам. Изобщо - албум губивремка. -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Видеоклипа към парчето "As Long As I Fall" можете да гледате тук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Харесва ми! Много ефекти, много нещо, които на моменти са дразнещи, но не пречи клипът да е добър. Пък мадама в черното е егати попадението
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Тея вече не знам за какво ни взеха...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, по всичко личи, че е клип към новия албум. Безидеен и губещ енергичността, която се искаше от групата. Частта със солото малко спасява нещата и все пак, какъвто и клип да бяха представили нямаше да мога да преглътна разочарованието. Измъчена работа, това е то.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Клипът е ужасен!
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Меко казано !
Но все пак можеше да се очаква след такъв албум... Не мога да разбера тея хора ...защо се опитват да отблъснат феновете си? Нормално е една група да остави "гладни" феновете си в един момент, но чак пък да ги отврати... еби му майката! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th September 2025 - 08:58 AM |