![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
Казвам се Ицо и съм на 14 живея в Шумен слушам МЕТЪЛ от 10 месеца
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Привет!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
хахахах И къв Ой!, баченка?
Предлагам да помолиш да ти сменят ника на BONEHEAD, макар че надали си дори това. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Принципно абсолютно нищо, но ми е интересно какво дефинираш като Ой! имайки предвид разбирането ти за скинхед, подписа...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Слушай каквото си искаш.Добре дошъл!
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
10x Mobs
![]() постваите ще ми е приятно да си намеря приятели "братя" от Internet i pi6ete nickove si V IRc, SkYPe az s1m BiG_BaD_BoY t1rsete me v #metal |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошъл
![]() Евала за групите....гледам, че по тежко си падаш. ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ем брато такоз ме кефи примерно не мога да слушам Rammstein ili SlipkNot Пантера ме кефят ама пак слабо влизат
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Виж сега...
Етническото население в България е напаст в по-голямата си част, факт. В по-малките градове е ужасно. Мога да дам пример с един мой познат от Сливен, който не може да излезе вечер, защото в квартала му Асан и Айше джебчийстват като за Световно... Обаче Ти Ще си махнеш тъпия подпис и аватар, защото нито си изчел нужната литература, нито си на нужните години за да имаш толкова твърди убеждения. И ако баща ти те види кви' простотии пишеш тук - ще ядеш шамарите, прав ли съм?! Добре дошъл! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
може да си прав донякъде, но те наистина трябва да измрат особенно циганите и относно баща ми сигурно ако махна турците няма щото "обича цигани"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
На 14 толкова сигурна позиция... а на теб какво са ти направили циганите? И скинар ли си? Или просто някакъв гаден позьор?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 28-June 06 Град: Варна Потребител N: 1420 ![]() |
Сладък правопис.
Привет и от мен. -------------------- You never saw the way
How i wanted you to stay And now you're gone I'm on my own |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
всичко ми е ясно - едно 14- годишно позьорче със много злоба /и то не знае защо/ и много малко акъл!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^ За себе си ли говориш?
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ми живях 10 години в гетото на шумен тези гадни мангали достатъчно ме тормозиха и биха и сега е време да си ВРЪЩАМ има много причини да ги мразя
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
А през тези 10 години в гетото (хахахаха) прочете ли някоя книжка? Такава, по-специфична?! Хитлер, Сталин, ала бала?
И Нели хубаво зададе въпроса за Ой!-а... ще разсясниш ли какъв Ой!, какво разбираш под Ой!. Такива неща. Пъ.Пъ. Продължавам да настоявам за снимка! -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
еми под ои разбирам Браник скИНхеадс и подобни а по-то4но какъв пик настояваш
и тия които искат да ми противоречат да си дръпнат филма третото турско робство и пак да говорим просто не искам други коментари преди да го изгледат |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Аз мислех, че Браник ги водят RAC по-скоро. Но аз не разбирам, де.
Иначе твой пикчър искам! Копнея. -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ем ше пОстна ама още няам нов ... скоро тия дни ще получиш и ако влизаш в ИРс или Скайп дай някъВ ник
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, де. Само тогава ми кажи дали отговаряш на описанието
рус сини очи бяла кожа ??? Връзки с мен не ти трябват... -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
нем пълна противоположност съм 4ерна коса т1мни очи т1мна кожа "як тен" хах и ХИТЛЕР не е бил рус с сини о4и
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Да вземем да махнем бан-а на Александър Левит, може да стане още по-забавно, отколкото беше...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А нали ти е ясно, че Хитлер е затварял хора в концлагери въз осонова на външни характеристики?
И, че за Хитлер висша раса е арийската - т.е. руси, със сини очи. И всички останали раси за него са боклуци?! И в такъв случай е очевидно, че и ти самия спадаш към боклуците?! Самото безмислие (Хитлер е с тъмен тен, тъмна коса и т.н., но същевременно с това смята хората, които изглеждат по този начин за низши) не ти ли говори колко абсурден е нацизмът?! И колко си смешен с неразбраната си идеология... Идеята на пича над мен ме прегази. Мооооля ви, нека, нека!!! -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
стига стига с тоя нацизъм писна ми всички да говорят за МенЕ като някакъв позйор и повече не си коментирам насоките ЩЕ ПРЕБИВАМ СЕКИ СРЕШНАТ ЦИГАНИН ИЛИ ТУРЧИН и ще правя к`вото си искам !!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А до сега изобщо пребивал ли си някой? Или само си лаеш?
-------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
да.. но това си е моя работа и повече не ми се коментира .. тука в тая тема за представяне разпит ми напрайхте
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
То това е идеята
![]() Къф друг Ой! слушаш освен Бранник? -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
SkinHeads чувал съм и за други но не мога да намеря
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Но иначе
и Главно OI . Баси, то сигурно е яко да слушаш една група от определен стил и той да ти е... "основен" ![]() -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
не исках точно тей да се изкажа но стила им е як стига да си оправят музиката и тогава ще ми стане любим
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама не разбрах ти от къде знаеш какъв е стилът, след като си чувал 2 групи.И то тъпи. Губи ми се логиката...
-------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
Boot, усещам великият форумен боец в теб!
|
|
![]()
Коментар
|
|
първо-не са тъпи второ-почти единствени са трето-слушай си квото искаш не се инт. кво слушам аз
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Boot, усещам великият форумен боец в теб! Това е хубаво, нали, нали, нали? ![]() първо-не са тъпи второ-почти единствени са трето-слушай си квото искаш не се инт. кво слушам аз 1во - тъпи са. 2ро не са почти единствени. Или ти говориш за БГ? Нека те светна - има и небългарски Ой!, колкото и извратено да ти звучи. 3то. Като не искаш да ти задават въпроси и да се интересуват от теб - да не си беше пускал тема. Аз продължавам да си слушам каквото поискам (включително и известно количество Ой!) и се интересувам какво слушаш ти. По дяволите, мога да правя няколко неща едновременно! -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
AGHRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
![]() ![]() ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Ти наистина ли се намираш за СкИН бе?
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
явно .... не точно щото съм много малък
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1359 ![]() |
SkiNHeaD Излагаш са много, спри се малко...
Най-добре наистина вземи прочети малко, няма да е зле Boot ти напрай момчето на 2 стотинки бе... ![]() ![]() ОЙ - BraNnik, SkinHeads, Sram i Pozor, Tri Brasnati Glavi... -------------------- ..::.. No Comment ..::..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Той е от мен повече скин!
Едит: Ебати и Ой-а му каза Jord. Сички сте адски навътре. РЕСПЕКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1359 ![]() |
Аз не съм зарибен по ОЙ и не съм се и интересувал.Да го давам Скин, че да изброявам тука...
ам не съм, е скинхед ще каже главните представители на ОЙ ![]() -------------------- ..::.. No Comment ..::..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Boot ти напрай момчето на 2 стотинки бе... ![]() ![]() ![]() Абе, Нели, я верно кажи някъф български Ой!, щото на теб може да се верва за образованието на незнаещите като мен. ![]() -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ааааа, да, добре дошъл. Приятно прекарване и така нататък, аз от Ой!, скинхедз и тн не разбирам. Ае със здраве
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Спокойно. И той.
![]() blabla blabla blabla i`ve said what they`ve wanted ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахахахах бахти дебила.
Иначеееееее, и аз така си мислех за ТВУ, Буут Бойс и ъъъъъ Побой. Смартасс -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
teenproblem
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ И от тва' мъж ще става, представяш ли си, Стояне?!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Warrior, пак ти се бъркам в нещата май, но според мен разни елементи с подобни подписи трябва да изхвърчат с директен бан! Или поне затриване на подписчето + последно предупреждение.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Тоя негър има ебати носа!
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
1.Добре дошъл!
2.Имаш ли си идея в какво вярваш, или поне бегла представа за какво пишеш? Моля те, виж в речника три думи- геноцид-жестокост-хитлер. В тази връзка, човекът на аватара ти е казал следното: „Четенето има за цел да помогне на човека да получи знания в областта, в която са неговите способности и интереси." -> така, виж тук и хубаво помисли с какво си имаш работа. стига стига с тоя нацизъм писна ми всички да говорят за МенЕ като някакъв позйор и повече не си коментирам насоките Такаа...минаха доста хора в този форум- и нацисти, и сатанисти, и евреи(и шизо-евреи) и т.н(аман!). Тук пишат умни момчета и момичета, никой няма да те осъди заради това в какво вярваш, или какъв си, НО вие сами си печелите негативи, не заради това, което твърдите, че харесвате, а заради държанието ви. ЩЕ ПРЕБИВАМ СЕКИ СРЕШНАТ ЦИГАНИН ИЛИ ТУРЧИН и ще правя к`вото си искам !! фараона - "Ши прая квот си искам ве ей!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хандриа точно такъв коментар очаквах но не смятам да си променям насоките чел съм за хитлер и знам какво е правил...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Не съм целяла да те обидя с написаното по-горе, нито да си променяш насоките(доколкото си наясно с тях), просто исках да ти посоча защо така се отговаря в темата ти, реакциите на останалите са нормални...
Айде със здраве ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смешното е, че господин Скинъ по абсолютно никакъв начин не може да защити убежденията си.
А и най-вероятно смята, че всички скинове са нацита... -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
четох достатъчно и гледах достатъчно че да твърдя 4е си ПАдам Скин и стига сте засягали тая тема като не ви понася не ми обръщайте внимание и явно някои обичат цигани и турци .... или са
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Виж, човек трябва да има покритие, когато демонстрира принадлежност към някакъво общество, група, прослойка и т.н. Твоето такова ли е???? И аз МРАЗЯ мангустите, понякога дори се учудвам на себе си, обаче не си слагам разни аватари, които нямат нищо общо със това. Земи провери малко литература, и ела пак да говорим. Скинар/пънкар/метъл не се става за една седмица
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Я кай ко мислиш за еВРеИТЕ?
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вътрешното ми Аз ме принуждава да си пусна Skrewdriver - Adolf Hitler, да те поздравя с него, да тупна два пъти сърцето си и гордо да изпъна ръка.
![]() -------------------- It's all the same
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ А тоя подпис подпис продължавам да го чета:
Цитат мадър гуус уил рейЛ ол кришчънс Бати тъпия геймър... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Ей да го махаш тоя аватар...
Добре дошъл. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Как различаваш ходещ по улицата турчин от българин , че ми е интересно?
...аман от тоя тийн буквализъм начи - чули-недочули "скинар е моя батко скинар ще стана аз" Няма ли кой да им създаде ценности и идоли на тия дечица че се хващат все за чуждите... ![]() Амчи ха добре дошел и заварил, да ти пикам на аватара , приятно постване ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат Няма ли кой да им създаде ценности и идоли на тия дечица че се хващат все за чуждите... Точно, защото някой им е създал "идоли", са такива. А за ценностите - преувеличено си е да се говори за това в случая, защото се е видяло, че момчето си ги говори тези неща, колкото да каже нещо и да се отчете. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Абе ........ До каде води свободията
![]() Пич неаш ли си друга работа че се правиш на интересен.Дано поне си вярваш. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Здравей, съгражданино!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нима има разлика? пхх
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Има разлика.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мили мой, глупости .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Наистина е така!Скинхед движението е възникнало през 60-те в средната класа, бореща се срещу буржоазното управлние.А след това се разделят на крайно десни/леви, центристи, анрхисти.
![]() Виж тук - http://en.wikipedia.org/wiki/Skinhead ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ти наистина ли си мислиш, че някой от бръснатите чукундури дето вряскат по мачове и се бият за щяло и нещяло, си има понятие от това, на което се стремят да подражават?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Абсолютно не!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм аз човекът който се нуждае от пояснение относно скинхедс, но това което каза за скинхед и скинар бе глупост. Скинар няма някакво по-различно значение. Ето примерно вече боунхедс са тези скинове "забравили" корените на културата.
Нека не словоблудстваме повече. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Малко с насмешка го написах.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
whateva...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 20-October 09 Град: MARS,BG Потребител N: 3599 ![]() |
първо тва май,май си е пълна позичка,вчера чул за нацисти,скинари и прочие и сложил аватарче,сиреч пълна трагедия и наистина махни тоя аватар щото леля ти да е жива и здава,толко ли си кух та не виждаш,че тва е ебавка,че тва е карикатура на Фюрера...
![]() ![]() -------------------- България над всичко!
Отечество мило любя,неговият завет пазя,но себе си,братя,губя тея глупци да мразя! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ,ЛЕВСКИ ШАМПИОН,СИНЯ КРЪВ,СИНЯ ДУША! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Боже, колко мъка има по тоя свят...
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
първо тва май,май си е пълна позичка,вчера чул за нацисти,скинари и прочие и сложил аватарче,сиреч пълна трагедия и наистина махни тоя аватар щото леля ти да е жива и здава,толко ли си кух та не виждаш,че тва е ебавка,че тва е карикатура на Фюрера... ![]() ![]() За FOAD движението чувал ли си? Айде да се присъединиш към него. Там отиват всички скинове, които знаят кое е НАЙ-якото, е така... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 20-October 09 Град: MARS,BG Потребител N: 3599 ![]() |
FOAD движение...тва пък кво е
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- България над всичко!
Отечество мило любя,неговият завет пазя,но себе си,братя,губя тея глупци да мразя! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ,ЛЕВСКИ ШАМПИОН,СИНЯ КРЪВ,СИНЯ ДУША! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
*сигурно
*остроумници -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
То да беше само това...
Адаша по ник го каза вече, there's something terribly amiss with this world... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 04:17 AM |