![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 26-February 04 Потребител N: 406 ![]() |
pichove,
ako niakoi moje da mi kaje kvi sa tia liebah deto sha idvat v Bg che mai sha im hodia na koncert-a a ne sam gi chuval. pak ako dadete site det da svalia neshto oshte po-dobre. as ne mojah da nameria - e viarnoi che ne se vpregnah da tarsia na mnogo mesta .... tva e ... are. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Сигорно са ебати отвратта...
И все пак понеже съм в добро настроение ще ти покажа "пътя, истината и живота": ПРОСТО НАПИШИ LIEBACH В GOOLGE!!!!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
1. ЛАЙБАХ! Laibach! NE LIEBACH! Тва да не е куче, което обича оралният секс бре? Тва е куче, което псува
![]() ![]() ![]() 2. Има хора, които им се кефят, но да те предупредя: В песните им НЯМА китара! Не знам какво прави китариста, но... факт! Имам 2 техни албума (на концерт не съм ги слушал). 3. Вокала им е пич, но надали ще ти е кеф да слушаш група пееща на... Немски, Английски, Руски и Литовски едновременно ![]() ![]() ![]() 4. Музиката им представлява някъв ритъм допълнен от синтезатор, но текстовете им с ВЕЛИКИ! Твоя воля! А дотогава: Destruction и Pantera..................... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
twa mi zwu4i MNOO ama MNOOO ama MNOOOOOOOOGOOO gadno .... nema da ida
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Grupata se kazva Laibach
Moje da si iztegli6 tehni par4eta ot http://mm.gen.wazzzup.net/ (noviqt adres na mp3.online.bg). Stilut im nqma ni6to ob6to s metal-a. Moje da se kaje, 4e e industriul, makar 4e muzikat im e dosta nad vsqkakvi stilovi ograni4eniq... Spored men sa mnogo qki i 6te hodq na koncerta. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 18-February 04 Потребител N: 402 ![]() |
LAIBACH RULEZZ!...
-------------------- "Three Rings for the Elven-kings under the sky,
Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone, Nine for Mortal Men doomed to die, One for the Dark Lord on his dark throne In the Land of Mordor where the Shadows lie. One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Laibach са едни от основателите на Industrial музиката и движението NSK-neuе Slovenische Kunst(надявам се,че поставям Kunst във верния му род...).
Музиката им наистина е доста електронна,но пък за сметка на това е яка... Концертът ще е голямо събитие и съжалявам,че май ще го пропусна...Всъщност някой от вас ще ходи ли? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Dam, az 6te hodq, ama kato gledam ot celiq forum az sum mai edinstveniq...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Kunst - изкуство => събирателно => das Kunst или може би бъркам и е die! НО! Само едно от прилагателните трябва да носи окончанието на Кунст, а друго да... чакай, че забравих. Абе силно слабо склонение... ШИБАН НЕМСКИ! fuck you fuck you fuck you
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И двете се превеждат "ние сме шибани шваби". Няма кво да се мъчите...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Feb 27 2004, 10:58 AM) И двете се превеждат "ние сме шибани шваби". Няма кво да се мъчите... Emi.. vsu6tnost te ne sa 6vabi, a sa slovenci, ama karai... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
die Kunst
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Значи "Neue" е правилно в случая...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 06:26 PM |