![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
не зная защо, но the way of all flesh ми се стори като някакво мъчение, когато излезе.
иначе, sweet. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Аз все още само него въртя и страшно много ме кефи. Другите не знам още, като "усвоя" този ще ги проверя.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
Е тая тема трябваше да бъде пусната още като излезе албума. Страшна група. Франсетата се разцепват от свирене. Лично според мен те нямат слаб албум, а относно The Way of all flesh - брилянтен, всичко е изпипано, рифове, вокали, барабани!!! Очаква ги светло бъдеще.
-------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чудесна музика правят - хем техничарска, хем много идейна.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Усещам пантерско влияние в средата на аблума The Way of All Flesh - Adoration For None и All the Tears. Особено първата много ми прилича на 10`s от The Great Southern Trendkill.
Поправете ме ако греша. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На 10s не приличат изобщо песните, които спомена, а в Adoration гостува вокала на Lamb of God, който на моменти леко наподобява Анселмо. Считай се за (п)оправена.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Добре, напомня ми на нея.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Единственото, което съвсем леко навява 10's са на моменти вокалните мелодии в All The Tears. В музикално отношение песните са много различни - темпо, мелодия. няма нищо общо. В Gojira още малко и бластбийт използват, 10'с е бавна и провлачена. Не знам защо ти навяват, но аз не чувам нищо подобно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това, че не чуваш нищо подобно, няма никакво значение. Важното е, че АЗ го чувам. Което е достатъчно, за да не се считам за п(оправена).
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То някои хора чуват едни други неща в главите си, но... ;п
Я кажи тогава щом толкова различни песни ти приличат - дай пример. Кога, какво ти прилича, от кога до кога на какво ти напомня и т.н. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами аз ти казах вече - напомнят ми Pantera. Дори и в по-старите им албуми. Кое ти е толкова странно?
![]() Не казвам, че 100% ги копират, просто пантерското влияние го усетих веднага. Така доволен ли си? А за тия хора.... нещо намекваш ли ?!? или просто.... ?!? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, ти каза, че песните ти напомнят 10s и TGST. Искам да знам кое точно ти напомня на тeзи, от коя минута до коя минута и т.н. Защото може и на Мадона да ти напомня. Едно е някакво си влияние, всяка група, която ползва по-грууви моменти и рифове ще е повлична от Деймбег, обачи ти конкретно спомена 2 конкретни песни, които приличали на други две.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
стига бе! От коя до коя минута!
![]() Дай да не задълбаваме повече! Или го наричаше по друг начин? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Усещам пантерско влияние в средата на аблума The Way of All Flesh - Adoration For None и All the Tears. Особено първата много ми прилича на 10`s от The Great Southern Trendkill. Поправете ме ако греша. ![]() Любопитно ми е кое точно в тея песни ти напомнят на 10's. Пантерско звучене? За мен нямат почти нищо общо, на теб кое и кога ти напомня точно пък на 10с? Толкова ли не може да се обоснове едно мнение? Наричам го "карелиан забива малки момченца по форумите" :п |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ти луд ли си?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Явно съм те надценил. На мен ми звучат малко на Азис щото. Както и да е.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
явно имаш наблюдения върху творчеството му
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
karelian, издишаш.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам на фона на мненията тук кое мое ти се е сторило безсъдържателно.
Към abydos - човек, не обръщай спора в "забиване" или нещо такова. "Малките момченца по форумите" не могат с нищо да ме впечатлят. Като гледам имаш и защитници, така че каквото и да кажа, ще бъде изопачено. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 101 Регистриран: 29-January 10 Град: Видин Потребител N: 3720 ![]() |
Някой да има новини за предстоящото EP?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Срам, несрам, не ги бях слушал, преди да кликна линка от първия пост. Май ще трябва да наваксвам, щото тва цепи.
Никаква Pantera между другото. И е удивително да направиш 20 поста спор за такава тъпа теза. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Gojira - Of Blood And Salt (Featuring Devin Townsend and Fredrik Thordendal (Meshuggah))
Още една песен, която ви гарантирам звучи досущ като някоя песен на Пантера! :д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Даже мяса на първите им неща.
Да не повярва човек какъв здрав метъл идва от така невзврачни метълчета (за пръв път ги виждам визуално как изглеждат, представях си ги грамадни убийци, психари!) -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:00 AM |