![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Какъв ви е проблема на някои, които плюете срещу Каварна? Яд ви е, че в милата столица няма такива концерти или какво? Изтъквате някакви мини провинения на Каварна, а забравате, че Цонко Цонев прави концерти на сравнително ниски цени, че и безплатни...
Завистта е велико нещо... Може и мошеник да е не знам... но дори и да пере пари, то ги пере по добър начин. МНОГО ДОБЪР! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Не ми пука откъде му идват парите на Цонко, ако ще да е от сводничество, наркотици, изнудване и прочие. Тоя човек е направил и продължава да прави страшно много за българската метъл общност. Поклон!
Цонко- президент! -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Светъл,ти пък що се ядосваш...Хората имат нужда да плюят.Така се чувстват по-добре.Или поне си мислят,че се чувстват по-добре.
....Та кво разправят за Каварна? ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Ядосвам се, защото го приемам лично.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Добре че пусна тая тема, че иначе за малко да пропусна селянията в темата за Соната.
![]() Само да припомня, че неотдавна един общоизвестен форумен герой се оплакваше от определението "читалищен метъл" приписано на концертите му от друга общоизвестна медия. Сега въпросния герой се заяжда по също толкова дребнав и грозен начин. ![]() В крайна сметка, на който не му харесва групата - не ходи. Феновете едва ли биха ги спрели липсата на тоалетни, мръсния плаж или блудкавите кафета. Толкоз. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Не мога да разбера хората. Преди като в Каварна идваха "стари" групи, обвиняваха Цонев, "Аа гледай го тоя, само някви дъртаци вика, дето няма къде да идат". Сега на крака идват една от най-добрите power групи, които са си баш в разцвета на силите (нищо че последния албум не ми харесва) и пак се намира някой да се изцепи, че не е на кеф.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 161 Регистриран: 21-July 07 Потребител N: 2242 ![]() |
Моят пролем е, че Каварна е в другия край на България. Наистина завиждам на тези, които без проблем присъстват на концертите. Щастливци са с такъв кмет като Цонко. Как да не го е яд човек... особено ако искаш да посетиш някои концерт, но поради една или друга причина си възпрепятстван... В крайна сметка всеки с проблемите си. Ясно е, че винаги има и недоволни.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 13-October 07 Град: Somewhere out in space Потребител N: 2369 ![]() |
Евала на Цонко за всичко което прави ... Не се връзвайте на недоволни - ВИНАГИ ще има такива, за каквото и да става въпрос.
Специално за тази година - жалко, че май нито на Соната нито на Ин Флеймс ще мога да отида заради дните работни... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Уууу, Кур за Цонкооооо.... ка' не можа да стане кмет на Шопия, ууууууу, не стига, че кончертотата щеха да са на на един КУР место, ами можеше да вземе и Локото да на направи шампиони
![]() ... или па Академик (отбор вилик!)... Ууууууу ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Искам Metallica в Димитровград.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Не ми пука откъде му идват парите на Цонко, ако ще да е от сводничество, наркотици, изнудване и прочие. Не е баш така... Но пък човекът прави много и хубави концерти и е малоумно да се отрича огромният му принос към всичко случващо се! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Наистина са неуместни хулите по адрес на Цонко. Като кмет не знам какво представлява и, честно казано, въобще не ме интересува, защото не живея в Каварна. Като концертен организатор, обаче, постигна изключителни неща и за тях мога само да съм му благодарен. Въпрос на елементарно уважение е, все пак - фенове ли сме, или какво?
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Искам Metallica в Димитровград. Искам и Содом пред къщата ми ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Крайно време е да се разбере, че България не е само София, нито единствените студенти в страната са тези от софийските университети. В интерес на истината, точно през гевречето ми е дали концертът ще е в София или в Каварна, защото и двата града отстояват на що-годе еднакво разстояние от моето местопребиваване, но наистина дразни някой да храчи така по КРАВАрна-та. Еми крави, обори, селяни сме бе, господа столичани - и кво?
Имам много натрапчиво чувство, че няма да има къде да се обърнеш на концерта на Соната ![]() P.S. Цитат Sonata Arctica was born in 1996 on the edge of the world, in the northern Finnish town of Kemi. Така че, на който не му изнася, може да го духа ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Единственото гадно нещо на Каварната, е местоположението (разбирай пътя дотам). Супер зачанчено е на майка си в бибичката, стига се дотам след десет деня път с камили, китове и кашалоти, гарниран с щипка полет над кукувиче гнездо...
Цонко докато не направи метро до там, нема да го призная! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Както се каза - недоволни хора винаги ще има. И на мен ще ми шурнат 150тина лв за бензин, но ще видя хубава група да ми идва направо на черджето. Ако го нямаше Цонко и Каварната сигурно щяхте да се оплаквате, че Сърбия/Гърция/Германия/Токио/Азербейджан са ви далече. В крайна сметка, на който не му се ходи до Каварна, да не ходи - същото важи и за тези, на които не им се мърда до София. Една шепа земя сме, да му се не види
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Ваща работа е като разказа за лисицата и гроздето...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
просто някои боклуци си въобразяват че всички са им длъжни. и едва ли не групите трябва да им свирят в хола. и затова почват да мрънкат ах колко далеч било, ама как може в автобусите във варна да не може да се пътува без билет, ама как нямало една свясна кръчма там, как нищо не работело в 3 през нощта и що не станат специално заради тях, ама що нямало душове и тоалетни на поляната ...
който не го кефи да си трае и да си седи в прашната софия с олово и барий и стронций и други полезни неща в атмосферата ![]() аз лично мятам хуй на рамо и към каварна ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Проблема не е, че Каварна е далеч от София, проблема е, че някой хора им излизат хемороиди от яд, че на групичките, които те канят идват по една класна стая хора, а другите правят бизнес от това....и да не кажате, че говоря общо, става дума за ония организатор Битанго ...той само оригинални неща носи, шъ знайте и е най-голямото граждане тук, селяни таквиз....провинциалистчета недорасли.....ще одите на Каварна, не въ я срам да гледате безплатните концерти на Цонко мутрата, а не ходите да гледате неговите честни концерти в читалището...не сте трю вие..позор
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() ![]() И все пак, въпреки че Бат Милен е прав, добре е да се ходи на всеки хубав концерт. Независимо кой го организира. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз само ще изредя част от групите, които са изнасяли концерти или са потвърдени за след няколко месеца в Каварна. Само тези, за които се сещам на прима виста. Оставям коментара на вас дали си заслужава да има такива места в България.
Manowar, Black Sabbath, Motorhead, Slayer, In Flames, Accept, Gamma Ray, Helloween, Destruction, Saxon, Masterplan, Scorpions, Dark Funeral, Sepultura, Alice Cooper, Sonata Arctica, Ария... Не знам дали Цонко пере пари, дали продава дрога, дали изнасилва девици. Ако е така, ще подкрепя напълно всякакъв процес срещу него и ще искам да си понесе последствията. Няма обаче какво да си кривим душата, в Каварна са свирили доста любими групи. Мои любими групи, ваши любими групи. Пък и не е като да са някакви малки и безизвестни групета, бая големички титани фигурират в списъка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Така е!! Аз нямам нищо против да кани групи, било то в Каварна или някъде другаде.. Даже е много хубаво, че кани групите и че прави щастливи много от феновете... Мен ме дразни това, че всички започват да разправят, че едва ли не Цонко е БОГ. А това, че пере пари е ясно...Човекът си е мошеник. Но в тази страна, много малко хора не са. Нека продължава с тази си дейност, но за мен той си остава пълна отрепка, независимо кои групи покани, дори и най-любимите ми. А пък за възраждането на "войната" между София и провинцията, мога само да кажа, че явно си нямате друга работа... Какво значение има къде ще са концерите?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ужаааснооо... и като покани твоите любими групи няма да идеш щото е мошеник, нали?
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Ами не... Няма. Въпросът е принципен! Между другото, какво лошо има в това един концерт да е в читалище? Сто пъти по-яко е така, с малко публика, а не 46334678078 говеда, които не знаят защо са дошли... Така беше и на Мейдън, 60% от публиката не знаеше нито един текст...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Иха! И какво от това?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Абе недоволнитееее......яжте ми кура
-------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Светъл, пак твоите селташки комплекси! Изобщо не целя да те обидя в момента, просто винаги когато става дума за подобни комплекси, ти веднага се захващаш да се засягаш лично.
Каварна е хубава с концертите си. Цонко е заслужил адмирации с това, което е организирал. Аз лично не ходя в Каварна, защото е далече и няма нормални условия за пребиваване. Селташки комплекс е да казваш за група, която е отишла в Каварна, че "Идва в България" Берлиниците така ли казват, когато някоя банда отиде в някой немски град? "Незнамсикой идва в Германия" Не, нали? Защото чакат бандите в собствения си град, където има условия да отидат след работа на концерт ид а се принерат дори с гардския транспорт, а не да се взимат 4-5 дни отпуска, да спят на полояна, да серат в храсти, за да гледат коя да е банда. НО ние тук сме друго яче. Ние си мислим, че БЪлгария е ужасно малка и ходим да серем по храстите, за да гледаме някоя група. Когато банда дойде в София, тогава отивам, другото е... Нужно беше да ви го кажа straight to your face. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Мбраво... успокои ли се като изигра ролята на вярно пишещият велик тип?
Щом смяташ, че е селташки комплекс, можеш да не пишеш по мой адрес с градските си пръстенца. Мен ми е все едно къде идва групата. И в София съм бил на концерти, и в Каварна... само в Ловеч не съм, но има време да се поправи. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Абе недоволнитееее......яжте ми кура ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Точно , кратко и ясно.....ако не ви стига на Иво кура, давам ви и моя....айде редете се на опашката !!!! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Първо, Германия е около четири пъти по-голяма от България, така че ако мюнхенец иска да отиде на концерт в Берлин, ще трябва да бие малко повече от 400 км път, както е в случая София - Каварна. Второ, точно затова в Германия групите имат по няколко дати - за да могат да ги видят хората в съответния регион, не само град. За немците не е проблем да се метнат с автомобила до съседна провинция. Лично в DC хъб съм получавал покана от някакъв немец, с когото често обменяхме музика, да ходим заедно на концерт на Dismember в друг град. Не вярвам хората от Заарбрюкен (примерно) да чакат любимите им банди да им дойдат на крака. Трето, сравнението Германия - България е неуместно по какъвто и да било повод. Още повече когато става въпрос за концерти, музика и музикален пазар.
Четвърто, хората в Германия много отдавна са спрели да се хвалят коя група е дошла в Германия, защото буквално всяка група е свирила в Германия. Пето и най-важно, на средностатистическия българин ще му е доста по-скъпо да отиде до Румъния или Сърбия на концерт, така че когато някоя от любимите ми групи дойде в Каварна, това е възможност, която не бих искал да изпусна. И да, в такъв случай си заслужава да се отбележи като повод за радост, че някоя група е дошла в България. Защото точно поради тази причина няма да се наложи да дам 300 лева за екскурзия в чужбина, а максимум 100. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Умнооо, Венци, умно! Но някои хора явно не искат да повярват и казват, че това са селташки комплекси
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Oткровено ме разсмя Лудост от изкуство и природа, че и храсти.
България Е малка. Условия няма, защото се градят бавно... пфу. Имаш време - отиваш на концерт. Трябва да работиш на сутринта - лягаш си в 10 часа, както правят берлинците... Ако Цонко е мошеник или ще го осъдят или ще го цъфнат в главата ако сгази лука. Закономерност неписана. Дотогава нека дава кебапчета и зрелища за народа. И аз ще отида на концертите това лято там. По-шизофренично не бих могла да го изкажа. пфууу -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
InsArtTure обаче е прав, че в Каварна няма кой знае какви условия. Това прави организацията на каквото и да било встрани от метъл концерт напълно невъзможнa. Защото не вижам концерт на Найджъл Кенеди на стадиона в Каварна. На метълите може да им е приятно да спят на полеви условия, но на доста хора не им е, а дори и аз бих го избегнал, ако можеше. Не бих искал да давам акъл, защото не знам точно каква е ситуацията там, но ако Цонко вложи малко повече пари в инфраструктура (нямам предвид хотели
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами, тези по-цивилизованите концерти са или във Варна, или в курортите наблизо. Всеки си избира
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Точно мислех как да напиша мислите си и дадох рифреш - добре че го направих
![]() ![]() И още нещо, което ми идва на ум сега - концерта на Masterplan! Невероятен концерт, бира за левче и добър звук! Най-вече добър звук! Говорим си за условия, ама като забият свестните групи по Христо Ботев или Зимния дворец - търсиш стратегическо място да чуваш що-годе нормално ... и пак не е достатъчно нормално ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^исакше да кажеш бира и вода за левче. Или известния парадокс, защо човек не може да се напие от 8 бири на стадиона в Каварна.
Иначе за качеството спор няма - от концертите с най-качествен звук, на които съм присъстсвал са били тези в Каварна. Но бирите и кебабчетата на стадиона са под всякаква критика. Добре че намерихме супер от типа на Фантастико, иначе щях да си умра от глад. А за кенефите е различно. На Thrash Till Death бяха предостатъчно, та щях даже да се напикая, докато реша на кой да отида. Докато на Heaven And Hell бяха километри. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Мъдрият InsArtTure отново блесна с будна гражданска позиция! Браво, момче, постави всеки тъп селтак (включая и мене) на мястото му, само така! Тъй де, кво ще ходиш на концерти в някво смотано село, като можеш да си висиш у вас и да си мислиш какъв голям фен и най-вече гражданин си, пък току-виж междувременно любимите ти групи може да дойдат и да забият направо в хола ти! Пък и ония сволочи, дето се таркалят по поляните и серат в гората тъй или иначе някак ще се оправят и без тебе. Между другото, може и мълвата да не е стигнала още до големия град, ама чух, че в Каварна предлагали КВАРТИРИ за който не щял да спи на поляната, представи си, макар и това всъщност да няма значение, защото градският транспорт не ходи до там, поне засега.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може би тези, на които им е кофти да спят по полянки, искат вана, масаж, една свирка след концерта? Значи, да, Цонко натам трябва да работи, да се осигури порядъчен отдих на градските чада и на изнежените типове след концертите... Ми сигурно ще го направи.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Боли ме хуя за Каварна. Просто засега нито една група, която искам да чуя не е забила там. Иначе да продължава кмета да кани групи - няма лошо.
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
...Пето и най-важно, на средностатистическия българин ще му е доста по-скъпо да отиде до Румъния... на концерт... Проговори ми в цифри, моля аз ![]() За протокола - в Каварна предпочитам да спя на палатка ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Забранете концертите извън София, за да е доволен неселташкият субект. Еми Цонко може да е сякъв, но прави нещо за тая шибана метъл сцена. Жалко, че Николетчо и група други българи, за които България се изразява в няколко софийски квартала няма да дойде да гледа групаедисикояси.
Организаторите на концерта на Мейдън са гейове. Стив и компания не ми свириха на уше в хола у нас. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Още някой от Русе или Пловдив няма ли да ме напсува?
![]() Не, сериозно, няма особени аргументи срещу мен, само завоалирани и не толкова ругатни. Благодаря, че за пореден път се показахте в цялата си светлина! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
А ти в каква светлина се показа? На кроткия столичанин 'хайде, от мен да мине, ще ви опростя, че така оплюхте моя град, но аз ще плюя вашия, защото съм от СТОЛИЦАТА, човече. А вие сте тъпи селтаци!'
Само докато споменеш 'селтак', се вижда кой в каква светлина се показва. Сега двама души ти казаха, че не е правилно, да казваш на всеки НЕ-софиянец, че е никой, даже не го казаха на теб, ако трябва да сме точни, и ти веднага се засегна. И ние се засягаме, ама да ядем кура, защото не живеем в София? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ядете го, защото нямате достойнство на равноправен българин, защото все си мислите, че всички ви желаят злото, защото никога не пропускате да кажете, че вашият град е най-велик на света и защото като чуете думата селтак и получавате разстройство.
Нека си говорим като големи хора, със силни думи, с аргументи, но не с хуления и ругатни. Айде, чакам следващия от провинцията. А - и за да знаете кого обиждате, аз съм расъл в голяма част от детството си на село, сред истински селяни. Вие сте нещо друго. Нещо агресивно. Killswitch Engage - Breathe Life -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Хубава песен.
Аз пък не съм расла на село. Нямам село. Не съм агресивна. Ти малоумен ли си? Равноправен българин, целия свят е срещу мене - ъ, кфо? Дразня се заради малко по-различна причина, а не че се обиждам на 'селтак', но друга причина, освен тая, разбира се, за теб е твърде невероятна , понеже не живея в София, нямам вашия изключително широк поглед върху положението в страната, и съм агресивна и злобна и най-вероятно искам да взривя скъпата ти столица, защото адски ми пречите. Ебах му майката, като се юрнат половината абитуриенти да кандидатстват в СУ, се жалвате от провинциална инвазия. Когато същите тия след месец пребиваване в столицата започнат да местят ударението, да изговарят малко по-широко гласните и да говорят лошо за родните си места, псувате 'глей ги тея кви граждани станаха'. НО! Ако някой каже добра дума за родния си град, казвате 'е тоя е баси ограничения селянин, само едно място от 200 човека знае и това му е целия свят'. Ограничен е тоя, дето всичко му е до гъза. Като тебе и Bitango. И когато нещо не му е до гъза, започва да писка. Като тебе и Bitango. Аз пък си харесвам града и искам да работя и живея в него. ПОПОВО СТОЛИЦА! КАВАРНА РОК-СТОЛИЦА! П.П.Ииииих, пропуснах - раснал си СРЕД истински селяни, ама не се наричаш селянин? Защо така, брате мой? Обижда ли те това нещо? Че трябва да споделиш още едно название с паплачта от провинцията, освен 'фен'? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
... Когато същите тия след месец пребиваване в столицата започнат да местят ударението, да изговарят малко по-широко гласните... Ъъъ... аз такива не съм срещал ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, аз все си мисля, че InsArtTure искаше нещо друго да каже с поста си, ама не го разбрахте съвсем. Нищо де, освежаващо е пак да има форумен бой. (емотка_на_Обеликс)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Откъде тръгна... докъде стигна... и оставете Киро на мира, той искаше да каже съвсем друго нещо, баси... а в България няма град, който да не е свинска кочина! Точка!
П.С... и за протокола, ние си правим градовете кочина... природа, мамка му! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат П.П.Ииииих, пропуснах - раснал си СРЕД истински селяни, ама не се наричаш селянин? Защо така, брате мой? Обижда ли те това нещо? Че трябва да споделиш още едно название с паплачта от провинцията, освен 'фен'? Кажи ми го наживо това. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКС
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^^^Може, ама аз пък все си мисля, че мъжът може да бъде разбран, ако обясни с 2 изречения. Ама двете изречения на тоя алакоолу само затвърдиха впечатлението ми, че, освен другото, иска задължително да ни покаже колко сме зле.
Нямам нищо против никого, не ме разбирайте погрешно. И аз искам да се разберем като големи хора, обаче тоя апел беше отправен от човек, който не го прави. ^^Имаш предвид - да дойда до вас да ти го кажа? Аз ще го кажа, ама няма да дойда специално до вратата ти. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
onnellinen, пак започна с веселите коментари. Хайде стига си се разправяла с хората, бе.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хора, само да вметна нещо. За мен селянин не е обидна дума. Ако ме наречете селянин най-много да се изсмея (защото съм от София все пак), но ако бях от някой по-малък град или дори село, щях да се гордея с това. Казвал съм и преди, че някои от най-добрите ми приятели са расли на село, обаче въпреки това не са нищо по-малко от мен. Та така, селянин не е обидна дума. Селяндур е.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
onnellinen че в Попово има страхотно езерце. Винаги съм искал да ида там за риба
![]() А за другите --> то много яко да идеш на концерт в София в зала със седалки, невероятно е ![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
На lodborg му свалям шапка (нищо, че нямам) - изказа се май най-адекватно
![]() Стига сте се карали хора, изместитехте темата някак в страни... село-град... за Каварна и концертите там май ставаше въпрос ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ограничен е тоя, дето всичко му е до гъза. Като тебе и Bitango. И когато нещо не му е до гъза, започва да писка. Като тебе и Bitango. ![]() ![]() ![]() ![]() Няма да идваш до нас, може да се видим из София някъде. Ако си в София, де. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Николетинко, просто констатирам, че концертът в Каварна няма да изгуби, че няма да дойдеш. Жив и здрав
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Точно в момента не съм
![]() Отивам да карам лекции. Дано се появи някой колега. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Ще си напиша мнението тук, въпеки че коментарите как Цонко пере пари и пречи на метъл сцената в България бе в друга тема
Напълно нормално е такъв концерт да се издържа от спонсори ...(та преди няколко години дори Озфест бе безплатен) още повече че има пълната подкрепа на общината и най важното местния бизнес - тоест никой не им пречи...Сами се сещате че в столицата а и в големите градове подобно нещо е невъзможно, защото ще те спъне бюрократщината и ще засегнеш интересите на много хора които "развиват метъл сцената" Koйто се оплаква от условията - има много добри квартири които се резервират по интернет който се оплаква от бирата - да консумира ботилирана от магазинчето до стадиона след концерта който му е далече - не е фен на групата . -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Киро имаше друго предвид, послушайте му поне апела за нормална (поне опит) дискусия (:
А тук Венци се изказа много хубаво: Хора, само да вметна нещо. За мен селянин не е обидна дума. Ако ме наречете селянин най-много да се изсмея (защото съм от София все пак), но ако бях от някой по-малък град или дори село, щях да се гордея с това. Казвал съм и преди, че някои от най-добрите ми приятели са расли на село, обаче въпреки това не са нищо по-малко от мен. Та така, селянин не е обидна дума. Селяндур е. Селянинът е човекът, който е най-близо до земята, природата и... самия себе си според мен, колкото и тъпо да ви прозвучи. Аз също не бих се обидил от това. Както има и комплекси за малоценност сред множество жители на по-малки от София градове (не визирам никого), така пък и в отделни случаи има представа/мания някаква за юбървеличие от страна на видиш ли, истинските Софиянци ( ![]() 4 поколения надолу в семейното ми дърво са само кореняци софиянци, за по-надолу не мога да гарантирам, доста далеч е във времето за да съм сигурен. Кореняк софиянец съм, обаче, по дяволите, като видя някой да има това чувство за превъзходство наистина изперквам. Всеки има право да се гордее с града си, и всеки има правото да смята, че НЕГОВИЯТ град си е най-хубавият. Субективно, да, но и сантименалността не е като да не е присъща на човека. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми... в крайна сметка всеки да говори и да прави каквото си иска...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Хайде пак старият абсурден спор на нов глас.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат който му е далече - не е фен на групата . Цитат Някой се изказа много правилно - ако си фен и държиш да видиш бандата, отиваш. Ако ли не, мрънкаш и се оправдаваш. Уха, друго си е някой да дойде и да ти постави критерии за фенство. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Дори да не е критерий, все пак е показателно колко значи дадена банда за теб, ако не си готов да попътуваш в собствената си страна, за да я видиш.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, значи, щом в България не са били възможни концерти на известни групи последните 10 години и феновете не са искали да попътуват из хубавата Европа, това означава, че за българите тия банди не значат много.
Не ми казвай, че Каварна е хиляда пъти по-достъпна от Европа, това го знам. Въпросът е принципен. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
^+1
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Добре, значи, щом в България не са били възможни концерти на известни групи последните 10 години и феновете не са искали да попътуват из хубавата Европа, това означава, че за българите тия банди не значат много. Не ми казвай, че Каварна е хиляда пъти по-достъпна от Европа, това го знам. Разбира се, че ще ти го кажа. Ти правиш ли разлика между това къде е Вакен и къде е Каварна? Трябва ли да обяснявам елементарни неща като това, че административните и финансови пречки са далеч по-малки, или само ще си говорим "по принцип"? Едно пътуване до Германия не всеки може да си позволи. Да се каже същото за влака до Варна, обаче, е вече смешно. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спокойно, де, не се пали толкоз. Ако работиш 7 дни в седмицата и си си изхарчил формални и неформални отпуски? И то не е един концерт, не и една любима банда? What is next?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, ама разбира се. Само че не върви да оправдаваш собствената си неорганизираност, мързел, скъперничество, егоцентричност или каквото и да е друго с "принципи".
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото... 1000 пъти по-удобно (и приятно?) ми е, да отида на концерт в Букурещ, отколкото в Каварна. Просто споделям, еба ли го
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
...и е по-близо даже
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ен - та споменал съм го, шо...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Цитат Някой се изказа много правилно - ако си фен и държиш да видиш бандата, отиваш. Ако ли не, мрънкаш и се оправдаваш. Уха, друго си е някой да дойде и да ти постави критерии за фенство. ![]() А кое е критерий, форумни интелектуалецо? Това колко здраво куфееш вкъщи, надул "любимата" си група на мах? Това, че си ревал на някоя от баладите й, когато те е напуснало гаджето? ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Е, ако някой е инвалид и не може да ходи по концерти няма право да се кефи ли, кво?!?
![]() Просто е: Кефи те дадена група ---> фен си. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Да!Така е .. музиката е в сърцето и душата ..ако не отидеш на някой концерт какво ?Не си фен на групата ли?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пфффф... чувате ли се? Ако не отидеш на концерт на някоя група, значи не си и фен, тъй ли? По-голяма глупост не бях чувал скоро. Това, дали си фен, го знаеш и определяш само ти и никой друг!!! А колкото за репликата "форумни интелектуалецо"... не искам никой да защитавам или обвинявам, но тя не важи ли за АБСОЛЮТНО всички? Голяма обида, няма що...
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ами, форумни неинтелектуалецо, това на кои концерти си ходил, си е доста определящ фактор. И спри с тоя висок тон, баси хлапето недоносено дето си...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук дойде моментът на велкото позьорство. Нямате идея как си излагате всичкото бельо навън, на показ.
Впрочем, като ви се роди дете, с жената ще го водите в Каварна, нали. Дори още като е на няколко месеца, щото вие няма да позволите от една страна то да е някое изнежено гражданче и ще трябва да види бруталността на живота още от първите си месеци - и от друга страна, ако не отидете с бебето, ще станете по-малко фенове на бандата. Лошо! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много частни случаи, много нещо. Лично аз съм виждал бременни жени, жени с 1-2 годишни деца, които са на концерт, заедно със съпрузите си и им е яко. За всичко има начин.
А колкото до позьорството, то аз съм си позьор, така че няма проблем ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе Светъл, стига се прави на тъп бе братче...
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Що, забавно е... колкото до позьорството, по критериите на повечето от тук, СЪМ позьор
![]() Иначе, да се правя на тъп ми е специалитет... Та, за Каварна беше темата, нали? В крайна сметка, хора, човека, заради чийто пост направих тази тема, в момента го няма. И няма да го има още известно време... малко е странно, че толкова много хора се разписаха... Каварна си е Каварна. И тази година яки концерти, и тази година яко пране на пари ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 12-February 08 Град: Forest Of Shadows... Потребител N: 2590 ![]() |
Хм... Сложен житейски проблем, а ?
Ходи ти се на концерт - отиваш... К'во значение има къде е ? Щом е далеч Каварна и е мизерно и не става, защо тогава се правят толкова много концерти там, а в София най-често концерти изнасят Пайнер мюзик? България не значи София, баси! Има желание Цонко да прави концерти и прави! Може да е сводник, дилър, изнасилвач, крадец, но поне прави НЕЩО, за да зарадва обикновените фенове, нали? Ако му е за групите може да си ги покани и у тях да свирят, нали ? Ама човека прави нещо и за нас, а ние мрънкаме и сме недоволни! Т'ва ли е характеристиката на българина ? Каквото и да става - аз съм недоволен! Мизерно било, сереш по храстите - ами и в Каварна има хотели бе хора, ако не сте стиснати за едни 20-30 кинта, отивате на хотел, ако не серете в храстите и не мрънкате! Вземете хората на един обикновен мото събор - който иска спи в палатка, който е много изнежен - спи в хотел! Решение винаги има! Ама не, дайте да мрънкаме и да псуваме, щото нещо не ни изнася - ами не винаги в живота всичко и всички се съобразяват именно с теб и твоите прищевки (говоря образно, не визирам никой) ![]() Аз искам да отида на концерт и отивам! Дали е в Каварна или в София - все ми е тая, нито на едното място имам жилище, нито на другото, ся да почна да мрънкам защо няма концерти в моя град, за да ми е удобно на мен ли??? -------------------- ... Some Days I Pray For Silence And Some Days I Pray For Soul ... ... Some Days I Just Pray To God Of SEX and DRUMS and ROCK' N ROLL !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Селтаците по-кротко там. Радвайте се на провинциалните си концертчета и не се обаждайте много.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво има бе градско чедо... да не би на село някой да те е карал да му
![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Арее, пак се почна.
Баси, ще кажете, че не сме всички хора, а някакви подразделения на космическия цикличен миросъздателен бсфгсдфсадф-изъм. Cut it off.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук дойде моментът на велкото позьорство. Нямате идея как си излагате всичкото бельо навън, на показ. Впрочем, като ви се роди дете, с жената ще го водите в Каварна, нали. Дори още като е на няколко месеца, щото вие няма да позволите от една страна то да е някое изнежено гражданче и ще трябва да види бруталността на живота още от първите си месеци - и от друга страна, ако не отидете с бебето, ще станете по-малко фенове на бандата. Лошо! Кое е позьорство? Да направиш някакъв компромис, да потърсиш вариант, за да можеш да видиш на живо група, която харесваш - това ли е позьорство? И какво бельо, какви пет лева?! Нещо не ти се получават метафорите... Друго да те питам - ти жена и деца имаш ли, че да ми прокарваш подобни хипотези? Хайде когато един прекрасен ден си създадеш семейство, тогава да пишеш глупости като горните. Защото аз такова имам, представи си, и не, не ми е попречило да видя нито една любима банда. -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да взема да направя едно кратко обобщение. Част от пишещите смятат, че няма проблем, че концертите са в Каварна, част от пишещите (Батъл Мажик, най-вече) се правят на интересни, само защото така мислят, че изглеждат по-големи, една по-малка част изтъкват някакви абсурдни аргументи в подкрепа на тезата си, че Каварна е лошо място.
Много се изкефих на формулировката "селски концертчета"... брях... ![]() В заключение мога да кажа, че тази тема вече се изчерпа. Видяхме кой какво мисли, дори, мога да заявя, че неволно свърших едно добро дело, накарах най-великия от всички форумни писачи, този интелектуален гений и мисловен великан - Insarture, да се завърне. Така че съм доволен ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво има бе градско чедо... да не би на село някой да те е карал да му ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чакай бре, ами аз къде останах? И аз искам с батковците
![]() А тая емотиконка какво е, ретропорно? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Като не ви изнася Каварна, събирам група за ходене на MetalCamp.
Ей го сайта http://www.metalcamp.com/main.php?lang=en&id=50, ей къде е Словения: http://www.worldatlas.com/webimage/countrys/europe/si.htm Айде да видим какви сте фенове. Домашни и мрънкащи. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Леле:
Alestorm Evergrey Eluveitie Wintersun Korpiklaani Behemoth Ministry Apocalyptica In Flames По дяволите. Как само нямам 18. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво МИНИСТРИ в Каварна бе?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Охооо, няма да ходя в Унгария май
![]() Eluveitie, Evergrey в Каварна - бъзикате ли ме? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Това е от metal camp
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Моят пролем е, че Каварна е в другия край на България. Наистина завиждам на тези, които без проблем присъстват на концертите. Щастливци са с такъв кмет като Цонко. Как да не го е яд човек... особено ако искаш да посетиш някои концерт, но поради една или друга причина си възпрепятстван... В крайна сметка всеки с проблемите си. Ясно е, че винаги има и недоволни. ![]() Точно това е проблема за работещите и семейните, че не винаги е възможно да се вземат отпуски в работните дни. Иначе решения за спане има и в колоните селища, особено ако си с кола, не е нужно да спиш на палатка. Някой писа, че в други държави групите изнасят концертни в по няколко града, май това е най-доброто решение и не е нужно да е винаги в София, но човек може да си избере по-близкото и удобно място и да отиде. Така при всички положения ще са доволни повече фенове и ще има повече видели групата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е от metal camp ![]() Ша ва еба у лапетиите, к'о ма стрескате само ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^ И аз тамън да припадна... и се усетих, че е прекалено хубаво
![]() Относно Каварна - може да е на майна си, може да е гадно, може да е всякакво... но за любимите си групи ще го преживея... В Каварна съм преживяла страхотни моменти и не мога да кажа нищо лошо въпреки гадните условия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Откакто почнаха да идват и по-човешки банди (Napalm Death, Sepultura, сега In Flames и Slayer) почна да ми става интересно. Гадно е, малко е, недонаправено е, ама като има интересен концерт и имам възможност да отида, защо да не го направя. Струва си и спането по камъни и прочие... Иначе другото е, че благодарение на част от условията в града, концертите се получават малко зле. Но то е неизбежно май.
Иначе аз най в началото бях по-скептичен и негативен от всички други взети заедно ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:32 AM |