![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
John Bush най-сетне говори за своето доста одумвано завръщане в ANTHRAX на мястото на драматично напусналия Dan Nelson.
„Бандата има абсолютно готов албум с Dan Nelson и май нямат идея какво да го правят”, обяснява избутания настрана за реюниън турнето с Joey Belladona през 2004-а вокал в шоуто “The Vault”(стига бе!) по KNAC.COM. Bush заявява, че преди да мисли дали дa презапише вокалите в новия ANTHRAX, ще иска първо да е готов с новия ARMORED SAINT. „Има и други неща, които трябва да изгладим преди да се навия напълно. Например да се уверя, че мога да допринеса максимално много за звученето на албума. Както и няколко легални проблеми...”, казва Bush. В друго скорошно интервю китаристът на ANTHRAX Rob Caggiano говори доста по-оптимистично за статуса на Bush в бандата: "Сигурен съм, че вие пичове знаете цялата история, албумът е почти готов. Въпреки, че нищо не е потвърдено - неофициално е - но изглежда , че John Bush ще изпълнява вокалите в него. Така, че сега всички стискаме палци и се надяваме всичко да е наред. Албумът кърти!" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Време беше да се сети, че феновете на Антракс него искат. Този Дан Нелсън така й не ми хареса... Нека Джон да записва с Armored Saint който май ще бъде догодина и да минат от тука. Прислушало ми се е хубав кросоувър от късните им работи.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 09:15 PM |