![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ето до какво водело прекаленото гледане на телевизия,особено на БТВ.И после се чудят защо сме сатанисти
![]() BTW wijte i twa TUK! abe saita si zaslujawa otwsekyde! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() satanistiii:P |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Само изродения и сатанизиран мозък на някой масон-дяволопоклонник може да каже какво точно символизира Муахаха... Сайтът рулира! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 139 Регистриран: 27-October 03 Потребител N: 314 ![]() |
![]() Ебаси тъпизма. Чак не успях да го прочета до край. Цитат Картина с трима изрода. Този който е на раменете на другия, има силно издължени уши. Отново някаква дяволска сценка. Цитат Пентаграма със петолъчна звезда в центъра. Отляво рептилоидна глава. Пентаграма е любима символика на сатано-юдейте, неслучайно използвана както от сатанистите, така и от техните приятели комунисти.
-------------------- Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Имам чувството,че тия самите много яко си противоречат.Как ще са праведни християни след като са "Воини на Тангра"
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 6-November 03 Град: Deicide's Town 666 Потребител N: 323 ![]() |
basi tupizma prosto ne e istina kolko bolnii mozuci ima na tozi swqt
f*ck you f*ck you f*ck you -------------------- 127.0.0.1; there is no place like home !!!!
42 |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
За сега немога да отделя достатъчно време, но силно ме заинтересува....
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hahhahhaha ... w4era slu6ah edna pesen i imah jelanie da ida w ada
![]() ![]() ocenkaz a saita .... 2/10 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Sound Garden: "665" [mp3 файл] Съобщение: "Boy, you must have an awful lot of free time on your hands" Превод: "Момче, ти сигурно имаш ужасно много свободно време в ръцете си?" Коментар: N/A Този пример дори мен уплаши с откровенния си и явен, неприкрит сатанизъм! Иначе след като ги изчетох всичките тея глупости единственото което се сещам е... WELCOME BACK ! ! ! ! ! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Абе, ква е тая музика дето ти се пуска сама от сайта ебати като цъкнеш "сатанизъм в музиката" или там каквото беше. Според мен точно тея типове от сайта по-скоро искат да внушават разни неща. Те са лошите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Пентаграма със петолъчна звезда в центъра. Отляво рептилоидна глава. Пентаграма е любима символика на сатано-юдейте, неслучайно използвана както от сатанистите, така и от техните приятели комунисти. БУАХАХААХАХАХАААААА!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ami towa za slawi trifonow i "kur za levski "... saita ima efekt kato filmite za ernest da potypee6 malko i posle da s apita6 .. kak mojke da sa zanimawam s takiwa typizzmi
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
тез може ако искат да ми кажат че има и Православини - Сатанисти
![]() тва майтап .. ам може и тва да го каже някои SPARK |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
ЛЕЛЕЛЕ МАЛЕЛЕ МАЙЧИЦЕЕЕЕЕ!!! Аз много, ама много отдавна съм сатанистка. Признавам си го! Гледам само bTV, Боби Турбото ме кефи, слушам и Aerosmith, и Queen, и Beatles... А на всичкото отгоре показаните картинки ме кефят....
Не ме изгаряйте на кладата, моля ви! Признавам си, че съм сатанистка и се покланям на принца на мрака "Яхве" (от еврейски името= Господ Бог). Признавам си всичко, само не ме изгаряйте на кладата! -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Maleiii... tiq se olqha... Ama ni6to, takiva sa si te Vonite na Tangra - bolni nacionalist4eta...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе това според мен не е национализъм ами чисто сектантство.
BTW Peter-много ти е голяма картинката на подписа.Набива се на очи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 14 2003, 12:29 AM) BTW Peter-много ти е голяма картинката на подписа.Набива се на очи. Ami to4no tova e celta - da nakaram horata da se zamislqt za sveta, v koito jiveqt. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Половината картинки ми приличат на обложки на албуми. Не ме плашат нещо.
Пешо - подписа ти наистина е огромен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 14 2003, 02:29 PM) Пешо - подписа ти наистина е огромен. Znam, no ne moga da go smalq, vse pak prosto go izpolzvam ot edin site: http://rancid.data.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Dec 14 2003, 12:07 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 14 2003, 12:29 AM) BTW Peter-много ти е голяма картинката на подписа.Набива се на очи. Ami to4no tova e celta - da nakaram horata da se zamislqt za sveta, v koito jiveqt. Това всеки случай не ме накара нито за минутка да се замисля за света всеки случай.Единственото,което ми дойде на ум беше това колко е голямо и го прочетох набързо само веднъж.Толкова ли съм гадна и безчовечна? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 14 2003, 08:54 PM) Това всеки случай не ме накара нито за минутка да се замисля за света всеки случай.Единственото,което ми дойде на ум беше това колко е голямо и го прочетох набързо само веднъж.Толкова ли съм гадна и безчовечна? Moje li da ne ti otgovorq? ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 6-December 03 Потребител N: 344 ![]() |
М дааааа,определено Beatles,Queen,Eagles,Metallica и други такива сатанински групи много ме плашат,направо настръхвам.Ей сега предавам духа си на сатаната
![]() Вече ще слушаме само Софи Маринова ![]() А и като заговорихме за сатанинство,сигурно и тази снимчица: ![]() много ви плаши,то си е направо сатанинство и може да гов идите след 25тия удар с иконата на Исус Христос по главата ви ![]() ![]() ![]() ![]() А ето и един друг интересен материал за BTV: http://www.e-bane.net/modules.php?name=New...article&sid=743 -------------------- =================
![]() Не вярвайте в съдбата.Живейте свой собствен живот. Съдбата е мит - просто една надежда за по-добър живот ========================================== |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат много ви плаши,то си е направо сатанинство и може да гов идите след 25тия удар с иконата на Исус Христос по главата ви А ето и един друг интересен материал за BTV: http://www.e-bane.net/modules.php?name=New...article&sid=743 Aaaaaaaaa.... taq statiq rulira ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Цитат(brave_new_world @ Dec 16 2003, 11:37 AM) Цитат много ви плаши,то си е направо сатанинство и може да гов идите след 25тия удар с иконата на Исус Христос по главата ви А ето и един друг интересен материал за BTV: http://www.e-bane.net/modules.php?name=New...article&sid=743 Aaaaaaaaa.... taq statiq rulira ... e-bane.нещо си това от е-бане ли идва? В тангра наистина има много приятни историйки: Цитат Лице, тяло и неясни символи. Отново дяволски изчадия. Цитат Дърво и хора. Не се вижда много добре. Апокалипсистична картина. Цитат Митичен звяр. Само изродения и сатанизиран мозък на някой масон-дяволопоклонник може да каже какво точно символизира. ![]() ![]() ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(stormbringer @ Dec 15 2003, 09:22 AM) А ето и един друг интересен материал за BTV: http://www.e-bane.net/modules.php?name=New...article&sid=743 Eto kvo mi izliza: Цитат Sorry, пич, тоя модул не е активен! f*ck you
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:53 AM |