![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Започвам тази тема, защото Pain ми е от групите фаворити. Също харесвам и новите албуми на Theatre Of Tragedy. Наричам го "електронен", защото те самите се наричет така. Препоръчаите ми други подобни групи.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Pain яко съкс за мене ... кво е тва... Space Metal ?? жалко за Peter Togtgren
![]() Електронно подобно колкото щеш сега се сещам за ...and Oceans и по-новите на Samael иначе има доста групи определящи стила си като Avant-garde Metal в който преобладава електрониката като Carnival in Coal и Ephel Duath...доста шашав метал и Storm на Theatre Of Tragedy далеч не бих го нарекъл електронен да не се бъркаш нещо !? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() новите неща на Театъра ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Предпочитам Pain Оf Salvation.
![]() Сега сериозно: Харесвам някой неща от "Nothing Remains The Same" например, но само толкова. Pain ми идват прекалено електронни. Всичко си е до личен вкус. Наскоро се зарибих по The Project Hate MCMXCIX - пример за разнообразен метъл с електроника. За друго не се сещам в момента... Revenant, В последния Hypocrisy, Tаgtgren е наблъскал толкова много електроника, че да те заболи главата. Но не се е получило зле, нали?! Колкото до Theatre Оf Tragedy - това е може би най-любимата ми готик банда и се радвам, че се връщат към корените си със "Storm", защото "Assembly" не се траеше... Има банди на които им приляга да правят само едно - Theatre Оf Tragedy са една от тях. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз пък чат пат слушам индъстриъл. Ministry са ебати зверовете. Някви банди тип Pain, демек метъл с ringtone-ове за GSM отгоре, не ме радват особено.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Моята слабост
![]() Като цяло доста рядко попадам на стойностни електро-метъл банди. Сега ми е прекалено късно за философии, затова ще съставя набързо списък с бандите, които ми идват на ум: And Oceans Count Nosferatu Kommando Cyberya Cynicon EverEve (E-mania) Samael Scorngrain Strapping Young Lad The Project Hate MCMXCIX (най-вече: Hate, Dominate, Congregate, Eliminate) Turmion Katilot Zeromancer Дано не съм пропуснал нещо. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Pain са страхотна група. Това с рингтоновете е прекалено. Петер си знае работата и в трите албума на групата се е справил блестящо. А вече ако самата електроника идва на някого в повече-това е друг въпрос.
Друга група с електроника-сега се сещам за едни поляци Sacriversum, сега ги прослушвам-страшно зарибяващи са. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 24-April 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1305 ![]() |
Ами за великите винаги има много "за" и много "против". Отворете сърцата си за новото, иначе сте обречени като онкоболни в държавна болница. Асене, нe слушай новия Samael, не е като за теб, няма кьорава китарка вътре. А като стилово еднообразие с Pain препоръчвам The Kovenant и Morgul.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Намирам бандата за много добра! Tagtgren е гениален - мисля, че няма смисъл да спорим за това. Pain е доказателство за това, че е и много разнообразен творец. Пък и като се замисля, жанровият кросоувър винаги ми е допадал...
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
![]() За препоръчване, сетих се веднага като видях темата, за Ulver- откачени норвежци, май правят авангард. Мnemic, сравнително нова банда, индъстриъл, вкарват някакви странни елементи, не мога просто да определя какви... Сещам се и за Arcturus, Samael вече са го споменали доста пъти, прибавям и Nine Inch Nails (Trent Reznor е... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Готина банда
![]() Много ме радва кавъра на Eleanot Rigby. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Ех спомени....
Много малко съм ги слушала за да коментирам. Това което съм чула ми е харесало. Електрониките хич не са ми от любимите неща,но и в тях опредлено има попадения. Скоро ми пращаха няколко песнички,мисля че мога да сложа групата в графа 'електроники' Blutengel - много ми хареса. Но това си е въпрос и на настроение при мен. p.s.:Предполагам ама въобще не съм оцелила за какво говорим! ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Доста нервят....предпочитам си Orgy или по-новите неща на Paradise Lost
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Абе, чич' Петьо си знае работата
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
ми имат една хубава песен и тя е Shut your mouth
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Tаgtgren извади поредния си шедьовър.
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Подкрепям! Много добър албум, но и аз го чух само веднъж, защото днес излезнаха още куп други неща, на които не мога да се нарадвам. Сутринта се размазах окончателно на новия Vital Remains, а в момента се дърпат новите Marduk и Lord Belial.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Бай Пешо кърти мн ме радват
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Страхотен албум, ще се слуша много!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Oще един шедьовър към всичко, което прави Peter Tägtgren. Цялата му кариера е забележителна, така че се очакваше да излезе нещо разбиващо. Този човек не прави нищо наполовина, с каквото и да се захване, става гениално. Новия албум има всичко, което един фен на Pain би могъл да иска, според мен. Личен фаворит ми е Nailed to the ground.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
С голяма радост си го дръпнах новия албум и останах обаче много разочарован.Албума ми е супер тъп на мен
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ами може би трябва да му дадеш малко повече време, за да те грабне. Аз се страхувах, че след еуфорията от първото слушане ще почне да ме разочарова, но така и не успявам да му намеря недостатаци. Посто PAIN.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
И аз точно това си мислех, но ще видим. Няма нито една песен, която да ме грабне. Някоя като Shut your mouth и да си кажеш да тва е Pain.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Група фаворит,супер як албум издадоха..................
Много радват,вупрки че минах на пънк вълна.............. Дано видим Peter Tägtgren на живо незаввисимо дали ще е с Pain или Hypocriysi............. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук можете да гледате видеоклипа на "Zombie Slam".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Pain е изключително стойностен проект. Един от най-блестящите в стила, според мен и определено заслужаващ внимание.
Новият албум е доста голяма крачка напред, което е изключително радващо, защото след последния ми се струваше, че Петер няма да покаже нищо по-добро. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Не ми харесва.
-------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
аз пък се кефя на pain ...
кво пък в песента shut your mouth има китари, барабани, вокали (на извънземно) и ест най-култовото - електронен часовник с яка аларма ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Аз пък си мислех, че няма китари, барабани и вокали
![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз пък се кефя на pain ... кво пък в песента shut your mouth има китари, барабани, вокали (на извънземно) и ест най-култовото - електронен часовник с яка аларма ![]() Би било култово да мога да си направя часовника да звъни с тази аларма, всъщност. Трябва да почнат да правят такива часовници. За сега само gsm-а звъни с песента. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
^абе ако питаш мен по култово би било някое извънземно да се паркира вкъщи и да ми каже да си затварям устата ... въй после пък да ми облече халата
![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако внимаваш как пиеш мляко, всичко ще е наред кхкхккх
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Намирам бандата за много добра! Tagtgren е гениален - мисля, че няма смисъл да спорим за това. Pain е доказателство за това, че е и много разнообразен творец. Пък и като се замисля, жанровият кросоувър винаги ми е допадал... Абсолютно съм съгласна с теб! Tagtgren е гениален! -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
^ Все пак най-яките му неща са тези с Hypocrisy, където също започна да вмъква доста удачно електроника.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не че имат много общо двете групи.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук можете да гледате видеоклипа на "Zombie Slam". Искам да помоля за този клип в нормален вариянт. Благодаря ви предварително. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
дам pain много ме радват и като цяло съм фен на елекронния метал както се изразихте вие. фен съм и на индутриал и прочие...но да pain много ме радват.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
Еми обожавам Hypocrisy, а Петер се изявява в двете... Еднаквеят ми, ама все пак всяка си има своя чар. Pain... харесват ми.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Hypocrisy и Pain да еднаквеят... доста смело твърдение.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Сега ги заслушах тия по сериозно
![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Не съм особено запознат с творчеството им, но от последния албум съм доволен. Поне песните Psalms of Extinction и още една, две доста си заслужават.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Общо взето няма слаба песен и е добре да се чуе всичко.
А наистина между Pain и Hipocrisy аз лично не виждам чак толкова прилики. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
"Зависи от гледната точка." - каза тя,висейки с главата надолу.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
По отношение на рифовките и ритмите имат някои допирни точки, но творчеството им е доста различно, поне от това което успях да чуя.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е как да няма някакви сходства, след като и двата проекта се правят изцяло от един и същ човек?
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-May 07 Потребител N: 2092 ![]() |
Тоя човек за това е гении щото с квото и да се захване ще направи нещо качествено - изключва се последния албум разбира се. Той сигурно и рап да почне да прави ще е яко.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Аз мисля, че последният албум е шедьовър.
|
|
![]()
Коментар
|
|
+1
Това всъщност се отнася за всички творби на Tagtgren... -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
И Cynic Paradise изтече и на първо слушане ме зарадва в пъти повече от предния. По отношение на композициите и саунда продължава неговата традиция на по-тежки и заети миксове, но във всички други отношения ми се струва доста различен, което е някак учудващо предвид малката разлика във време между двете творби. Интересно е че освен типичната за Pain рифовка чуваме и някои олд скул влияния. Анете Олзон се появява в две парчета и личното ми мнение е че се вписва идеално в идеята.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Влюбена съм в тоя албум.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
Хммммм Pain бай ти Пешо пак надмина себе си просто уникална група мн ме радват
![]() ![]() ![]() -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Супер як албум. Петер е уникален, а Анет се вписва идеално. За сега абсолютен фаворит е Follow Me.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Добре че беше тази тема за да чуя Hypocrisy
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Абре, кво да кажа... Не бях достатъчно запозната до преди няколко дни
![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Ама какъв албум са издокарали......., просто нямам думи
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Ето и новото видео от албума - http://www.youtube.com/watch?v=ZRbv4O65vBo
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Добър албум, слушаше ми се нещо такова. И колкото и да е удивително, включванията на Анете не ме ужасяват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
Ми послушвам отвреме на време Pain, обаче не е нещо особено за мен. Индъстриъл повече наблягам на Rammstein и Turmion Kätilöt
-------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 7-January 09 Потребител N: 3196 ![]() |
И на мен определено Pain не са ми от любимците, но Хипокрайзи пък са. Предпочитам Pain да си свирят "електронен" метал, отколкото Хипокрайзи да започнат да свирят такъв.
Подобни групи не мога да препоръчам, тъй като този стил не ме привлича особено. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Хипокрайзи
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Аз пък за "електронен метал".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е как, Samael, The Kovenant, Ewigkeit какво са?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Електронен метал, ахахаха. :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 15-September 08 Град: Parts Unknown Потребител N: 2983 ![]() |
Бе нещо подочух, че от утре пускат билетите за Pain в продажба - по 35 лева. Дори имало някаква специална оферта - купуваш общ за Destruction и Pain на промоционална цена от 50.
Имам огромно желание да видя Пешо, но по-скоро заради Hypocrisy и успехите му в продуцентството. Ама много пари. ![]() -------------------- If there was a single day I could live...
A single breath I could take... I'd trade all the others away... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Абе, какво стана, бе, извънземни ли ви отвлякоха на концерта снощи?
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз се изкъртих, а Сашо направо беше в екстаз, като го видях след шоуто.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Направо трябваше да дойдеш, Деска.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Еха, завиждам ви, че сте слушали Пешо на живо. Дано и публиката да е била на ниво (не се съмнявам в това) т.е. да сте направили добро впечатление и дано да го видим с Хипокриси при предстоящото им турне в България
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дано и публиката да е била на ниво (не се съмнявам в това) Беше, беше. Peter видимо се изкефи, не се мина и без обещания за нови срещи. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук е качен видеоклипът на "Monkey Business".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Страхотен албум е "You Only Live Twice"!
![]() ![]() Оставам предоволна и с намерение за едно злостно оцикляне на тавата, представям си какво им е на най-запалените фенове... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Изключително силен албум. Пепи показва какво прави най-добре и все още го може. Има доста разнородни парчета, като Dirty Woman. Някак на олд скуул ми бие това парче. Невероянти са просто.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Щом новият Пейн е толкова агресивен, какъв ли ще е новият Хипокриси, когато му дойде времето...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какъв може?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Да, говори се за иден концерт на Пейн, а и Пешо каза, че ще правят DVD във Франция. Така че освен ноемврийското DVD на Хипо, се очаква и DVD с Пейн, но кога ще се издаде, ще се разбере в по-късен етап.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оставам предоволна и с намерение за едно злостно оцикляне на тавата, представям си какво им е на най-запалените фенове... ![]() Запалените фенове го циклят нон стоп в колата до дупка. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Простото доказателство, че понякога не е необходимо да оригиналничиш, за да правиш добри албуми. Да, нищо ново, но все толкова яко старо.
"The Great Pretender" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, да, "Dirty Woman" си е забава отвсякъде. Аз продължавам да долавям и разни AC/DC намигвания там, интересно ще ми е да прочета повече от самия Пешо за песента. За "The Great Pretender" и нашествие от
![]() ![]() edit: Дори не става въпрос за кавър, след като именно Peter е написал "Leave Me Alone" за когегите си. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето и очакваната My Angel.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мелодията упорито ми напомня за някакъв стар хит, но и да ме убиеш, няма да се сетя. Приятно парче иначе (настрана френската реч), ще го слушам тия дни.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе остави я мелодията, важното е, че парчето е приятно.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 03:09 AM |