![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 15-April 05 Потребител N: 791 ![]() |
[FONT=Arial]
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ами аз веднага ще ти препоръчам да си свалиш от http://mp3.online.bg албумът Empiricism на групата Borknagar
Според мен това е може би най-добрият мелодичен и леко прогресарски блек метъл... иначе ако искаш нещо по-олд скуул - препоръчвам Taake, Darkthrone, Immortal и така нататък... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Dimmu Borgir
Zyklon Това бяха, подредени по азбучен ред, блек метъл(или почти) групите които стават за слушане. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Пробвай тези:
![]() Cradle Of Filth Bathory Burzum Graveworm Summoning -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Любимата ми :
Moonspell. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Moonspell и на мен са ми повече от любима група, ама блек метъл
![]() Мда, първото демо има някакво леко подобно на блек звучене, но иначе да се твърди, че Moonspell имат каквото и да е общо с блек метъла, е абсурдно ! -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Old Man's Child
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Graveworm са някакъв готик-блек по-скоро, но fuckin rules!
Препоръчвам ги като за начало, защото са много мелодични. Иначе, хвърли едно ушо и на Catamenia и Samael (първия албум, Рейн ъв Лайт СЪКС!). -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
1. Nokturnal Mortum
2. Graveland 3. Nargaroth 4. Ashen Light 5. Temnozor 6. Immortal 7. Eminenz Тези са от любимите ми ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Illnath
Siebenburgen Bal Sagoth Tvangeste -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
MAYHEM
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Apr 15 2005, 09:56 PM) Moonspell и на мен са ми повече от любима група, ама блек метъл ![]() Мда, първото демо има някакво леко подобно на блек звучене, но иначе да се твърди, че Moonspell имат каквото и да е общо с блек метъла, е абсурдно ! Za6to ne oburne6 pove4e vnimanie na ne6tata ot '92,'93,'94 (Under The Moonspell),'94 (Wolves From The Fog),'95,'96 ![]() Ina4e kum goreposo4enite dobavqm : FINNTROLL DISSECTION SATYRICON THEMGOROTH DARK FUNERAL BEHEMOTH -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Stormlord не ги забравяите въпреки, че имат малко епик елементи. Те са идеални за преход от хеви към блек
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Alekto @ Apr 16 2005, 11:04 AM) Цитат(Angermeans @ Apr 15 2005, 09:56 PM) Moonspell и на мен са ми повече от любима група, ама блек метъл ![]() Мда, първото демо има някакво леко подобно на блек звучене, но иначе да се твърди, че Moonspell имат каквото и да е общо с блек метъла, е абсурдно ! Za6to ne oburne6 pove4e vnimanie na ne6tata ot '92,'93,'94 (Under The Moonspell),'94 (Wolves From The Fog),'95,'96 ![]() Под първото демо имам предвид демото "Serpent Angel" от 92ра година. И смятам, че съм достатъчно добре запознат с ранния материал на групата - кой мислиш че е качвал демотата на mp3.online.bg преди няколко години ? Пак продължавам да твърдя, че никога не са били блек метъл... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Finntrol и Dimmu Borgir може би. Agathodaimon също.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Е,малко ще ми е трудно да ти изредя групи,които се побират на общо над 40 GB пространство...Пък и повечето нито ще ги намериш лесно,нито ще ти харесат
![]() П.С.Не слушай Mayhem.Мани какво ти говорят някои ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Finntrol-
![]() ![]() И аз много им се кефя! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 17 2005, 06:02 PM) П.С.Не слушай Mayhem.Мани какво ти говорят някои ![]() Абе "De Mysteriis..." си е класика в жанра, каквото и да си говорим. П.С. За олд-скуул феновете класиката е "Deathcrush" де, но аз съм по-свободомислещ ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:26 PM |