![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Вълни от северен океан заливат моя бряг голям и аз като една скала,
замръзвам бавно под леда.. ![]() Наскоро се навършиха 16 години от смъртта на поета, композитора, музиканта Димитър Воев, основател на Нова Генерация.. Не съм сигурна, че на тази тема мястото й е тук, но.. къде? Дарк/колдуейв и нещо болезнено красиво.. затова реших да попитам.. има ли хора оттук, които ги слушат.. кои са любимите им песни и въобще какво значат за тях.. Леден, леден, леден е и този ден. В ледове потъва слънцето във мен. Няма да мога да разбера.. това, което е всъщност животът ми. -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Намират се хора, които ги слушат. И тука наистина е идеалното място за тази тема. Дори има вече няколко теми за НГ. Можем примерно да продължим дискусията в тази.
http://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=6484 Иначе всяка песен, която са сътворили Митко Воев и компания е шедьовър. Но сякаш най ме дърви Част От Колекция. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
^^ "болезнено красиво" е най-точното определение!
Уникална група, наистина. Не мисля, че бих могла да отделя няколко определени песни като "най". Всяка една е ценна! Аз стъпвам гордо още върху стъклата в мен, във вените си чувствам пулса на вечния ден. -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Тъкмо си ги зациклих... отново. Нова генерация винаги са били за мен от групите вселени, а Митко Воев може би един, от най-големите съвременни поети... доколкото още можем да говорим за такива.
Влакът кара ръждясали сълзи. На въжето обесен ден виси. Аз обичам да се повдигам над мислите и да гледам как си отиват птиците. "Болезнено красива" или красива в своята болезненост ![]() Не знам. Музика с лилави черти, пронизваща с отровни игли. Завинаги... Слепи защото, се срамуват.... Аз имам моето световъртене в мен. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 11:21 PM |