![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Японци хвърлиха културна бомба
02.03.2006 Новият уебсайт BOMB (Base Of Museums in Bulgaria) съдържа информация за музеи в цяла България и е предназначен за всички, които се интересуват от нашата история и културно наследство или пък планират посещение у нас. Проектът за създаването му датира от 2003 г. и е изцяло дело на японските доброволци, които работят в музеите у нас по линия на Японската международна агенция за сътрудничество (JOCV). Идеята била на едно място в интернет да бъдат представени отделните експозиции, както и богатите колекции, които се съхраняват в архив, поясняват от японското посолство. автор: JICABG.com/museum иэточник: netinfo.bg -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Не съм изненадан и същевременно не намирам думи, които да напиша...
Много народи трябва да се научат, какво означават думичките чест и доблест... в японски смисъл! За мен, като българин, е чест! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
И аз не съм учуден много. Винаги съм имал огромно уважение към Японският начин на мислене. Мисля че както те се учат от нас, така и ние трябва да вземем нещо от тяхната култура. Тяхната философия.
А горната постъпка е ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(stage @ Mar 3 2006, 05:19 PM) Мисля че както те се учат от нас Котоошу ще ги научи... ![]() А японската философия не е за всеки. Но тези които са я разбрали, имат шанс за едно по-смислено съществуване. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Много приятна изненада
![]() Също съм и съгласна съм с по-горното мнение,японската философия наистина е един друг свят,една друга култура,определено им свалям шапка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
ами както е тръгнало точно от далеч ще трябва да ни показват колко е богата и разнообразна културата ни, че явно хората не виждат по-далече от носа си
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Яки са японците. Правят нещата с ентусиазъм. И обичат България.
Някво дори нашата японка как ни беше направила мартеници по свой модел... Респект само хахх |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Деба и шибаните жълтури...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Цитат(CuntKiller @ Mar 3 2006, 10:56 PM) Яки са японците. Правят нещата с ентусиазъм. И обичат България. Явно там има повече такива отколкото тук ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Цитат(Slash @ Mar 3 2006, 06:29 PM) А японската философия не е за всеки. Но тези които са я разбрали, имат шанс за едно по-смислено съществуване. О, недей. Простосмъртните които не са я разбрали, трябва да се самоубият, щото живота им е жалък и безмислен. Японската чест и доблест да върви по дяволите... Хубаво, постарали са се хората, направили са. Щом нямат нещо по-важно да правят, нека. Явно са имали нужда от това. За съжаление дизаина е зле. П.П. Ако бях чужденец с достатъчно пари, България е едно от последните места които бих посетил. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(2Cool4U @ Mar 4 2006, 12:57 PM) П.П. Ако бях чужденец с достатъчно пари, България е едно от последните места които бих посетил. Досега всичко бях срещала,но такова нещо никъде.В това ти е грешката,България е толкова красива,че ако бях чужденец тя е първото място,което бих посетила.Толкова ли няма капчица родолюбие у вас!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пише се безсмислен.
Точно затова казах, че не е за всеки. И умните хора си спестяват коментара към нещо, което не разбират. Цитат Хубаво, постарали са се хората, направили са. Щом нямат нещо по-важно да правят, нека. Явно са имали нужда от това. За съжаление дизаина е зле. П.П. Ако бях чужденец с достатъчно пари, България е едно от последните места които бих посетил. На това оставям да се посмеят съфорумците. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Да се смееш ли,да плачеш ли от такива българи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Да ги разстреляш ли...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Ми като погледна обективно, първо бих посетил Монте Карло, Монако, Кан, Верона, Венеция, Прага, Москва и какви ли не други места, и чак тогава ще се замисля да идвам тук. Мръсно е. Обслужването не е на ниво. Инфраструктурата е зле. Ъъъ, и едва ли природата някъде е много грозна, че да предпочета точно БЪЛГАРИЯ, щото тука е красива.
@Slash - Печатните грешки май прекалено много те притесняват. Ок, явно мойто мнение за японската чест и доблест не ти допада. Това не ми пречи да го изкажа... пък колко разбирам и не разбирам, едва ли точно ти можеш да определиш. Кво грешно казах за авторите на сайта, не става ясно. П.П. За бога, дизаина верно е много зле. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(2Cool4U @ Mar 4 2006, 09:31 PM) пък колко разбирам и не разбирам, едва ли точно ти можеш да определиш. Не мога. Ти сам показа, колко разбираш. Ако разбираше, най-малкото нямаше да пишеш глупости за един друг свят, с който ти очевидно не си запознат. Да, не е Монте Карло, но има други достойнства. Аз изучавам японска култура, традиции и философия от хлапе, и се дразня от такива некомпетентни изсирания. Ако искаш ми разкажи за философията на Монте Карло, че ми е много интересно... Цитат Мръсно е. Обслужването не е на ниво. Инфраструктурата е зле. Би трябвало да знаеш, че ако държавата е бедна, то тя намира други достойнства с които да примамва туристи. Често тези достойнства са дадености - история, интересна култура... България ги има и не се оплаква от туристи. Аз пък няма да ти кажа: Да вървиш по дяволите с повърхностното си мислене... Това си е твое право и аз го уважавам. Цитат Кво грешно казах за авторите на сайта, не става ясно. Ти на ударен ли се правиш?! "Хубаво, постарали са се хората, направили са. Щом нямат нещо по-важно да правят, нека. Явно са имали нужда от това. За съжаление дизаина е зле". Това за умно мнение ли го имаш? Тука става въпрос за жест към България, а ти ми пишеш "щом нямали нещо по-важно да правят"... И наблегна на нещо изключително важно, като дизаина, за да покажеш и ти компетентност в Web Design-на. Ами този lame designed сайт е правен за реклама на България... но кво' ли ти пука на теб, ти си 2Cool2Bbulgarian! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(2Cool4U @ Mar 4 2006, 07:31 PM) Ми като погледна обективно, първо бих посетил Монте Карло, Монако, Кан, Верона, Венеция, Прага, Москва и какви ли не други места Бил съм на изброените места, с изключение на Прага и Москва. Въобще не е същото, както го представят в романтичните филми. Във Венеция навсякъде се строи или се прави ремонт на някой сграда. Има ги същите магазинчета, както и в Несебър, та дори са и по-зле и цените са много по-високи. В Италия видях големи задръствания, още преди в София. Във верона също в едно кафе чаках доста време да ми донесе сервитьорката кафето. А и на дизайна на сайта незнам какво не му харесваш. За да го направи на професионално ниво е нужно доста време да си поиграе човека, а както знаеш японците са доста доста отрупани с работа и човека не може да отдели много време заради хобито си. Навигацията е на задоволително ниво. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 4 2006, 09:18 AM) Деба и шибаните жълтури... ![]() аз пък днес пътувах с няколко японки в рейса ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Стига бе! Азиатките въобще не са секси. Поне според мен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Някои са супер яки. хаахх
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еба си. Човек вече не може да се изгаври както трябва.
@Wolfheart - да, не е като по романтичните филми. Това е ясно. Ако съм тръгнал на екскурзия по света и имам пари и не съм българин, първо бих посетил много други места, разбираш ли. И чак след това националният исторически музей на България. @Slash - по спокойно, човек. Това е глупав спор във Интернет форум. Не си мисли, че пиша точно това което си мисля, както за Япония, така и за България. Просто малко прекалено и прехвалено ми се стори всичко около тоя сайт... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 5-March 06 Град: Благоевград Потребител N: 1197 ![]() |
Иди във форума за вицове и ще разбереш кога ще стигнем Японците
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:20 AM |