![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Е братя и сестри на МЕТЪЛ-а напишете какви тениски или пък суитчери имате
![]() моите са малко .. защото няма от каде да си ги купувам Свищов е малък град.. и няма мноо фенове .. няма и специален магазин ... и траа да се ходи до някои по голям град... и сложна е работата при мен ... но имам няколколко тениски : 1.Sepultura-Bestial Devastation (даже ся сам си с нея ![]() 2.Six Feet Under-Warpath 3.Cannibal Corpse-Butchered At Birth суитчери : 1.Metallica-Master Of Puppets 2.Deicide имах и 1 на PanterA ама го напраих на мешка ... щот ми беше станал малък |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
hmm hitro!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Teniski - 5 na Emperor
![]() Switcheri - na Emperor,na Deicide,na Arch Enemy i mai sa tfa -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Sw1tched ti nqma li da napishesh kakwo imash ... ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
това за мешката където си си направил е готина идея
![]() тениски: Dimmu Borgir Dissection Soulfly Immortal The Explited Cradle of Filth Nirvana Nightwish (и аз сега съм с нея ![]() суитчери: The Exploited Dark Funeral Dark Thron Burzum може да съм пропуснала някой други, но това не е фатално ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Tursq si teniska na YOUTH OF TODAY...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
SODOM!!!
Samo SODOM!!! -------------------- A fatal disguise is what you call holy.
Where is god? I want you to show me. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
e, i oshte njakoi
-------------------- A fatal disguise is what you call holy.
Where is god? I want you to show me. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
haha mi samo na Prodigy i to o6te ot 7 klas kato bqh:)))))
vremena edno vreme imah i na limp bizkit ama 98-99 da re4em smqtam tiq dni da si napravq na Factory81 oba4e:) -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
t0xIc, to i az imam edna na Prodigy otkakto bqh 4-ti za 5-ti klas, no we4e si sedi kato antika ot starite wremena
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Liam Hawlet is da man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Фанелки:
Machine Head - Fuck It All Machine Head - Robb Flynn(TBR era) Biohazard Pantera - Някви змии, пламаци и CFH.. ![]() SLayer - Slayer skull Soulfly - Soulfly Soulfly - Primitive Sepultura - Arise Sepultura - Cahos A.D. Sepultura - Against(ползвам я само за пижама ![]() Napalm Death - Harmony Corruption Last Hope - Hardcore Team 01 Хиподил - Скакауец Суетшърти: Pantera - Няква тяхна снимка, ако! Sepultura - Beneath The Remains Megadeth - No More Mr. Nice Guy Metallica - Damage Inc. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 5-September 03 Град: София Потребител N: 257 ![]() |
Хм, имам доста голям списък и повечето ми за мое щастие са оритивнални
![]() Къс ръкав: Gamma Ray - Land of the Free; Gamma Ray - Somewhere Out in Space; Gamma Ray - Powerplant; Gamma Ray - 2000 tour T-shirt; Blind Guardian - Mirror Mirror; Blind Guardian - And Then There was Silence; Blind Guardian - Tour 2002 T-shirt; Fear Factory - Demanufacture; Sepultura - Roots; Masterplan - Masterplan; Soilwork - Figure No 5; Stratovarius - Infinite Tour; Stratovarius - Tour - 2003; Wacken Open Air - blue; ![]() Wacken Open Air - red; ![]() Metallica - black album Death - samo logo; Iced Earth - Alive in Athens; Iron MAiden - A real Dead One; Дълъг ръкав: Gamma Ray - No World Order tour; Death - The Sound of perseverance; Kamelot - Karma Tour; Metalium - Hero Nation Tour; Wacken open air; ![]() -------------------- THE LAST BEFORE THE STORM
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
qwno az sym edinstwenata koqto nqma kolekciq ot teniski i suitcheri...wlacha se w cherno ot godini weche i nikoga ne sym izpitwala nujdata da pokaja kolko golqma fenka sym [weroqtno i zashtoto nikoi w grada mi nqmashe da razbere "kakwi sa teq stranni kartinki" po drehite mi i towa edinstweno shteshe da spomogne za imidja mi na propadashta narkomanka, koito se e zagnezdil w glawite na mirnite grajdani].kakto i de e.imam samo edna teniska na Darkthrone i si mi e mn cenna.moje bi shte pomislq i za neshto drugo kato stane studeno..nz
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат moje bi shte pomislq i za neshto drugo kato stane studeno..nz mi wzemi si nqkoe qko suitcherche [ama gledai da e ot debelite ,zashto sa po meki i po toplqt]... nqma da sajelqwash ... puk posle kakto ti omalee moje da postupish kato men ... da si napraish torbichka ot nego ..moita mnoo qka stana pone ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
5 на in flames
covenant- nexus polaris paradise lost -6 nirvana 1 children of bodom 1 hypocrisy 1 emi malko sa ama ne sym si kopuvala metulski odejdi ot 3 godini nosq si gi samo v ku6ti ili kato hodq da sportuvam |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат mi wzemi si nqkoe qko suitcherche [ama gledai da e ot debelite ,zashto sa po meki i po toplqt]... nqma da sajelqwash ... puk posle kakto ti omalee moje da postupish kato men ... da si napraish torbichka ot nego ..moita mnoo qka stana pone mne thnkz.az si imam meshka i si mi hareswa cherna .nai-mnogo da si nadrashtq razni neshta po neq w skoro wreme,pyk i drehite si gi kupuwam dostatychno shiroki taka che nqma takawa opastnost...be to da ima pari.. -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
i kato ima pari kakwo .....?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(blood_freak @ Sep 10 2003, 04:49 PM) Sw1tched ti nqma li da napishesh kakwo imash ... ? mi shte byde twyrde kratyk post ![]() naj 4esto si nosia beliq KoRn |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Е, аз си казах, че няма да си купя метъл тениска, докато не ги направят с яка.Засега производителите (мангалски цехове със съмнителна хигиена) не са се вслушали в мъдрите гласове на потребителите и просто няма такива.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Еми значи имам тениски на Rammstein "Sehnsucht",Marilyn Manson,Cradle of Filth(оная хубавата със Сатаната и монахинята,ама какво да направя като това имаха.Пък и взе да ми харесва:),The Kovenant "Nexus Polaris" и една ръчно рисувана в часовете по приложно с лого на Rammstein-доста сполучлива и най-важното е,че никой си няма такава:)
Суичерите са ми пак със Sehnsucht(комплект с фланелката-същия:(,Nightwish "Wishmaster",Dimmu Borgir-това е но колекцията ми постоянно се увеличава:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bgm @ Sep 16 2003, 09:24 PM) Е, аз си казах, че няма да си купя метъл тениска, докато не ги направят с яка.Засега производителите (мангалски цехове със съмнителна хигиена) не са се вслушали в мъдрите гласове на потребителите и просто няма такива. бе мани яки поне в цветово отношение да бяха по-разнообразни и качествени ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе има и готини. Имах една с един задраскан малоумник на която пишеше "NO FUCKING DISCO"... ама се скъса....
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
samo 1
na cradle of filth si imam swi4er4e s oblojkata na cruelty and the beast koito e na okolo 5-6 godini ama poneeje nqmam pari za drehi o6te si go nosq samo 4e na obratno s kartinkata navutre hahhaahahaaaaaaa ![]() -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Ti predi da ne si slushal black?!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
4e koi ne e
-------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И все пак има хора и които не са, не че съм от тези, но има. Познавам и такива ...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(deadsoul @ Sep 18 2003, 01:59 AM) И все пак има хора и които не са, не че съм от тези, но има. Познавам и такива ... хаха стига бе ви е го изкарахте все едно кой не е слушал Металика, ми аз блек съм чувал но никога не съм слушал активно, навярно няма и да прослушам...ма знае ли човек |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Sep 18 2003, 12:29 PM) Цитат(deadsoul @ Sep 18 2003, 01:59 AM) И все пак има хора и които не са, не че съм от тези, но има. Познавам и такива ... хаха стига бе ви е го изкарахте все едно кой не е слушал Металика, ми аз блек съм чувал но никога не съм слушал активно, навярно няма и да прослушам...ма знае ли човек Абе и аз така си мислех,пък виж ме сега:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 11 2003, 10:12 AM) Last Hope - Hardcore Team 01 Uvajavam! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Sep 18 2003, 06:30 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Sep 11 2003, 10:12 AM) Last Hope - Hardcore Team 01 Uvajavam! ![]() \Music\Other\Hatebreed - Will Be Heard.mp3 Уважавай!! айде това ми е втори пост за днеска в тая тема - Мама Миа, каква голяма грешка hahahahaha ban |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 18-September 03 Потребител N: 269 ![]() |
az pyk si imam nqkolko na Maiden na SlipKnoT na KoRn i na Bimp Lizkit edni4ka
![]() ai do skoro i Rest In Pieces ![]() -------------------- Dance With The Dead In My Dreams..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
svaltvinter ubawec i ti li si tuka weeeeee 6e oserem foruma s twoite guposti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Peter - respect!
![]() Цитат Цитат Цитат И все пак има хора и които не са, не че съм от тези, но има. Познавам и такива ... хаха стига бе ви е го изкарахте все едно кой не е слушал Металика, ми аз блек съм чувал но никога не съм слушал активно, навярно няма и да прослушам...ма знае ли човек Абе и аз така си мислех,пък виж ме сега Ами и аз не слушам. Даже ме дрзни. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
i mene me drazqnt tiq .... osobeno s sweti smqh
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъшност говорим за тролския блек с оркски влияния.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всеки да слуша каквото иска, не виня никого, че не слуша black.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(brave_new_world @ Sep 18 2003, 11:09 PM) svaltvinter ubawec i ti li si tuka weeeeee 6e oserem foruma s twoite guposti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sasho, veche i novata na maiden e razdyrpana, daje i poveche ot tazi na iced ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат QUOTE (brave_new_world @ Sep 18 2003, 11:09 PM) svaltvinter ubawec i ti li si tuka weeeeee 6e oserem foruma s twoite guposti tupan az pyk si zeh nowa teniska naprawo ne se traq ... mnoo si mi be6e ubawo s razdyrpanata iced earth-ka sq taq dokato q amortiziram ... (btw na maiden e nowata ) Sasho, veche i novata na maiden e razdyrpana, daje i poveche ot tazi na iced haha!!!! ka si btw, mina li ti?!? hahaha az bqh s taq starata ![]() na ice d earth bluzata rulzzzzzzz ![]() mina mi mnoo qsno az imam twyrda glawa |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Имам само тениски, все още не съм си взимала суитчър, все си мисля, че няма да ми ходи много
![]() Та тениските ми са на: Metallica (с един много смешен череп е, не знам защо си я взех, само вкъщи се разкарвам с нея) Nirvana (ейй, това ми беше любимата тениска, така е избеляла обаче, че и най светлият тон на сивото ще ви се стори черно пред нея) Soulfly - Dark ages (много й се кефя) Sex Pistols (ми първите 5 минути след като си я взех много и се кефех, следващите 5 минути не ми харесваше чак толкова, а пък след това изобщо не ми пукаше) Obituary - World Demise (най-новата ми придобивка, адски ме радва) The Exploited - Beat the Bastards (също една от най-най-любимите ми тениски) Анархийка (подариха ми я за рожденият ден, вкъщи се разкарвам с нея, защото ми е малко като торба все пак XL ми взели сладурите ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Имам само тениски:
Death-"Spiritual Healing" Sepultura-"Arise" Sepultura-"Cahos A.D." Soulfly-"Primitive" Soulfly-"Dark Ages" Slayer- logo Soulfly-"3" Motorhead-logo Godsmack-logo SOAD Pantera-ot pred e Anselmo Cannibal Corpse-"Hammer Smeshed Face" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
ама изпрани ли?
t-shirt: Metallica - metalli'fuckin'ca Marylin Manson - GOAG Marylin Manson - цялата банда front (Туигито ми кърти там) Еminem - опръскан с кръв и с резачка , завещание от малкото ми братчи и едно джързи на Ironhead s-shirt: Blind Guardian ама убийте ме не се сещам в момента от кой албум е - има един качулат кийпър отпред Slipknot - цялата група в Синия им прериод...то не че друг суичър продаваха в НаТъмно де ![]() и и бах май са само тва а и любимата ми тениска на 'La Traviata' (която някои махалюлювци четат като 'Ла травестита' им го намаам в чофчицита да им го намаам) Някой да има тениска на Дистилърс и да не му трябва?!?! ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Blind Guardian ама убийте ме не се сещам в момента от кой албум е - има един качулат кийпър отпред "The Forgotten Tales", най-вероятно. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
MEGADETH - "Rust In Peace"
METALLICA - отпред с физиономията на Джеймс и на гърба пак Джеймс ама в цял ръст. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 31-May 06 Потребител N: 1376 ![]() |
Нямам нито една
![]() ![]() -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Като малък имах една на Prodigy, но май вече не съществува!
![]() Друго нямам.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Тениска на Бодъм (продължава да ми е любима) - Обложката на Фолоу дъ рийпър отпред, а отзад - физиономиите им.
Тениска на Нирвана - с най-култовия пикчър на Кобейн отпред, отзад с много поизрязанко сюсайд летър със гадно жълти букви. Тениска на Металика - грозна е в интерес на истината. Отзад е със снимка на групата. Пък и не се изкефих как ми седи и за тфа - с кабърчета на стената. И един суичър на Металика, който супер много му се радвах, щото качулката му е голяма и ми крие лошия поглед, обаче след 1 пране се смали и ми е малък вече. А се убих от търсене на малък номер. Тъпа история... трябва пак да си купя някъф суичър... -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ми всички, които съм си купувал са били на ManOwaR, на други групи нямам. Отдавна вече не си купувам, сега ги нося рядко, (тия дето са оцеляли), а преди не ги свалях
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
И аз не съм много богат на тениски/суичери, имам 2 суичера- на Сепултура-Arise и Blind Guardian- Nightfall in Middle Earth
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Имам 20+ такива:
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
^o,аз си ме4тая да си намер
^o,аз си ме4тая да си намеря такива...за да мога да излея "таланта" си отгоре... ![]() ![]() ина4е имам тениска на CROWFISH ама ми е малка и спя с нея... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Тениска на Бодъм (продължава да ми е любима) - Обложката на Фолоу дъ рийпър отпред, а отзад - физиономиите им. аз имам подобна ама отзад е с гроб и имената на песните...взех си я преди да им намеря албума ![]() имам и една на DECIDE от първите им албуми Legion - единствената, която нямаше карантии и обърнати кръстове щото да не разтроя мама -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Мене пък ме е яд 4е миналата година си изгубих на Last Hope Hardcore Team 01 на плажа някъде. Но сега съм се заръчал да си взема на Crowfish.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Аз не бих отказала някоя тениска на Bad Religion като се замисля. Ама нещо ме мързи да търся. Мързел.
![]() -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Две на SOAD, две на CoF. Суитчъри на Edguy и SOAD. А да и тениска на Мейдън, която обаче не е точно моя аме е много яка. Но не ги нося много вече... По-добре концерти, отколкото тениски.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
^o,аз си ме4тая да си намеря такива...за да мога да излея "таланта" си отгоре... ![]() ![]() ина4е имам тениска на CROWFISH ама ми е малка и спя с нея... ![]() Ух, за жалост изливам други неща в тея тениски в тая жега .. мойте ги взимам от метро ![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
ми на
Ozzy Osbourne Iron Maiden AC/DC тва са групите на които имам блузки -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
t-shirts
Kamelot - Karma Blind Guardian - A Past And Future Secret Demons & Wizards - Demons &Wizrds Running Wild - Under Jolly Roger Gamma Ray - Somewhere Out In Space Gamma Ray - Blast From The Past Nightwish - Bless the Child Stratovarius - HUnting high and low Mago de Oz - Funisteria и още няколко дето не се сещам long slееve Running Wild - Port Royal Suidakra - Sign for the fallen Blind Guardian - And then there was .... Savatage - Handfull of Rain -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
амм имам доста ама ве4е не ги нося много много ...наблягам на чисто черни:)
но ето ги започваме с най-лубимите ТЕНИСКИ: Iron Maiden - Killers Iron Maiden - The Number Of The Beast Iron Maiden - Piece Of Mind Iron Maiden - A Real Live One Sonata Arctica - The End Of This Chapter Dio - Lock Up The Wolves Nightwish - Cenutry Child Whitesnake - Lovehunter Guns'N"Roses Appetite For Destruction +около 10 чисто черни Суитчери: Iron Maiden - Somewhere in time Iron Maiden - Brave New World Iron Maiden - The Number Of The Beast Helloween - Keeper Of The Seven Keys |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
имам тениски на Linkin Park.Korn
![]() ![]() а блузоните ми са на Metallica-А justice for all. и на Sepultura... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
+1 Никога не съм намирала, че ще изглеждам добре с широка тениска, щампирана с името на някоя група или с обложка на албум. Това е и причината да не си купувам подобни тениски. Но иначе се радвам да ги виждам на чужди гърбове примерно, особено ако са новички и максимално черни. ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Сега се сетих че спя с една бяла на SOAD с едни слончита и гъбки червенушки..много е красива , но аз не мога да се възприема в светли дрешки
А днес си купих една с прасенци и натпис "Manner sind schweine" \m/ im slowly turnin dyke -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз тениските с картинки доста бързо престанах да ги нося... имам 2-3 някъде. Чисто черното също не се задържа твърде дълго. Имам една единствена бяла и ан нея пише PAIN.
![]() Все се каня да си поръчам една с логото на Zyklon и такава с Unreal Tournament (култ!). Абе, R620 ftw ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 25-May 06 Град: Blagoevgrad Потребител N: 1363 ![]() |
Аз имам само тениски на Hammerfall-Renegade, Helloween-Keeper of the seven keys, Judas Priest-Ram it down, Judas Priest-Screaming for venegance, Judas Priest-Sad wings of desteny, Blind Guardian, Sepultura
-------------------- When the sky is turning black, you fear the dawn
Your inner voice compels you, but you're all alone Thy secret sense lies still obscure within your shattered dreams, and all you can do is scream |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Основно разни адски стари на Rainbow, Purple, Sabbath, но откакто почнаха да ги правят адски боклучиви не съм си купувал. Гордея се с две оригинални обаче - Nightwish и суитчър на Kamelot - The Black Halo.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз тениските с картинки доста бързо престанах да ги нося... И аз .. изобщо не ме кефат шаренийки, картинки, надписчета, бла бла бла .. при мен черното доста се задържа ![]() ![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Бах маа му.Това някаква тема за самореклама ли е, или кво,ебаси.
През кура ми е кой какви тениски имал. ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Бах маа му.Това някаква тема за самореклама ли е, или кво,ебаси. През кура ми е кой какви тениски имал. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Цитат Ех, да ти имах кура... Нямаш го . Пий една студена водКа.![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ама това верно е много тъпа тема...на кой му пука какви тенески някой носи...ебати в България има по 80000 варианта на една тениска на един албум на една група...и най-тъпото е 4е ебати всеки е с такава тениска само щото му харесва картинката( пример суитчер на MAIDEN +червен ангцунг+Плетени обувки +бели чорапи+walkman със Софи Маринова) каква е разликата по-добре питайте ......... би ме било срам да облека тениска при тези условия...срам ме е защото ме мислят за такъв човек който не знае какво пише на тениската му...МАИНАТА МУ НА НАДПИСА НА ШИБАНАТА ФАНЕЛКА..Аз си слушам това което искам ...и наистина се радвам че го няма на фанелки в Вългария. ..а това което харесвам...предпочитам да си го купя на оригинална фанелка...или longsleve.(Sonata ili Maiden)..защото знам че не съм набутал пари напразно.. .а ако не нося просто 4ерна .....Направо съжалявам че постнах фанелките си който обличам само по концерти или еи така щот ми е станало тъпо и искам нещо да пише на тях.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^Ей, чшшт, плетени обувки рулз
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
Soulfly,Sabbath,Ozzy,Maiden -тениските ама яките са ми само тва за сега .... имам и на ХИМ ама за кво да ги споменавам въобще
![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат През кура ми е кой какви тениски имал. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
A на мен ми е през путката
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Скоро видях циганин в каяруца, с фланелка на FEAR FACTORY.
![]() Сигурно им е голям фен и чака концерта им с нетърпение ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Аз пък видях клошар с тениска на Cannibal. Вярно, че беше с дълга и чорлава коса, но нещо... метълското сякаш му липсваше, не изглеждаше да е фен.
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
mali ... kolko puti sum se natukvala na cigani s teniski na maiden ....
![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 7-August 06 Град: Varna, Bulgaria Потребител N: 1498 ![]() |
Аз имам малко тениски и анураци но ме кефят.
Тениски:AC/DC - 2 Iron Maiden - 1 SlipKnoT - 1 Анураци - KoRn - 2 Nightwish - 1 Judas Priest - 2 ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сетих се, че имам и на CoF- Midian, колкото за случайни метълски тениски, жената, която чисти при едната ми баба по едно време се появи с тениска на Napalm Death
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Моите не са нищо кой знае какво имам 4 на Slipknot, 2 на Metallica + sweatshirt; х1 на Slayer, Sepultura, Soulfly [не я нося], Korn [не я нося], и няколко скейтърски с надписи от сорта на skate or die и т.н... А, да. И една с 'the beers of the world'
![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Суичър на Killswitch Engage, тениска - Throwdown (raise your fist in the air drug free xxx - ain`t that poser shit?) и някви не "оригинални" на All Shall Perish, Lars Frederiksen & The Bastards, Oxymoron, Angelic Upstarts.
I guess i ain`t c00l enough among ya guys. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Имам една черна тениска,която на гърба (на плешката се пада мисля) има логото на Soulfly и само т'ва е май. Имам и две бели,които съм рисувала аз с някакви там,но не особено свързано с групи.
А, и един панталон, на чиито страничен джоб има логото на Machine Head, ама надали влиза в графа суичъри и тениски. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
Имам тениски на Blind Guardian,Hammerfall,Manowar,Metalika i Slipknot
-------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 4-August 06 Град: Шумен Потребител N: 1489 ![]() |
за жалост в шумен закриха "на тъмно" (дупката)
![]() ![]() Тениски: DIO - Lock Up The Wolves Blind Guardian - And Then There Was Silence а суитшъри нямам за сега но следващият път като ходя до Варна ще си взема някои... наплюла съм си един на Pantera ![]() -------------------- Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice... I`ll let the wind blow out the light cuz its gets more painful every time I die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Аз нося cуитчер на Sepultura с обложката от албума arise. Иначе имам още тениски на Exploited, Slayer (Hell aweits), Cannibal corpse (с обложката от албума Gallery Of Suicide). Имам и други тениски и cуитчери, но отдавна не ги нося щото се посъсипаха вече с времето. Имам на Sepultura, Pantera и Bolt thrower. Абе вече напоследък зеха и на мен да ми омръзват и невинаги се обличам като метал.
-------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Имам 3 наDestruction и 3 на Exploited,Suffocation,Avulsed,Pungent Stench,Cannibal Corpse,Bolt Thrower,Obituary,Slayer,COB,Last Hope,Slipknot(не знам 2 или 3 и блузка тяхна) хаха и няква на Dark Funeral имам
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 25-May 06 Град: Blagoevgrad Потребител N: 1363 ![]() |
Сега чак се сещам,че имам и на ACDC-Hell'sBell
-------------------- When the sky is turning black, you fear the dawn
Your inner voice compels you, but you're all alone Thy secret sense lies still obscure within your shattered dreams, and all you can do is scream |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Имам много малко - две на Machine Head, една на Sepultura и ги нося много рядко, и то предимно вкъщи. Пазя ги!
Преди време на брат ми му бяха подарили един суитчер на Megadeth ама е било бая преди време, защото още не ги бях чувала щом съм нямала нищо против да я върне... беше с обложката на Rust In Peace ебаси... -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Вече си имам фанелка на Curse the gods на Destruction.Тва ми беше мечта да си я взема от както я видях в саита им
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 18-March 06 Потребител N: 1223 ![]() |
такамм.. значи
тениски- Cradle of Filth 3, Children of Bodom, Venom, Helloween, Slipknot, Nightwish Суичъри- Cradle of Filth и Dimmu Borgir ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
Нямам кой знае колко внушителна колекция...
Тениски на Venom,Immortal,Burzum,Iced Earth,Hypocrisy,Halloween и един суитчер на Nightwish,който всъщност не нося... Но искам тениски на Kataklysm,Amon Amarth и Graveworm ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
чакай сега да видя, че аз по-принцип не си ги изхвърлям
![]() CORONER - 2 саморъчки, едната е "No More Color" другата е от един плакат; КОРРОЗИЯ МЕТАЛЛА - "Каннибал" саморъчка; KREATOR - 2 "Endorama" - саморъчка (в много зле кондиция - за вкъщи) и "Outcast" (също много зле, на потниче за вкъщи); WAR - "We Are War" - саморъчка, в много зле кондиция - за вкъщи; SAMAEL - 3 - една саморъчка, нещо като за "Eternal", "Worship Him" и "Rebellion" - ориджиналки ![]() DESTRUCTION - 2 - "Release From Agony" и "Inventor of Evil" оригиналче, с автографчета :Р ; SLAYER - 2 - "Undisputted Attitude" - вече на потниче ![]() ![]() CARCASS - 2 - култовата "Necrocism" : ![]() ![]() DEICIDE "Legion" мммхм... за вкъщи :} ; BOLT THROWER "Realm of Chaos" много си я 'бичкам ![]() CANNIBAL CORPSE "the Bleeding" подарък за един ЧДР, носкам си я вкъщи дан'ми се смеят по улицата; LAKE of TEARS - 2 - една саморъчка на "Neonai", спицяяялну за концерта миналата година (вече с автографчета) и на "BlackBrickRoad" също с автографчета ![]() CELTIC FROST - 2 - "the Emperor's Return" - спешъл едишън, само за мен, един приятел бачкаше при Лъчо (дето ги печата за Вижън фланелките) и му бях дал да ми я направи, само че беше преебал нещо ситото и фланелката е само със зелени цветове, обаче е МЕГА ЯКА, чак го е яд че и той си няма такава и "To Mega Therion"; HELLHAMER "Apocalyptic Raids"; VENOM "Black Metal" - малко ми е малка вече и попрокъсана, но много и се кефя :} ; ATHEIST (последните ми придобивки ![]() ![]() може и да забравям някоя, ама ме мързи сега да отварям гардероба да ги преравям всичките *прозява се* -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Aз нямам много.Ше си зимам на Ози, ама кога ше е....
![]() Иначе имам следните: Sepultura-Morbid Visions-винаги ме гледат стран о с тия дяволи ![]() Soulfly-Dark Ages Napalm Deah-Utopia Bani9shed-много не я нося щото естранничка.А и много не съм по Напалм Дет Имам и две на Мейдън.Но не ги слушам и тениските са ми от приятели, които просто ме значт че слушам метъл и веднага са решили, че слуъшам и Мейдън. ![]() А малко извън това, имам една от портокал.нет на Mythbusters(от подписа същата картинка)И така, ходя си с Митбастърс, Соулфлъ и Сепултура общо взето А суичер имам на Металика ама не е от албум-просто суичър с някъв кат Грим Риипър ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
..... Добре, добреее... ![]() Я кажи , тези саморъчки как ги правиш? Отдавна искам да си направя няколко ... -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Все още нямам никакви, все още не съм истински метъл.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Ми не си ги знам наизуст...
Ама по памет... тениските... Blind Guardian - And Then There Was Silence Iced Earth - Horror Show Led Zeppelin (не е от определен албум) Pantera... не точно, но май е рисуван вариант на The Great Southern Trendkill oO Sepultura - Against, която така и не разбрах защо купих... Май са тези... иии суичърите са.. ъъ... Nightwish - Century Child (Първото ми такова в живота, много сантиментална стойност има XD ) и Iron Maiden - Death On The Road Това си спомням, не ми се зяпа в гардероба ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... Я кажи , тези саморъчки как ги правиш? ... ми общо взето на ръка си ги правя ![]() бивша семейна тайна ![]() ![]() ето ти да видиш на LAKE последната дето съм правил: ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Iced Earth - Horror Show МАМКА МУ!! ![]() ![]() ![]() Не я сериозно кажи щото и на мен ми трябва ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 04:22 PM |