![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Топ N любими вокалисти...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Bruce Dickinson (Iron Maiden)
Ronnie James Dio (много са) Rob Halford (Judas Priest) Michael Kiske (ex-Helloween) Eric Adams (Manowar) Fabio Lione (Rhapsody, Athena, ex-Vision Divine) Tobias Sammet (Edguy, Avantasia) Hansi Kursch (Blind Guardian) Sharon Den Adel (Within Temptation) Tarja Turunen (Nightwish) Timo Kotipelto (ex-Stratovarius) Geoff Tate (Queensryche) Russel Allen (SymphonyX) Joacim Cans (HammerFall) Elisa Martin (ex-Dark Moor, Fairyland) Roy Khan (ex-Conception, Kamelot) Liv Kristine (ex-Theatre Of Tragedy) Ralf Scheepers (Primal Fear, ex-Gamma Ray, ex-Tyran Pace) Dani Filth (Cradle Of Filth) Chris Barnes (ex-Cannibal Corpse) и разбира се - Звезди (Ахат, Аналгин) -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
1. Blaze, Rob Hallford, Biff Byfford.
2. Bruce Dickinson, Dio. 3. Eric Adams. 4. King Diamond. 5. Ozzy i wokala na Rebellion, na kogoto taka i ne mu nauchih imeto. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
1. Леми (не се смейте!!!)
![]() 2. Дикинсън ![]() 3. Арая ![]() 4. Халфорд ![]() 5. Канс ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
1. Robb Flynn(Machine Head) - Има много як плътен рев и в същото време може да пее доста добре. Сега ми кажете че това не е било най-предвидимия отговор на света.
2. Corey Taylor(Slipknot/Stone Sour) - Също има богат диапазон на гласа. Може да не харесвам Slipknot, но той наистина е добър вокал. 3. Max Cavalera(Sepultura/Soulfly) - Дере се супер яко. Тва е. Музиката на Sepultura не струва нищо без емблематичния му рев. .... За тея се сещам. Аз по принцип се кефя на всякакви вокали. Дори на групи на които е всепризнато че вокалистите са слаби. Не е нужно да имаш особени гласови данни за да можеш да се справяш добре. Дори чесно казано някви такива оперни типове като Bruce Dickinson ме дразнят. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
mi sa se sehtam za:
- max cavalera (sepultura/soulfly) - na biohazard i dvamata.. - corey taylor - toq na machine head \m/ - edit: robert flyn - kurt kobain ![]() - caren bernou (incognito) ![]() ![]() i dr. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Hansi Kursch
Bruce Dickinson Dee Snider Peavey Wagner Joacim Cans Timo Kotipelto Doro Klaus Meine King Diamond Rock'n'Rolf Midnight Udo Blackie Lawless Ozzy Rob Halford Andi Deris Alice Cooper Звезди Димитър Аргиров (ex-Епизод) Любо Малковски -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Nate Wallace - Factory81
Drew - Reveille J Sin -Primer 55 Jon Davis -KoRn Corey -Slipknot Johny Santos - Spineshank Maynard - Tool i estetsveno Panko ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
jorn lande
bruce dickinson tobias sammet blaze bayley matthew barlow ![]() димо петков (ex-rappel rack) тоя тип има мноо як глас звезди малковски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чак сега се усещам, че съм пропуснал Tim Owens и Jorn Lande, които са твърде големи...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 20 2004, 07:58 PM) 1. Robb Flynn(Machine Head) - Има много як плътен рев и в същото време може да пее доста добре. Сега ми кажете че това не е било най-предвидимия отговор на света. 2. Corey Taylor(Slipknot/Stone Sour) - Също има богат диапазон на гласа. Може да не харесвам Slipknot, но той наистина е добър вокал. 3. Max Cavalera(Sepultura/Soulfly) - Дере се супер яко. Тва е. Музиката на Sepultura не струва нищо без емблематичния му рев. .... За тея се сещам. Аз по принцип се кефя на всякакви вокали. Дори на групи на които е всепризнато че вокалистите са слаби. Не е нужно да имаш особени гласови данни за да можеш да се справяш добре. Дори чесно казано някви такива оперни типове като Bruce Dickinson ме дразнят. Хахахахххахахахахах! Музиката не Сепултура не струва нищо без емблематичния му рев... хахахахаха... хаха -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-January 04 Потребител N: 372 ![]() |
Eric Adams
King Diamond Andi Deris Rob Halford Max Cavalera Maniac Ian Gillan ... -------------------- Before You See The Light You Must Die
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Хахахахххахахахахах! Музиката не Сепултура не струва нищо без емблематичния му рев... хахахахаха... хаха Дори не е смешно колко откровенно си тъп. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както кажеш... важното е, че Сепултура не струват нищо без рева на Макс! Тва е истината!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
А струват ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Opredeleno ne.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 10-April 04 Град: Лудницата Потребител N: 450 ![]() |
Topi - Pigsty
Varg Vikernes - Burzum Travis Ryan - Cattle Decapitation Jacoby Kingston - Deeds Of Flesh Frank Mullens - Suffocation Mariosch - Squash Bowels Jaro - Dead Infection |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-November 03 Град: nothingness Потребител N: 328 ![]() |
[1].m.manson
[2].trent reznor - NiN [3].mjk - tool [4].lynn strait - snot [5].scooter ward - cold -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Звезди е
![]() ![]() ![]() ![]() Sepultera и Rage горе долу споменаха любими мои вокалисти, трябва да добавя Jim от 3rd Strike,Chris от Flaw, Ben от Switched и т.н. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Apr 22 2004, 08:28 AM) Звезди е ![]() ![]() ![]() ![]() Не си го чувал на живо, за да говориш такива откровени глупости... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
zwezdi e welika lichnost w na6ata muzika ... dokolkoto do swireneto na jiwo toi ne se zanimawa samo s axat a obikalq i s eridan po bg klubowete .a w klubowete se wijda koi kolko moje da pee
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 21 2004, 08:11 PM) А струват ли? Гледай сега... за мен Сепултура без Макс са нищо. Но Сепултура без рева на Макс са си Сепултура! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе вокалите му много ме кефеха. Много са уникални. Ще кажете че просто си се дере, ама никой не се дере така.
Кефят ме вокалите на Prong. Понякога са толкова дистортанати че имам чувството че пее с гъза си... хехе. Whooshe fisth ish thishhh anywayeahhhh..... За Звезди не говорете лошо. На живо се справя доста добре. Просто в втория си албум са поели по-комерсиална посока отколкото в Походът. Made In USA не е ли на поне 5 години и без тва? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ndamz ... izdawan e w starnata na ne6toto glem rock ....
pone da bqha dostgnali donqkyde niwoto na amerikanskite grupi ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз знаеш ли като се замисля, 100 пъти съм я фащал порвслолутата балада по ТВ и никога не съм я изтрайвал до край. И то главноз аради клипа. Ах как ме дразни това "Море От Любов".... и си мисля за "Море От Алкохол" на Хиподил всеки път като го споменавам тва.....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
mi tq za iztrqiwane li e .... za zwezdi moga da kaja ne6to ne mnoo dobro : bori sa s angliiskiq kato swinq s tikwa ina4e glasa mu e adski mnoo dobyr
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
lele taq novata pesen verno e nqkva mnogo stranna balada....se mi se struva 4e ne se e polu4ila. t.e. neznam na kolko hora im haresva pesenta ama ne namiram nishto qko v neq
ina4e se setih za oshte edin qk vokalist: toq ot HATEBREED - neznam kak se kazva....ama se dere qko, i me kefi 4e izpolzva edin specifi4en "Na4in" na peene ....(govorq za 1:29 Before Dishonor) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Jamen Jasta
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
mislq 4e trqbwa da dobawa eric adams ... wypreki smeha koito predizwikwa u men manowarskata poza Eric e welik wokal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ewala Brave_New_World
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
RIP
един от хората, който смятам, че заслужават титлата е KATLA от Finntroll, това момче си вадеше душата, всичко излизаше от дълбините! за съжа ление тои вече не е сред нас... -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 21-March 04 Град: Varna Потребител N: 434 ![]() |
za zvezdi naistina samo dobri raboti moga da se setq kato glas-tva kakvo pee v posledno vreme nqda smisal da obsajdam
za Max Cavelera mislq 4e 2 mneniq nqma osven tova: Timo Kotipelto Eric Adams Rob Halford ......... ama si mislq 4e i Fredy Murcury ima mqsto v taq cqlata klasaciq -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Да ве,горкия Катла.Ама той как умря бтв?
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beoulf @ Apr 25 2004, 10:45 PM) RIP един от хората, който смятам, че заслужават титлата е KATLA от Finntroll, това момче си вадеше душата, всичко излизаше от дълбините! за съжа ление тои вече не е сред нас... Защо всички умират рано? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Zashtoto welikite umirat na wyrha na slawata si, i ako tozi wryh e kato sa mladi, umirat togawa...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Което ми припомня за Queen...ей велика музика правеха тези хора....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Svetyl @ Apr 26 2004, 08:41 PM) Zashtoto welikite umirat na wyrha na slawata si, i ako tozi wryh e kato sa mladi, umirat togawa... Защото са шибани наркомани. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
eh tr00
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
не съм убеден, че те интересува чак толкова, Satyr-e, но все пак... от тумор в мозъка..
-------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Което ми припомня за Queen...ей велика музика правеха тези хора.... правеХА или правеЛИ? подозирам, че ти си бил на около ... 3-4(!) години когато си 'заминаха'... -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 5-September 03 Потребител N: 256 ![]() |
Phil Anselmo
Alexi Laiho Blackie ot WASP Michael Kiske Seb. Bach(Skid Row) Petri Lindroos[Norther] Kai Hansen Glen Benton Tarja ot Nightwish Chuck Schuldiner i vokala na Opeth machka... ne mu znam imeto -------------------- Once there was a time
darker than the human mind the old man told me If there was a light it cried a while before it died it died away |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
Fenriz
Chris Barnes Max Cavalera Angela(Arch Enemy) ![]() Jens Ryden(Naglfar) i za da ima pak spor : Dani Filth ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
Цитат RIP един от хората, който смятам, че заслужават титлата е KATLA от Finntroll, това момче си вадеше душата, всичко излизаше от дълбините! за съжа ление тои вече не е сред нас... ???????????? koga e po4inal?????az 6to ne znam????? toi nqma6e li tumor v glasnite struni ili tam kvot se vika?????pone mai tva be6e pri4inata kato napusna Finntroll...be ne znam...sa 6se rovq dokat ne namera info.......... ....... .......... .............. ................... ........................loading Hm, be ni6to ne pi6e, pi6e za smurtta na Somnium, ma tva be6e predi godina i ne6to.... ![]() ![]() ![]() -------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Куийн...велики бяха,даже повече от велики,но тозо бог на рок музиката Фреди Меркюри,за наше съжаление, на 24 номври '91 ни напусна...
п.п.Защо смяташ че не ме интересува Катла от Финтрол? -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
satyr ti ma smaiwa6 ... dopredi nqkolko sedmici wyw wsqka tema wyzhwalqwa6e blacka ... sq s queen li 6a po4wa6
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не,просто това вече е единствената група,която не е блек и я харесвам...Виж ми подписа и аватара и ще разбереш че съм си все същия фанатизиран паганистичен блек идиот като преди...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Hahahaha... nai setne da se opishesh kato horata...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз тактично да ви напомня, че това не е разделът "Представете се".
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Hm sq mi hrumna edna qka wokalistka...onaq ot Holy Moses...ne znam dali nqkoi q e spomenawal. Towa e ebasi chudowishteto
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sabina Classen имаш предвид. Заедно с Angela от Arch Enemy и Rachel от Sinister ми е сред любимите "агресивни" вокалистки...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Drugite dwe ne sym gi chuwal, zashtoto po princip ne obicham mnogo jenski wokalistki, no Sabina...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ronnie James Dio (Rainbow, Sabbath, Dio) В един жежки следобед се прибирах в къщи, носейки Black Sabbath - Mob Rules. След второто прослушване си възвърнах настроението- От този албум, Dio ми е един от любимите вокалисти и според мене, най-добрия от всички, в които той пее.
Bruce Dickinson (Iron Maiden) - Всеки, който е слушал Hallowed Be Thy Name и Seventh Son Of A Seventh son, знае за какво става въпрос. Tony Martin (Black Sabbath) - Мрачен, епичен и стилен - с това може да се опише. Албумите с тони мартин много ми допаднаха, дори и когато бях върл фен на тези с Ози. Udo Derkshnider (Accept, U.D.O) - Някой хора, като го чуят и веднага правят сравнение с вокала AC/DC. Честно казано Accept са си няколко класи над AC/DC. Навлизането ми в тяхното творчество започна с един диск "The Best", който поисках от вуйчо си. С течение на времето много ми хареса и започнах да си събирам и албумите. Mattew Barllow (ex. Iced Earth) - Без него Iced Earth вече не са същите. Колкото и да се мъчи Owens, не може да докара същата атмносфера, както в The Dark Saga. King Diamond (Mercyfull Fate, King Diamond) - Добре, че си бях в къщи една събота вечер, за да слушам по радио хоризонт онова предаване за праведна музика и да чуя парчета от "House Of God". Изчаках да го пуснат в Metal Heart и веднага си купих касетата. Не, че не го бях слушал и преди, но оттогава започнах по-силно да се интересувам от неговата музика. Vincent Gavanagh (Anathema) - Judgement ми е един от любимите албуми за преди лягане. Ville Vaihialla (Sentenced) - Много емоционален. И много мрачен. Mille Petrozza (Kreator) По-ранните албуми не са ми от най-любимите, но Outcast, Endorma и Violent Revolution ги цикля доста често. Mille вдъхва бунтарско настроение. Ако тази група свиреше в Китай, режима да беше паднал. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Kai Hansen - neveroqten glas, neveroqtno chuvstvo - nachalniq mu vik me poburkva ot kef
Langsuyar - he's the beast evil one (Moonspell) naposleduk se zahlasvam po King Diamond i Hansi Kursch da ne zabravq. ostanalite da proshtavat - shte gi spomena drug put -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат ???????????? koga e po4inal?????az 6to ne znam????? toi nqma6e li tumor v glasnite struni ili tam kvot se vika?????pone mai tva be6e pri4inata kato napusna Finntroll...be ne znam...sa 6se rovq dokat ne namera info.......... ....... .......... .............. ................... ........................loading Hm, be ni6to ne pi6e, pi6e za smurtta na Somnium, ma tva be6e predi godina i ne6to.... преди близо 2 тодини, след SOMNIUM, мисля. напуснал именно за да лекува тумора1 за съжаление-неуспешно... албума 'Visor Om Slutet' всъщност е посветен на него, затова звучи тъй странно. Но в моминта те отново са в стихията си, макар и без 2-мата си основни члена, въпреки това Trollhamaren и Nattfodd са в същия бясно-веселяшки стил! АМИН! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат преди близо 2 тодини, след SOMNIUM, мисля. am somnium zagina na 16.03.03....... ![]() nikude ne pishe nishto ![]() -------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 1-May 04 Потребител N: 473 ![]() |
COREY TAYLOR-Slipknot,Stone sour
MAX CAVALERA-Soulfly,predishen na Sepultura JONATHAN DAVIS-Korn CHINO MORENO-Deftones |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стига бе, не е възможно, в интернет, наистина не пише!,
J.Jamsen - Katla да е жив ? http://www.mortalsin.de/cd2004_04_2.html но никъде другаде не пише. Значи имал е тумор на гласните струни, опериран е, и после ...? Цитат -------------------------------------------------------------------------------- FINNTROLL - Katla's out!!! Posted by: Max @ 13:07 CET This horrible news just came from our good friends Finntroll: "With a great sorrow in my heart and soul I am forced to bring you this statement. I founded this band with my bloodbrother Somnium several years ago and as we gained other bloodbrothers in our excellent formation we have gone through many highs and lows. For me this last year, as you all know, has been part of a huge low due to a virus based tumor that unfortunately struck my vocal cords. I have had three operations now since december 2001 and the tumor has now spread into such an extent over the vocal cords that surgery cant be done without harming my voice permanently! There is another treatment available but it takes time and has several side-effects. Due to the desperate situation of me not gaining my voice from the last surgery I have decided to step aside from my position as vocalist in this great band! Nothing is yet decided about FINNTROLLs upcoming gigs and recordings. My fellow trolls will decide what is now in their hands concerning the future of the band and if it is possible in the future I WILL RETURN! Those who live under every root and stone have maybe planned something different for my future, who knows? Maybe one day I will stand victorious on the stage with my brothers again. But for know my vocalist position in FINNTROLL is physically impossible! I thank every soul who have enjoyed my performances live and loved our music through our recordings in the past as well as in the future. Remember, fellow fans that nothing else than death is certain... With a huge trollish howl I leave this group that means everything to me. Stay true to the old ways and WE SHALL OVERCOME! I would like to thank my fellow bandmates and all fans! - Katla" We wishe Katla to get well soon and all the best in the future. We hope to see you again fronting this great band! това е от :June 11, 2002 но нищо не пише за след това, никъде. аз го чух от поднати, и то наскоро. дали наистина има шанс за REUNION един ден??? A TROLLISH HUG FROM ME TO EVERYONE WHO I S A FAN ! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
1.Lemmy Kilmister-Motorhead
![]() 2.Rob Flynn-Machine Head ![]() 3.Till Lindemann -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ТАКА! Втори човек, който казва Леми!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Fabio Leone ot Rhapsody
Timo kotipelto ot Stratovarius Eric Adams ot Menowar Tarja Turunen ot Nightwish Bruce Bikinson ot Iron Maiden no ne znam,koi ot tqh mi e liubim:) ina4e bih iskal da vkliu4a i Andrea Bocelli,makar toi da se zanimava s edin po-drug stil muzika:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Kyde zabravih Marco Hietala i Olaf Hayer ot Nightwish ot Luca Turrili!?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
тва би трябвало и да е моята класация:
Corey Taylor (Slipknot;Stone Sour) Chris Barnes (Six Feet Under) George "Corpsegrinder" Fisher (Cannibal Corpse) Max Cavalera (Sepultura;Soulfly) Burton Bell (Fear Factory) Jamie Jasta (Hatebreed) Freddy Cricien (Madball) Billy Graziadei и Evan Seinfield (Biohazard) Tim Armstrong (Operation Ivy;Rancid;The Transplants) Lars Frederiksen (Rancid;Lars Frederiksen & The Bastards) Tom Delonge (Blink-182;Box Car Racer) Fat Mike (NoFX) Jim Lindberg (Pennywise) и българите: Bobz (Fyeld) Васко (Suffer H) вокала на Zaplaxa вокала на Пропаганда Сашо (Last Hope) Шута (Vendetta) Чавдар (Crowfish) that's it! SPARK |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Jicata @ May 8 2004, 07:28 PM) и българите: Bobz (Fyeld) Васко (Suffer H) вокала на Zaplaxa вокала на Пропаганда Сашо (Last Hope) Шута (Vendetta) Чавдар (Crowfish) that's it! SPARK някъде ми се губи Стефан (tr00 n0rsk) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Има време....поне няколко качествени песни да направим
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Стефан(Tr00 Norsk)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ася hell no
ima ebati glasi6teto .... btw izwratihte hubawata tema !!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
СТЕФАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! САМО СТЕФАН!!!
Е сега Брус слушам... тиарс ъф дъ драгон... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Matti Way
Andre Luiz Topi Ruben Rosas Antimo Buonnano Fabio Jamie Bailey Andres Felix Rancourt Will Rahmer Till Lindeman Luke Kenny |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Shturma pee po-hubavo ot vsichki vzeti zaedno !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Topi и Steffan... Те владеят...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
R0B HALF0RD
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Rob Halford има толкова много поклонници тук, което ме навежда на мисълта ....
![]() ![]() 1.Timo Kotipelto 2. Kim Bendix Petersen или по-известен като King Diamond 3. Rob Halford ![]() 4.Ronnie James Dio 5.Ozzy Osbourne 6. Bruce Dickinson (всъщност неговият глас не е никак специфичен вече, коя ли не хеви група го копира) 7.Freddie Mercury 8. Max Cavalera 9. Tarja Turunen 10. Ian Gillan 11. Eric Adams 12. Udo Dirkschneider -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Warrel Dane
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Abe mnogo ne slusham Arch Enemy ... po-skoro izobshto ne slusham arch enemy ... ama gledah nqkuv klip ... taq vokalistka vadi ЕБАТИ ГЛАСА!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 3-July 04 Град: sofia Потребител N: 543 ![]() |
MIHAEL KISKE-HELLOWEEN
![]() ![]() BRUCE DIKINSON-MAIDEN ![]() ROB HALFORD-JUDAS ![]() ![]() TARJA-NIGHTWISH ![]() FABIO LIONE-RHAPSODY ![]() ![]() TIMO KOTIPELTO -STRATOVARIUS ![]() CRIS BOLTENDAL-GRAVE DIGGER ![]() ![]() JAMES HATEFILD-METALLICA ![]() KAI HANSEN-GAMMA RAY ![]() ![]() JOY BELADONA-ANTHRAX UDO : DIO : OZZY : OLAF HAYER-LUCA TURRILLI,DIONYSOS : VIBEKE-TRISTANIA ![]() FLOR JANSEN-AFTER FOREVER ![]() ![]() -------------------- HOLY THUNDERFORCE!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(rhapsody @ Aug 16 2004, 05:39 PM) TIMO KOTIPELTO -STRATOVARIUS ![]() po skoro TIMO KOTIPELTO - KOTIPELTO ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 7-October 03 Град: locked in the attic Потребител N: 294 ![]() |
1. Midnight (Crimson Glory, до '89-а)
2. Geoff Tate (Queensryche, до '95-а) 3. Bruce Dickinson (най-вече соло нещата му) 4. Warrel Dane (Nevermore, Sanctuary) 5. Mario едикойси (Dark Avenger) Женски: 1. Anneke van Giersbergen (The Gathering) 2. Tarja 3. Sharon den Adel (Within Temptation) 4. Simone Simons (Epica) 5. Tori Amos и Patricia Kaas "Грухтящи" ![]() 1. Michael Stanne (Dark Tranquillity) 2. Mikael Akerfeldt (Opeth) 3. Пича от Embraced 4. Пича от My Dying Bride 5. Прасето на село (страшни вокали вади, изгряващ талант) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ Aug 16 2004, 04:21 PM) Цитат(rhapsody @ Aug 16 2004, 05:39 PM) TIMO KOTIPELTO -STRATOVARIUS ![]() po skoro TIMO KOTIPELTO - KOTIPELTO ![]() Че защо? Тимо си е отново в групата ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
WHAT?!!?!?!?!
e tova se naricha hubava novina ... a kakvo e stanalo s otnosheniqta mejdu Kotipelto i Tolkki ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами явно докато е бил в болница на Timo Tolkki доста успешно са му промили мозъка и е осъзнал, че Stratovarius не може да съществува без Kotipelto - е, аз от по-рано си го знаех
![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам обаче какво ще кажете по върпоса, че David Vincent се е върнал във Morbid Angel... Не знам, по-яко просто не моежше да стане...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
А?! Ама тва сигурно ли е? Яко!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами абсолютно сигурно е, защото Стив се е махнал... Просто, велико... Стария вокал е велик просто... Очаквам следващия им албум да е по-гениален от всеки друг, издали през последните 8 години...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(hydeo @ Aug 16 2004, 05:03 PM) "Грухтящи" ![]() 2. Mikael Akerfeldt (Opeth) Него да наречеш грухтящ? ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 13-August 04 Потребител N: 589 ![]() |
Opeth gi swyrzwam nai we4e s kitarni izpylneniq i tekstowe, no mai trqbwa da se zaslu6am po wnimatelno.
Kurt Kobain Jim Morrison Plant Ozzy Eric Adams Marilyn Manson ....i drugi ![]() -------------------- No more war pigs of the power...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 7-October 03 Град: locked in the attic Потребител N: 294 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Aug 17 2004, 09:41 AM) Цитат(hydeo @ Aug 16 2004, 05:03 PM) "Грухтящи" ![]() 2. Mikael Akerfeldt (Opeth) Него да наречеш грухтящ? ![]() Защо, не грухти ли? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Picha ot Thunderbolt iskam da dobawq, neshto kato Dickinson ama ima oshte da se razwiwa...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(hydeo @ Aug 17 2004, 11:41 AM) Защо, не грухти ли? ![]() ![]() Просто думата не ми стоеше на място ![]() ![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 139 Регистриран: 27-October 03 Потребител N: 314 ![]() |
Cadaveria от OperaIX е просто уникална. Дани Филт също е на адски високо ниво според мен. Както и Варг Викернес, както и Атила. Вокалите в първия Helheim НЕ ГИ КОМЕНТИРАМ.
-------------------- Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То и аз не ги коментирам тях...баси вокалите обаче...е...не мога да коментирам и вокалите на Sascha Pahlke, естествено... Тези двамата не мгоат да бъдат коментирани просто...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Udo
Tobias Sammet Matthew Barlow Rob Halford Dio и още хиляди който ме мързи да ги изброявам... -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 22-August 04 Град: The Great Dark Beyond Потребител N: 596 ![]() |
Joacim Cans (HammerFall), Звездомир Керемидчиев (Ахат), Jon Bon Jovi (Bon Jovi), Chad Kroeger (Nikelback), Josey Scott (Saliva).
-------------------- I am immortal, I have inside me blood of kings!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Till Lindemann (Rammstein)
![]() Max Cavalera(Sepultura) Bruce Dickinson (Iron Maiden) -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Йоли
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 21-August 04 Потребител N: 595 ![]() |
James LaBrie-Dream Theater
Klaus Meine-Scorpions Michael Kiske-Helloween Hansi Kursh-Blind Guardian Fabio Lione-Rhapsody Bruce Dickinson Ian Gillan -------------------- Don't tell me why it hurts,just cry.Defeat the pain.Be simple like a child.Release the tear hidden in yor eyes and let it wash your face in lovely smile.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 15-September 04 Потребител N: 609 ![]() |
Peter Steele - Type O Negative
Layne Staley - Alice in Chains Tilo Wolff - Lacrimosa Skin - ex-Skunk Anansie вокалиста на Laibach изруда от Six Feet Under и много други ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
1.Ian Gillan (DP)
2.Ripper (Judas) 3.Plant (Zeppelin) 4.Hallford(Judas) 5.DIO (хах) 6. fuck you се забравям името на вокала на скорпиънс ![]() 7.Dickinson -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 21-August 04 Потребител N: 595 ![]() |
Цитат(jimmy page @ Oct 4 2004, 08:32 AM) 6. fuck you се забравям името на вокала на скорпиънс ![]() Klaus Meine ![]() -------------------- Don't tell me why it hurts,just cry.Defeat the pain.Be simple like a child.Release the tear hidden in yor eyes and let it wash your face in lovely smile.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
да бе...мерси
![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
На първо място King Diamond,после идват UDO,Halford,Ozzy...A.Cooper...Dio...и т н
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 03:18 PM |