![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
LIVERPOOL спечели за пети път най-престижният футболен турнир.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LIVERPOOL You'll Never Walk Alone Още не мога да повярвам. ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Честито на теб и на всички Фенове! Какво да кажа, понякога човек трябва просто да помълчи...
Класата си е класа! You'll Never Walk Alone |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Slash @ May 26 2005, 01:34 AM) Класата си е класа! Не баш. Виж в конкретния случай льохманският отбор взе купата, а класният го издуха. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Лично субективно мнение:
Преди се интересувах много от футбол опитвах се сериозно да се занимавам с вратарство, но как да е. Това се прееба по здравословни причини. И вече и не гледам футбол, но този мач го гледах и тъй като това ми е интересно наблюдавах най-вече вратарската игра. Като цяло Дида ми е най-антипатичният футболист по принцип и мога с радост да кажа, че го издуха яко ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Невероятен мач, радвам се за Ливърпул, въпреки че съм сравнително безпристрастен. За Милан мога да кажа само, че те са си виновни, все пак от 3-0, 3-3...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Гърция спечели европейското, Ливърпул тазгодишната ШЛ... Някой горе обича некадърните отбори
![]() Милан и Челси са си за разстрел, по-слаб отбор не е ставал шампион в Европа от десетилетия... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Доста тъпичко звучи да се коментира, че най-добрият отбор в Европа е слаб.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ May 26 2005, 11:19 AM) Доста тъпичко звучи да се коментира, че най-добрият отбор в Европа е слаб. Какво за Барселона? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 26 2005, 12:17 PM) Цитат(Lord Ash @ May 26 2005, 11:19 AM) Доста тъпичко звучи да се коментира, че най-добрият отбор в Европа е слаб. Какво за Барселона? ![]() тази година нищо -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
BTW - Наясно ли сте с правилата за изпълнение на дузпи? Нека ви спомена, че преди да бъде ританата топката, вратарят няма право да мърда от гол линията. Педераска работа!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
мога само да цитирам Ето'О
онези нещастници от Мадрид (в случая - Милан, Челси и пр.) да замълчат и да отдадат почит на шампиона! Сега мое ме голбят 12 000 Е! YOU`LL NEVER WALK ALONE! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат BTW - Наясно ли сте с правилата за изпълнение на дузпи? Нека ви спомена, че преди да бъде ританата топката, вратарят няма право да мърда от гол линията. Педераска работа! E, той не е мърдал "от" гол линията, а "на" нея - ама смешно танцуваше ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Страхотен мач беше, от 3:0 до 3:3 и после и дyзпи, ебаси драмата.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Я мълчете, хейтъри такива! Слаб, неслаб Liverpool си извоюва титлата със собствени сили. Много добър мач!!!
Ъоу вилл нежер валк алоне ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Аз просто знаех, че ще има дузпи. А Дудек е ебати маймуната...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. @ Sep Няма правило, което да казва, че вратарят трябва да стои плътно да на гол линията преди дуспата да бъде ипълнена. Има някакво ограничение в метри, не зная какво е. Както и да е - работа на съдията е - не ваша!!!
2. @ Mort Той мърдаше доста. Дори ме учуди, че съдията му позволи толкова много. Това което правеше не беше смешно. Личното ми мнение е по-скоро грандиозно, но това е наистина лично мнение. 3. @ Svetyl Доста тъп въпрос. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ May 26 2005, 04:35 PM) Личното ми мнение е по-скоро грандиозно, но това е наистина лично мнение. Абсолютно. Разваля концентрацията и оня се сдухва. Това е много добре тактика. Поздравявам Дудек! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(Svetyl @ May 26 2005, 05:01 PM) И сега какво, Ливърпул спечелиха, а ще играят ли другата година? О, да. Колко хубаво е една държава да има 4 федерации. ![]() Отбор от Уелс дава на Ливърпул мястото си в Шампионската лига P.S. То и от шампионът на Сев.Ирландия още нищо не са казали. ![]() Цитат BTW - Наясно ли сте с правилата за изпълнение на дузпи? Нека ви спомена, че преди да бъде ританата топката, вратарят няма право да мърда от гол линията. Педераска работа! Вземи прочети правилата на играта за да не ставаш смешен. Разрешено е на вратаря да се движи както си иска по голлинията, а винаги е можел да прави каквито си иска движения, като само не беше разрешено да си мърда стъпалата, затова и Гробелар правеше подобни маймунджалъци. Цитат Гърция спечели европейското, Ливърпул тазгодишната ШЛ... Някой горе обича некадърните отбори Милан и Челси са си за разстрел, по-слаб отбор не е ставал шампион в Европа от десетилетия... Form is temporary, Class is permanent. -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Hansi @ May 26 2005, 05:23 PM) Form is temporary, Class is permanent. Що за класа е отбор, който не е влизал във форма от 15 години насам ? Отбор с късмет не е задължително отбор от класа, затова нека да видим какво ще сътворят мърсисайдци другия сезон... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Angermeans @ May 26 2005, 09:07 PM) Що за класа е отбор, който не е влизал във форма от 15 години насам ? Точно ти с твоя Мелси ли го казваш?! Естествено, че Дудек действа по правилата, и наистина това негово поведение е много трудно от психологическа гледна точка. Когато линейките са фучали през стадиона заради хора, които са получавали инфаркти, Дудек се държа така, все едно играе контрола а не финал в Шампионската Лига... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ало, я се осъзнайте
![]() Това форум за футбол ли е? Ако не ви изнася - търсете си други начини да си спорите за тия глупости... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:18 AM |