![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 1-December 07 Потребител N: 2459 ![]() |
Айде да се представя и аз. Борислава се казвам
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ 6о си сърдито ?
![]() Иначе - здрасти ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
А така!
![]() Добре дошла и хев фън. И да не вземеш да избягаш, амаха. ;Д -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 1-December 07 Потребител N: 2459 ![]() |
@prayer4eto, не съм сърдита, а си мразя името
![]() тенкс за посрещането^ @Wintersunset, защо пък да не избягам :Р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Welcome to the Dark Side !
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Егаси нацията от клонинги. Как пък няма един, дето да се занимава с нещо различно, да говори различно, да има различно излъчване? Е, има 5-6 като цяло.
Иначе здрасти, Боби, how does it feel to be cloned! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
BLIND GUARDIAN се пише
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Здравей, №39248023490324023402 фенке на Maiden, Guardian, HammerFall, Hellowen, Sonata Arctica...
Аз съм хейтър, не ми обръщай внимание, ама InsArtTure е по-голям, така че на него хептен не му обръщай. Така престоят ти тук ще е приятен. Приятно! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Ххаха здрасти, кво прайхте с Крис толкова време
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ахах, Киро, а уорм уелкъм, а?
Иначе действително леко доста слушани от всички тук групи, но пък няма лошо, допадат ми повечето. ЕнджойХХХхХ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хич не ми пука от хейтъри, а и аз си знам отлично, че на пустите земляни им е писнало от Мейдън фенове и разни подобни, но както споменах, не ми дреме :Р...
![]() @_Moonshield_, к'во съм я морила си е моя работа ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Хей, увличаш се с тона си. Поуспокой малко младежките амбиции да се налагаш и кажи някаквъ аргумент срещу моя. Имаш ли, или нямаш достойнство да предположиш дори, че човекът срещу тебе може и да не е хейтър с капаци, м? И да си пожертваш малко от енергията на ценните си пръсти и да му напишеш аргументи?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никога не се аргументирам, така че и сега няма да го направя :Р
И не съм споменала нищо за хейтър с капаци, нито се заяждам (; Само казвам, че не ми пука, какво му е лошото да не се връзвам на недолюбващите една или друга банда? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти за банди ли си мислиш, че си говориме? Слушай каквото си намериш, не ме касае. Но не ми разваляй вечерта с безочливи фрази.
Като никога не се аргументираш, сигурно очакваш всички друго да правят същото, потъваш в мътното.... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Добре дошла.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Добре дошла и приятно прекарване тук!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Такам, принципно в такива теми не пиша, но тук ще се намеся. Значи, момичето се регва в нов форум и в първия си пост пише:
имам някакви любими занимания, представляващи фотография, мързелуване, четене, куфеене... т.е. стандартните неща. И от това изведнъж следва, че тя е клонинг. Не знам какви са ви очакванията, че пъврият й пост ще разкрие нейната дълбока душевност или нейното юберразличие? Ами принципно всеки човек, който не взима нет пространството прекалено насериозно, прави такова представяне. Нищо де, чешете си крастата, повтаряйте си, колко различни и уникани сте. Дано доказването на това чрез онлайн нападки към нови потребители помага. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
InsArtTure просто се изживява като форумен рибар. Само че е пропуснал вероятността някоя твърде голяма за него риба да излезе от водата и да му набута кукичките някъде, барабар с въдицата.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оставете го, на всеки се случва да не е на кеф :]
Пак благодаря за посрещането =) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Здрастиии ;р
Не се връзвай, да знаеш, че най-готиния тук съм аз ;р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^така е , така е
![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре дошла!
От мен пък получаваш поздравления за групите, които харесваш. Приятно прекарване тук и се опитай да игнорираш странното си посрещане... обикновено сме по-мили и адекватни. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 4-July 08 Град: Сливен Потребител N: 2836 ![]() |
Добре дошла и от мен. Приятно прекарване във форума.
-------------------- In the depts of a mind insane
Fantasy and reality are the same |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Добре дошла!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Здрасти фо стаа
![]() Бтв колко нови членове са фенове на Мейдън, Хемърфоу, Блинd Гардиан, етц.? Смисъл нищо лошо, ама мноо станаха ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ой, много посрещачи тука, паникьосвам се
![]() @SharondenAdel, галерията ми е невъобразимо тъпа и любителска, ама айде... цък ще умра от срам... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Щом има Хелоуинско присъствие, си повече от добре дошла!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 8-May 08 Град: Варнаааа, морето, сините вълни Потребител N: 2740 ![]() |
Охоооо... welcome!!!
E, Бо, юпитерианското ми съкровище ^^, събрахме се и у тоз форум, най-накрая ![]() Кака, тъй и тъй ти пиша- ае на едно курсче за Unix Fundamentals с мен (; -------------------- Trouble.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Даа, стара другарко, и тук се срещаме
![]() Мда, приемаме предложението за курса ![]() Само да се доуточним =Р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Здравей, продължавай да не се връзваш на странните нападки, ще помогне за приятното пребиваване тук. Браво за групите, btw.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
я некво достойно попълнение дето не успяха да го сдухат веднага
![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 8-May 08 Град: Варнаааа, морето, сините вълни Потребител N: 2740 ![]() |
Мда, приемаме предложението за курса ![]() Само да се доуточним =Р Остави се, тази сутрин ми пропадна идеята с гръм и трясък, благодарение на моите мили обични родителници... След 1 месец увещания и не знам си какво, ако това-ако онова, намирам си аз работа, уговарям си интервюта и най-накрая, какво?!, за мене к*р, защото разбираш ли не съм можела да работя. Нямам думи относно тази нова измислица - да не съм на 14-15, че да не мога да работя?! Направо ми отидоха на ма**ата си мечтите да ходя на този курс, както и да се запиша на този за CCNA :/ E, в крайна сметка това не ти пречи да отидеш и на двата. Горещо ти ги препоръчвам, като знам към какво поприще си се ориентирала. Успех във начинанието, Бо! ![]() ![]() ![]() П.П. 2 симпатични девойки си търсят спонсори за курсове, хах... ![]() -------------------- Trouble.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Охаа, разсмяхте ме. Да не се връзвала на странните нападки. Била издържала на суровите атаки.
![]() ![]() Борислава е клонинг и държах да го отбележа. На когото не му харесва, да ми намери един шибан аргумент. А на когото не му харесва държанието ми, е комплексар, това сме го уточнили преди време. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Не съм сигурен кой е комплексар, съдейки по ролята, която си си избрал, но нека не започвам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тука се избихте, бе :Р Да си живее както иска момето, но пък да приема малко критика, макар и леко прекалено рязка
![]() Плюс това Киро е Ангел-хранител в един по-друг смисъл на думата, сещате се какъв ![]() А това на мен ми беше странно: Цитат Никога не се аргументирам, така че и сега няма да го направя :Р И как се води спор с теб, тогава? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се спори, що за въпрос
![]() Аман от спорове, мухахаха... и то все за глупости. А според мен всичко е една огрооомна глупост ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, съвсем сериозно, как се ГОВОРИ с теб, щом не предоставяш НИКОГА аргументи? Очакваш винаги другите да кажат като твоето, какво о_O Продънена комуникация
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, ако ти кажа, че мразя да общувам изобщо, какво?
И избягвам да споря, 'щото винаги си знам моята (няма аргументи, че почвам да философствам, пък хич не обичам така!) и на другите просто не им се занимава с такова идиотско нещо като мен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми ще кажа, че е странно, но явно всеки решава за себе си
![]() Туйто. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти наистина ли си на 17?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Странно или не, това е положението.
--- @InsArtTure, на 17 съм, да, ама се държа като 5-годишно хлапе (; |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, да ама другите ме наплюха, задето се държа с теб като с 5 годишно! Какво да правя?
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не обръщай внимание
![]() Придържам се към казаното от Ницше да не се тревожа за дреболии... а то всички неща са такива и си живея тъпия, нещастен животец на клонинг. Точка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей, значи си добър клонинг, клонинг на място! Това е хубаво! Да си различен е безсмилсено и често лошо. Браво за силата да надживееш себе си.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм сигурен кой е комплексар, съдейки по ролята, която си си избрал, но нека не започвам. Човеко, поне веднъж виж човека, преди да си вадиш заключения.... ^Take me to the Gardens of the Sinner , bury me and let me rest in peace .... -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
А на мен ми е много интересно как така определяте един човек като клонинг само от няколко написани реда. Нима всички, които слушат едни и същи групи и през свободното си време вършат неща, като повечето хора, са клонинги?
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А на мен ми е итересно, какво всичкото "мъж" скочи да защитава "невинна девица", все едно Киро е някакъв шибан дракон, а вие си мислите, че сте попаднали в песен на Рапсоди (ъф каквото-и-да-е)... Споко бре, момчурляци, няма да ви пусне на всички, стига сте се перчили... човека си казва мнението просто!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милен току-що ме срути от стола.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ти к'во мислиш, че мен не ме срути ли... сигурно 10 години няма да се събера от смях
![]() ![]() ![]() абе, майтап да става... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човеко, поне веднъж виж човека, преди да си вадиш заключения.... Ако трябва да гледам, за да вадя заключения така, както го прави InsArtTure - не, благодаря. Щото той съвсем не го прави. Защо аз да го правя спрямо него? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ако Инсарчър си живее в заблудата, че аргументацията му е непоклатима, нека е така. Ако обаче някой дава и 5 пари за това, че младежът е решил да ръси глупостите си из форума, жалко...
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
^упс, на чичо порасналата тя... как си наборе
|
|
![]()
Коментар
|
|
На чичо, на дядо (повече приляга) - така стоят нещата. И си следвай собствения съвет за "гледането преди говоренето", че при теб има разминаване.
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
При мен разминаването се получава между това което вземам като пари, и това което искам да вземам
![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти поне си си тъп, та няма защо да се правиш на такъв
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
При мен разминаването се получава между това което вземам като пари, и това което искам да вземам ![]() ![]() ![]() разминаването е между това което има в главата ти и това което мислиш че има ![]() ![]() ![]() ![]() е не мое да правите въргал без мен, трябва да се включа ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ само така , моме
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Здравей!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Привет!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Не се заяждайте с някой, който е от извънземната нация
![]() Здрасти. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 12:50 PM |