![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Ама да питам – някой знае ли кой ще отговаря за озвучаването на W.A.S.P.?
-------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нямам идея. на сайта им нищо не пише. Сигурно ще е зле звука, както обикновено.
П.С. \m/ TESTAMENT!!!!!!!!! \m/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
И на мен ми казаха, че ако са SME , звукът щял да бъде УЖАСЕН. Кой беше на Джудас? Те ли? Не ми се стори толкова зле.
![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Абе и да е гаден звука кво значение има? Важна е метълщината
![]() ПС. Як аватар наистина. Testament rulez!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
“ПС. Як аватар наистина. Testament rulez!!!”
хи-хи и за си го харесвам. Ама как да не е важен звука, нали за музика става дума? ![]() -------------------- I can see but there's nobody there
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе има си граници в които е приемлив и един по-лош звук. На Soulfly беша по-зле от колкто трябва. На Judas беше ОК. Зависи от залата. Зависи от това какво звучене цели групата/озвучителя. Зависи от много работи. Възможно е да не ти направи лошо впечатление.
Testament са велики! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, да де, и аз това викам, по дяволите. Честно да си кажа, ме уплашиха… ама айде, ще го преживея. Там съм независимо от звука.
![]() TESTAMENT Велики са, да. Една от любимите ми групи, която надали ще дойде, а вече не е и същата. -------------------- I can see but there's nobody there
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
![]() ^ Не са същите като преди 15 години, ама не са по-лоши (даже на мене The Gathering ми е любимия албум) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(abductor @ Oct 22 2004, 12:49 PM) даже на мене The Gathering ми е любимия албум И на мен. Нямам търпение за новия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бре, много фенове имало тука на тъз група, па аз да не знам
![]() Медец ми капна на сърцето -------------------- I can see but there's nobody there
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Ми има си значение звука ебати..на Fyeld пред НДК като бях китарата специално беше отврат, ако не се чуваше шеше да е 2 пъти по добре давам за пример тях щото разликата в звука между албума им и това изпълнение беше от земята до небето. Докато на не толкова яки песни се кефех в албума заради якия саунд на живо си беше мноо зле.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(Apocalyptic City @ Oct 22 2004, 11:23 AM) И на мен ми казаха, че ако са SME , звукът щял да бъде УЖАСЕН. Кой беше на Джудас? Те ли? Не ми се стори толкова зле. ![]() Поне за мен, звукът е по-зле на концертите организирани от Прима. При SME ситуацията е малко по-добре, но не толкова колкото бих искал да бъде. -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 10:07 PM |