![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
ами покрай една сходна тема (за мечтите) се изказаха някои мнения кой къде искал да ходи някога си или пък утре, реших да поставя въпроса отделно.
някой чул, някой видял нещо, някой прочел, каквото и да е, въпросът сега, къде ви се е приходило, ако можеше веднага да отидете там. ето моите цели:
-------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Аз ти казах вече- Индия.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
хммм точно сега - в Русе..
![]() но иначе в: -Австралия ![]() -хммм Нова Зеландия като споменахте... ![]() -Финландия, Дания -Италия-> Флоренция ![]() и други ама сега малко ми се спи... ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
да Индия мога да прибавя също. с влак от дели до хайдерабад. ти може би имаш предвид кашмир (част от кашмир е в индия).
да, и италия - сардиния и сицилия, както и апулия. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 1-March 05 Потребител N: 756 ![]() |
точно сега-в леглото искаммммммм....
![]() ![]() ![]() -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
![]() ![]() Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Murderdoll @ Mar 9 2005, 11:54 PM) точно сега-в леглото искаммммммм.... ![]() ![]() ![]() също добра идея. и лесно осъществима, какво ти пречи? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
На Марс, на някой от спътниците на Юпитер....на някой от спътниците на Сатурн....Абе най-добре на Плутон
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ам искам при Ели....
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Е, щом има и кога:
1. 1000г. преди Христа. - В Древна Гърция. 2. 16-17ти век - Норвегия, Швеция или Дания. 3. Края на 80те/самото начало на 90те - Сиатъл (САЩ). А сега много бих искал да бъда в Дъблин (Ирландия) -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Сега.. в Монте Карло.
А щом може да прескачаме и през времето - Англия, по време на Войната на Розите; Шотландия, по времето на освободителната война на Шотландия. А щом може да осткачаме до други планети, значи може да отскачаме и до други светове. Та - Средната земя и по-точно Белерианд. Време - някъде между Първата и Петата Битка, няма значение кога точно. Иначе по default искам да отида в Норвегия/Швеция, но точно в момента студеното време, колкото и да обичам зимата, започна да ми поомръзва. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Навсякъде,само не и в нас пред компютъра...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
а аз - "Навсякъде, само не и на работа пред компютъра"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ха,колко разнообразни желания и повечето неусъществими за жалост!Аз искам да да посетя Централна Америка някаде около XІV- XV век и в наши дни!А на дръги планети не знам дали бих искал,но на Звездата на Смърта със сигърност бих отишал!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Иво, абе в тоя период е било доста кофти да си коренен жител...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат къде искам да съм сега? Ardenite, Vtorata Svetovna. Rim, 50 godini BC. Цитат Ам искам при Ели.... а иначе незбъдната мечта ми е Нептун лелей всичко давам за да отида на тая планета. Nai-mnogo da te otnesat vetrovete, koito se dvizat s niakolko maha v chas, da izmruznesh leko pri -220C i da propadnesh v gazovete na planetata, turseki kude da stupish. Neshto konkretno li se interesuvash ot astronomia ili prosto taka si reshi, che iskash da idesh tam? Chudno mi e prosto i zashto iskash da idesh tam, ama mai se doseshtam veche. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Сега , в този момент ми се иска да си стоя в къщи , но да не трябва да се занимавам с изпити и учене..а просто да си почивам, което скоро няма да има как да стане:)
Страшно много искам да отида и до Венеция..но това е нещо като цел, така, че ..не се брои:) Иначе за връщане в миналото...искам да отида по времето , когато е царувал цар Калоян...все пак сме съименници ![]() Искам да отида и в Шотландия и Финландия:) Ако имам възможност да избирам, искам да се пренеса в момента в студиото на Nightwish и да си ги гледам как записват даден албум или нещо от сорта..абе да съм в близост до тях:) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ми за мен не е чак толкова кофти!Изглежда ми доста интересно!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Mar 10 2005, 04:45 PM) Ако имам възможност да избирам, искам да се пренеса в момента в студиото на Nightwish и да си ги гледам как записват даден албум или нещо от сорта..абе да съм в близост до тях:) ![]() Kak moze tolkova mnogo momichentza da se kefiat na taia grupa i da znaiat samo taia grupa, ne moga da razbera. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Mar 10 2005, 04:45 PM) Ако имам възможност да избирам, искам да се пренеса в момента в студиото на Nightwish и да си ги гледам как записват даден албум или нещо от сорта..абе да съм в близост до тях:) ![]() И аз винаги съм си мечтала да присъствам на запис на албум ![]() Като гледах двд-то на Chimaira - The dehumanizing Process и видях как се гушат в едно малко помещение, записват всички инструменти един след друг и междувременно пада голям майтап, просто се размазах от кеф. Особено Андолс как ги наритваше тея барабани...обожавам барабани!!! ![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Drummer @ Mar 10 2005, 06:50 PM) Kak moze tolkova mnogo momichentza da se kefiat na taia grupa i da znaiat samo taia grupa, ne moga da razbera. Хех...да знаят само тази група и да се вълнуват само от тази група! Това изказване просто ме учудва.. ![]() Това, че това е любимата ми група, не значи, че знам само нея...и че слушам само нея..А и не виждам нищо лошо, да има момичета, които да я слушат. За да я слушат, значи са ценностни песните и т.н. ![]() Разбери го, че групата е хубава и има страхотни албуми...за това толкова много хора я харесват:) Това по въпроса, че не можеш да разбереш, защо толкова хора я слушат ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightwish @ Mar 10 2005, 05:17 PM) Хех...да знаят само тази група и да се вълнуват само от тази група! Това изказване просто ме учудва.. ![]() Това, че това е любимата ми група, не значи, че знам само нея...и че слушам само нея..А и не виждам нищо лошо, да има момичета, които да я слушат. За да я слушат, значи са ценностни песните и т.н. ![]() Разбери го, че групата е хубава и има страхотни албуми...за това толкова много хора я харесват:) Това по въпроса, че не можеш да разбереш, защо толкова хора я слушат ![]() Kakto i da e. Veroiatno ne shvana kakvo se krieshe v podtexta na gornia mi post. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Аз искам в София:")) скромничко. А лятото искам да прескоча до Рила може би. Ходи ми се по планините:")
А отностно неосъществимите неща - Флоренция, Рим, в Кингстън на гости на yeti... Всъщност просто искам да се поразходя малко. Обожавам да съм в Русе, но искам малко ваканция:") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Drummer @ Mar 10 2005, 07:21 PM) Kakto i da e. Veroiatno ne shvana kakvo se krieshe v podtexta na gornia mi post. Ам ако искаше да се забележи явно, да го беше казал по - ясно:) ...Както и да е ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
В жена ми и вкъщи по възможност
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат къде искам да съм сега? Ебати тъпия въпрос! В гащите на жена ми, Е С Т Е С Т В Е Н О !!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
^hehe me4tateli
az iskam v sf....nqma da konkretiziram hehe ina4e po 4ujbina da hodq....hodih ve4e vuv viena no mi haresa i iskam pak,i v ispaniq iskam pak ama pone da sum s priqteli da se kefq,tam e golqm kupon.. sega iskam tova,ama prez lqtoto drugo 6te e -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдам..във Виена наистина е много красиво..Де да можеше да отида пак там:)))
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Китай, Англия, София, Варна... такива работи
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
В топлия ковчег, че премръзнах
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
брей тази тема придобила не само дълбочина, но и ширина, та чак до необхватност.
хич не се бях сетил за време и за микро екскурзии из нечии гащи. последното някак по се връзва с мечтите, но нищо, става и за тука. това с планетите нещо не можах да го разбера, освен ако прибавим и някаква всеобхватна неуязвимост, що пък не, всъщност? тогава можем да поговорим и за някой чумав град през 16 век - тропаш си по улиците и ходиш да гледаш кладите, по които горят умрелите. сигурно е незабравима гледка. значи всъщност всичко се свежда до един трансмитер, който се полюшва на колана и като ти скимне, трас, прас и си отиваш там, където ти се е приискало. кеф ти плутон, кеф ти гащи, кеф ти у леглото под юргана, кеф ти на поляна, кеф ти под платана. аз пък искам на мадагаскар за да видя лемурите и голямата глупава птица додо (да де, знам, че последната са я изяли преди двеста годни, може пък и да е останала някоя) -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
някаде сам с мн мн алкохол!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Искам да съм в някоя приказка, точно на края, където казват и всички три дена пили и се веселили......въобще не ми се пише никакъв гаден конспект, нито ми се учи за Шилер..
![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баш в момента искам да съм на концерт ! Ама не като зрител!
![]() Баси как ми се свири !!!!! Като на циганче !!! ![]() Искам свястна групааааа!!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(Jicata @ Mar 10 2005, 07:03 PM) някаде сам с мн мн алкохол!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() q se osuznai .... ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Demiurg @ Mar 11 2005, 03:11 PM) Баш в момента искам да съм на концерт ! Ама не като зрител! ![]() Баси как ми се свири !!!!! Като на циганче !!! ![]() Искам свястна групааааа!!!! ![]() който търси - намира! (днес съм свръх умен) ![]() ![]() ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Mar 11 2005, 04:11 PM) Искам свястна групааааа!!!! ![]() Е щурма ще ти предостави баса на DIstorment, защото 'се държа тъпо с него' ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Мерси, ама много жица при вас бе !!! Такива неща предпочитам да ги слушам, а не да ги свиря. ![]() А пък ти си уважавай басиста - добър е и е надъхан. (Щурма да почерпи !!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Искам в Бразилия! (но само на хубавите места и с хубавите хора)
Искам и в Тайланд (ще заведа и сиамската си котка, за да и сложат един два златни пръстена на опашката) и в Япония. (но не като турист) -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Mnogo iskam da otida da vidq brat mi, koito e v Bremen.......ve4e otdavna ne sme se vijdali
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Forsaken @ Mar 12 2005, 08:14 PM) Mnogo iskam da otida da vidq brat mi, koito e v Bremen.......ve4e otdavna ne sme se vijdali ![]() Sibir ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
...iskam tam det bqh predi 4as i 15min....
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Deville @ Mar 12 2005, 10:29 PM) Sibir ![]() то там една водка е май един литър водка, 60º, light изпълнение ![]() но трансибирският експрес винаги ми си е струвал приятна възможност за прекарването на една седмица. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм, в Сибир сигурно е страхотно
![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Forsaken @ Mar 13 2005, 10:54 AM) Хм, в Сибир сигурно е страхотно ![]() ![]() сега ти цитира Вилхелм Буш, нали? Цитат »Warum soll ich nicht beim Gehen« - Sprach er - »in die Ferne sehen? Schön ist es auch anderswo, Und hier bin ich sowieso.« Wilhelm Busch, aus: Plisch und Plum (1882) - Schluss. хубаво е навсякъде другаде, а тук съм така или иначе -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
![]() Az iskam da otida do Birma,da pohodq bosa v sve6teniq grad i da razgledam vsi4ki pagodi.Iska mi se da pojiveq tam. 6te mi se da otida nagosti na vui4o mi vuv Finlandiq. A su6to i da si napravq edna obikolka na Bulgariq. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Къде искам да съм сега..в Поморие на брега на моренцето, защото нещо се размечтах за морето, как хубаво шуми и колко е приятно да го гледкаш и да ти мирише на хубаво и чисто...мммммм
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Alekto @ Mar 15 2005, 03:48 PM) Az iskam da otida do Birma. и аз. искам да видя онази пагода по която има повече злато отколкото в банк оф ингланд. реших да прекарам великден във венеция. тъй ами, стига мечти. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Mar 16 2005, 12:24 AM) тъй ами, стига мечти. Нали нямаше мечти? |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Mar 15 2005, 11:39 PM) Цитат(pi4 @ Mar 16 2005, 12:24 AM) тъй ами, стига мечти. Нали нямаше мечти? ![]() ами нямах мечти и пак нямам. имам само намерения. това е сега едно намерение. никога не съм мечтал да хода във венеция. кво да правя там? и без това не мога да плувам. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Забравих да спомена - не ходя по концерти, мразя да ми надуват главата разни леваци докато чакам да дойдат основните. Обаче съм бил на концерт на Kiss punk.gif, преди да се разотидат, те нямаха нужда някой да им загрява публиката. Детска мечта, която се осъществи... Hahha, hvanaha li te!! ![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(pi4 @ Mar 15 2005, 09:24 PM) Цитат(Alekto @ Mar 15 2005, 03:48 PM) Az iskam da otida do Birma. и аз. искам да видя онази пагода по която има повече злато отколкото в банк оф ингланд. Az q imam na snimka ![]() Imam i edna,4iito kupol e ot plutno zlato i cqlata e v skupocenni kamuni(ogromni). -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Forsaken @ Mar 16 2005, 08:35 AM) Цитат Забравих да спомена - не ходя по концерти, мразя да ми надуват главата разни леваци докато чакам да дойдат основните. Обаче съм бил на концерт на Kiss punk.gif, преди да се разотидат, те нямаха нужда някой да им загрява публиката. Детска мечта, която се осъществи... Hahha, hvanaha li te!! ![]() ![]() да, процесът срещу мен е в сила, събират се факти, пишат се досиета, прокурорите пишат най-малко 200 години пандела, илии пък смъртна в краен случай, ако сии призная всичко. и сега има думата моят адвокат: упоменава се някаква детска мечта в съвсем неуместен контекст, очевидно в състояние на афект, като дете подсъдимият не е имал досег с материали на kiss. аз: да, имах тази мечта, имах тази мечта, имах тази мечта, тя беше последната ми, тя беше последната ми и тя се осъществи. я да ви видя вас какво ще правите с вашите ![]() съдията: оправдан поради липса на доказателства. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Alekto @ Mar 17 2005, 01:13 PM) Цитат(pi4 @ Mar 15 2005, 09:24 PM) Цитат(Alekto @ Mar 15 2005, 03:48 PM) Az iskam da otida do Birma. и аз. искам да видя онази пагода по която има повече злато отколкото в банк оф ингланд. Az q imam na snimka ![]() Imam i edna,4iito kupol e ot plutno zlato i cqlata e v skupocenni kamuni(ogromni). а, знаеш ли тази с камъка, който виси на един малък камък в много неестествено положение? казват, че пръстът на буда го поддържа. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Mar 17 2005, 09:32 PM) [да, процесът срещу мен е в сила, събират се факти, пишат се досиета, прокурорите пишат най-малко 200 години пандела, илии пък смъртна в краен случай, ако сии призная всичко. и сега има думата моят адвокат: упоменава се някаква детска мечта в съвсем неуместен контекст, очевидно в състояние на афект, като дете подсъдимият не е имал досег с материали на kiss. аз: да, имах тази мечта, имах тази мечта, имах тази мечта, тя беше последната ми, тя беше последната ми и тя се осъществи. я да ви видя вас какво ще правите с вашите ![]() съдията: оправдан поради липса на доказателства. Тц...Няма за какво да те съдят:) ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Искам да съм някъде,където е топло-под сянката на натежали лозници,със студена биричка в ръка,а масата пред мен да е отрупана с мезета
![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Mar 18 2005, 09:43 AM) Искам да съм някъде,където е топло-под сянката на натежали лозници,със студена биричка в ръка,а масата пред мен да е отрупана с мезета ![]() ![]() Ехх ... наистина би било хубаво .... но за мен вече невъзможно. ![]() Ама както и да е, в момента искам .. я да видим, ако се замисля, въпреки, че ще ми е трудно ... точно в момента най-добре бих се чувствала в клуб "Dante's", на загасени лампи, на онези удобни канапета, върху които спокойно можеш да се излегнеш, може дори да имам двама трима самотни съседа, които да пушат трева и да не вдигат много шум ... а пък за фон нещо спокойно, мързеливо, jamalsko. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ти е приятно да стоиш до някой, който пуши трева?! Учудващо:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Mar 18 2005, 01:23 PM) Ама както и да е, в момента искам .. я да видим, ако се замисля, въпреки, че ще ми е трудно ... точно в момента най-добре бих се чувствала в клуб "Dante's", на загасени лампи, на онези удобни канапета, върху които спокойно можеш да се излегнеш, може дори да имам двама трима самотни съседа, които да пушат трева и да не вдигат много шум ... а пък за фон нещо спокойно, мързеливо, jamalsko. ![]() да, това е хубаво! аз веднъж се бях унесъл и си представях как седим си ние с джери гарсия, пием маргарити и ни повявава прохладен бриз и слушаме "midnight hour" в някакъв безкрайно дълъг вариант. хълмът е една зелена ливада на брега на ямайка и ние вече ще сме умрели... и няма да имаме нужда от храна повече, нито от нищо, само музика до края. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абсолютно ми е безразлично къде съм - навсякъде по света е едно и също!! Нищо не зависи от това къде се намираме, а къде се чувстваме, че се намираме....поне аз така го виждам.... Разрешавам ви да оборите моето твърдение - ...... SPARK
-------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
...искам сега да съм някъде на топло и ..да ме правят на РАСТИ.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(anonimna_dx @ Mar 18 2005, 10:24 PM) ...искам сега да съм някъде на топло и ..да ме правят на РАСТИ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() на руси/бели хора не им отива много-много, щото косата им е по-рядка и тънка, а и кожата им се белее тъпо по темето. за яки негри с коса до под кръста е друго. там дере! ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
heh...ми това е една от основните причини да не съм на расти....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(anonimna_dx @ Mar 18 2005, 10:57 PM) heh...ми това е една от основните причини да не съм на расти.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() запозната ли с философията им? аз имам един етиоптски пръстен с лъва и знамето с кръста. Растафари идва от рас и т.н., сега съм забравил цялото, рас е княз и става дума за Хайле Селасие, който трябва да е бил първият черен пророк и такива неща. Посещението му в Ямайка, не знам коя година беше вече, е като на Исус в Йерусалим. те и досега това си пеят "...хайле... селасие..." и т.н. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
iskam dale4e ottuka ... nqkyde iz tyrnowo
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами аз сега искам да съм в Германия...Много го искам..
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Mar 19 2005, 03:44 PM) Ами аз сега искам да съм в Германия...Много го искам.. ![]() ![]() ![]() Пепел ти на устата, къде се буташ при тези малоумни братвурстове ? ![]() Аз пък искам да съм на някоя обширна и зелена ирландска поляна с най-близките си приятели и акустична китара в ръка, а времето да е слъчево и леко проладно ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Mar 19 2005, 06:46 PM) Цитат(Nightwish @ Mar 19 2005, 03:44 PM) Ами аз сега искам да съм в Германия...Много го искам.. ![]() ![]() ![]() Пепел ти на устата, къде се буташ при тези малоумни братвурстове ? ![]() ами при мен ще дойде. Цитат Аз пък искам да съм на някоя обширна и зелена ирландска поляна с най-близките си приятели и акустична китара в ръка, а времето да е слъчево и леко прохладно ![]() в ирландия е рядко слънчево ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
pi4 мдам:)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Искам да съм си в Бургас, в къщи. Да се наспа добре (което не ми се е случвало то доста време) и сутринта да закусвам с домашна баница и кисело мляко. След това да отида на разходка в Поморие и да пия нескафе фрапе. Ех, какви пенсионерски желания...
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Искам да съм на тихо и спокойно.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Mar 17 2005, 07:40 PM) Цитат(Alekto @ Mar 17 2005, 01:13 PM) Цитат(pi4 @ Mar 15 2005, 09:24 PM) Цитат(Alekto @ Mar 15 2005, 03:48 PM) Az iskam da otida do Birma. и аз. искам да видя онази пагода по която има повече злато отколкото в банк оф ингланд. Az q imam na snimka ![]() Imam i edna,4iito kupol e ot plutno zlato i cqlata e v skupocenni kamuni(ogromni). а, знаеш ли тази с камъка, който виси на един малък камък в много неестествено положение? казват, че пръстът на буда го поддържа. Tazi sum q propusnala,no edin den kato si organizirame edna ekskurziika do tam 6te mi q pokaje6 ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
pi4 - не съм много запозната с нея.
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(anonimna_dx @ Mar 20 2005, 10:50 PM) pi4 - не съм много запозната с нея. ![]() ![]() аз съм чел веднъж и бях много впечатлен, но сега съм позабравил, може би повод да си припомя. някои си мислят все за ганджа... но и то е част от цялостната им философия. ами ще прочета пак, книжката я имам още тука накъде. а, да спомена, днес (21 март) се навършват 35 години от отменянето на 3000 годишната монархия в етиопия, последният император е именно хайле селасие, който дава името на растафари философията (забравил съм сега как точно беше) растите не ядат месо например, вегетарианските будки са оцветени в етиопските цветове: жълто, червено и зелено, които символизират растителната храна от друга страна. сихурно и ганджа има също в тях. такива ми ти работи. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Нейде на някой слънчев плаж с бира в ръка!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Mar 19 2005, 07:46 PM) Цитат(Nightwish @ Mar 19 2005, 03:44 PM) Ами аз сега искам да съм в Германия...Много го искам.. ![]() ![]() ![]() Пепел ти на устата, къде се буташ при тези малоумни братвурстове ? ![]() Аз пък искам да съм на някоя обширна и зелена ирландска поляна с най-близките си приятели и акустична китара в ръка, а времето да е слъчево и леко проладно ![]() Мисли повече! Говори по-малко! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само не в Германия!! тАМ Е ужасно! НЕМЦИТЕ СА УЖАСНИ! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОТИВАЙТЕ ТАМ, ТЕЗИ ТАМ НЕ СА ХОРА!!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Forsaken @ Mar 22 2005, 10:23 PM) Само не в Германия!! тАМ Е ужасно! НЕМЦИТЕ СА УЖАСНИ! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОТИВАЙТЕ ТАМ, ТЕЗИ ТАМ НЕ СА ХОРА!! ![]() не са хора, те са БОГОВЕ! ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(The Forsaken @ Mar 22 2005, 10:23 PM) Само не в Германия!! тАМ Е ужасно! НЕМЦИТЕ СА УЖАСНИ! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОТИВАЙТЕ ТАМ, ТЕЗИ ТАМ НЕ СА ХОРА!! ![]() Глупости!Знаеш ли как ми се ходи пак в Мюнхен и Бавария въобще? Иначе в момента най-много искам да бъда там,където бях преди час.... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 26 2005, 12:05 AM) Цитат(The Forsaken @ Mar 22 2005, 10:23 PM) Само не в Германия!! тАМ Е ужасно! НЕМЦИТЕ СА УЖАСНИ! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОТИВАЙТЕ ТАМ, ТЕЗИ ТАМ НЕ СА ХОРА!! ![]() Глупости!Знаеш ли как ми се ходи пак в Мюнхен и Бавария въобще? Иначе в момента най-много искам да бъда там,където бях преди час.... ![]() Да, Германия не е чак толкова лоша. А къде си била преди час? В ада ли? да си беше останала ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да,много исках да остана,но нямах тази възможност...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Ами като гледам как е валяло навън и ми се иска да вече де е лято,да съм някъде по Черноморието-Поморие ме урежда идеално,обичам този град
![]() ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мхм, и на мен ми се ходи някъде на купон.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Бог @ Mar 26 2005, 10:54 AM) Мхм, и на мен ми се ходи някъде на купон. ![]() Е щом ти се ходи си спретни един в къщи!Аз сега съм си спретнал сам едно такова купонче с бутилка МАСТИКА!И си ми е гот!Не ми се ходи никаде в момента! ![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
таман се връщам от италия, ами нямам мечти, просто каквото ми се прави, това си правя аз, малко венеция, пак не стигнах до островите: бурано, мурано и т.н. за не знам кой път гоних влака. много обичам този упадък във венция!!! мирише, кулите са килнати на всякакви посоки, площадите огънати, вдлъбнати, навсякъде препускат туристи: японци и друга сган, хахаха
![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Точно в момента искам да съм... някъде на топло място, по възможност по тропическо да има океан\море, да не е много населено, да съм единствено с приятелката си и да не мисля за нищо...
тия кандидатстудентски глупости започват да ми идват в повече... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
На някой концерт, само джангър да има!
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
от последния концерт още ми пищят ушите и не мога да слушам музика.
ще ходя и на Black Sabbath и после край - никакво концерти повече. то и последния път се бях зарекъл, ама на... свинщина! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не ходиш достатъчно на такива мероприятия, затова не ти понася на ушите
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Almanah @ Mar 31 2005, 07:52 PM) Не ходиш достатъчно на такива мероприятия, затова не ти понася на ушите ![]() вярно е, но и ушите ми вече са толкова похабени от виелици, че за нищо не стават, пък и след всяка виелица (имаше една група bush май беше, тя най ми избуши ушите, ебати тъпите педали!) се заричам повече да не стъпвам на нищо. ей го сега пак бях на малка дискотека баш у колоните и пак не чувам нищо, отврат. слушам само Midnight Hour и това е, мехлем за ушите. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Окей вече искам да съм някъде в бъдещето и да разбера какво ще стане тогава
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Death_Angel @ Apr 2 2005, 09:25 AM) Окей вече искам да съм някъде в бъдещето и да разбера какво ще стане тогава ![]() ами да ти кажа ли: ще искаш да се върнеш в миналото и да оправиш това, което те е довело до това бъдеще, в което ще си. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Във Виенската сладкарница в Сливен...искам да сърбам виенско кафе и да нагъвам торта Шварцвалд
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
В момента искам да съм в сауна, защото се върнах от вънка и ми е ужасно студено.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Apr 3 2005, 02:32 AM) В момента искам да съм в сауна, защото се върнах от вънка и ми е ужасно студено. а от сауната - пак навън, на студено, иначе как ще се калиш? ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А аз искам в момента да съм някаде в някоя хижа и да сърбам чаиче,пък може и с малко ром!Да се махна за малко от тази мърсотия и лудницата на големия град!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Хе, от кога не съм поствала тук:)В тази така хубава тема:)
Сега повече от всичко ми се иска да съм при моето съкровище в Германия:) ![]() ![]() ![]() ![]() Ich bin hier, du bist dort, aber wir sind zusammen in unseren Seelen:)Ich Liebe dich:) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 23-March 05 Град: sofia,varna Потребител N: 775 ![]() |
Аз също съм за хижичката:)
и си мисля че идеята си е осъществима,а? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе идеята си я бива,само дето в момента не мога да си позволя нищо подобно,за жалост!
![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:29 AM |