![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
http://adv.netinfo.bg/NewYear2006/
аз си изтеглих "дори и да не вярвате в чудеса, годината ще е изпълнена с тях" и рейгирах така ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Уау,....знаеш ли...и на мен ми се падна същото...(не вярвам в чудеса...всеки трябва сам да си ги заработи)
![]() ААХАХАХАХАХАХ:втори опит:"Внимание Купидон се е прицелил много сериозно във Вас!!! ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
от втория опит си изтеглих
Тишината и спокойствието завинаги ще изчезнат от вашия дом... за да се изпълни той с радостен детски глъч ![]() ![]() ![]() оле дано да не се сбъдне ![]() ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Няма да ви е нужна екипировка на алпинист, за да изкачите мечтания връх!
Как ли пък не. В съботе не успях да стигна до Черни Връх.... ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
аз ви казвам....тея лъжат
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
е те т'ва за другата година... въпреки това не ми се ще да ми се збъдне касметчето
![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Dec 26 2005, 08:26 AM) Внимание Купидон се е прицелил много сериозно във Вас!!! +1 Е тва е, Петя. Ще ни огрее и нас. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат Купони, партита, веселие... поизморихте се, нали?! Съжаляваме, но е рано за почивка. И 2006-та ще бъде такава
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
"Не участвайте в промоции и рекламни игри през 2006-та! Рискувате да се сдобиете с 4 коли, 2 апартамента, 7 двуседмични почивки..."
LOL -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() ![]() ![]() OMFG... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
^ дам и мене това. някви странни намеци дет не моа разбера, деба камбаните
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тва е нищо обаче в сравнение с късметите на Маряна, ебати. Хахахахха
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Dec 26 2005, 09:50 AM) Няма да ви е нужна екипировка на алпинист, за да изкачите мечтания връх! Същата раота и при мен. ![]() Дееба журналистика. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Годината на сбъднатите мечти!
![]() По тази логика значи късмета ми от http://www.ivanbelchev.com/destiny/ не е верен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
http://www.ivanbelchev.com/destiny/ - бахти и късмета ...
Цитат невъзможни ситуации всеки ден :-| Иначе от другия сайт: Цитат Тази година по-добре не разопаковайте куфара си и се постарайте международният Ви паспорт да е винаги под ръка! което се припокрива с единия от двата късмета от питките на бъдни вечер..странно, на студентска бригада ли ще ходя, на турне ли ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
"Внимавайте какво ще си пожелаете в Новогодишната нощ! Ще се сбъдне."
Hehee sega sled kato znam nqma da skromni4a. ![]() E,vtoriq opit me razplaka ot smqh - "Не сте подозирали за дремещия във Вас атлет. Здрав дух - здраво тяло е мотото на Вашата 2006-та." -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Kupidon`se bil`pricelil v men....
BULSHIT!!!!!!! ![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ха,а на мен се падна това:
"Тази година по-добре не разопаковайте куфара си и се постарайте международният Ви паспорт да е винаги под ръка!" Е аз точно това искам,поне на един фестивал да отида ми се ще! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Ако имате усещането, че нещо Ви преследва през цялата година, ще бъдете абсолютно прав. Късметът ще се е лепнал за вас!
![]() a второто е :Тишината и спокойствието завинаги ще изчезнат от Вашия дом... за да се изпълни той с радостен детски глъч!.... второто определено не ме кефи -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
И на мен ми се падна детския глъч... а пък на центъра преди няколко дена имаше снежанка, която раздаваше късмети.. там ми се падна пътуване.. :") Това ми допада като идея... най - накрая и аз да видя свят..ех мечти..
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Според мен тези сайтове са спонсорирани от производители на презервативи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
"Дядо Коледа се нанася в съседния апартамент до Вас. Е, какъв по-голям късмет от този!?"
Боййй. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(giggle @ Dec 26 2005, 11:25 PM) второто определено не ме кефи СТИГА СЕ ОПЛАКВАЛА БЕ!!!!!! ЕБАТИ НЕ МЛЪКНА!!!!! ЕБАТИ МЕНЗИСА, МНОО МЕР ДРАЗНИШ БЕ!!!!!!!!1111 АБЕ СТИГА СЕ ОПЛАКВА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Дългове, заеми, сметки... Ех! Най-сетне ще забравите за тях!
![]() и Омръзнало Ви е новогодишните късмети да не се сбъдват, нали? Е, сега ще се наложи отново да повярвате в дядо Коледа. ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Цитат Омръзнало Ви е новогодишните късмети да не се сбъдват, нали? Е, сега ще се наложи отново да повярвате в дядо Коледа. ![]() Бъра-бъра, бля-бля...дядо Коледа няма, само дядо Мраз ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Има дядо Зарм(обратното на Мраз)
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
още един твой приятел ще стане гей
-------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 30-December 05 Потребител N: 1099 ![]() |
гост на слави
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 26 2005, 12:20 PM) Тва е нищо обаче в сравнение с късметите на Маряна, ебати. Хахахахха ахахаха! Моника, купона ти беше тъп! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Аз пък искам да говоря за истински късмети и да се оплача, че изядох моя ....
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Е, Алекс, поне имаш по-голям шанс да се сбъдне (дори и да не си разбрала какво е).
![]() От този сайт съм тотално разочарована - два пъти на мен и веднъж на майка ми се падна късмет бебе. Не му е още време на това, как ми се иска да не се сбъдне!! А от баницата - любов и работа ми се паднаха. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
От баницата ми се падна годеж
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
падна ми се любов OMS не го исках...
-------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
от баницата ми се падна "двор без къща в ботсуана"
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Уви, тази година ще се наложи да Ви поставят сериозна диагноза... непоклатимо здраве
![]() А дано |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм с кола...бях по-навит за кинти
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
"Тази година не разопаковайте куфара Си и май ще се наложи международният Ви паспорт да е винаги под ръка"
Хмм...мисля, че някои ме следи... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
свиха ми късмета
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 25-October 05 Град: subcelestial places Потребител N: 997 ![]() |
"Не сте подозирали за дремещия във Вас атлет. Здрав дух - здраво тяло е мотото на Вашата 2006-та."
интересно,аз бях замислила да е друго мотото ми,ама щом съдбата така казва... ![]() -------------------- A Satan's Dooain,torzu! Zamran! Micma! Iehvsoz ca-cacom! Dooain noar micaolz aai om!
Casarmg gohia: zacar! Torzu! Imvamar pvgo! Pvgo plapli cicles qaan! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Мен ми се падна бебе, на баницата с късметите...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
"Дядо Коледа се нанася в съседния апартамент до Вас. Е, какъв по-голям късмет от този!?"
тя верно, че комшийката ще ходи в Германия утре, но не съм очаквала такъв заместител... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jan 3 2006, 07:05 AM) свиха ми късмета ![]() Ха,а за баницата у нас,аз ги свивах всичките! ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 08:48 AM |