![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Я кажете какви железа, вериги, черепи, пирамидки, значки, коси, телоподаващи и куп други артикули имате?! Ходите ли с тях по улиците или си ги пазите за концерти например? Как се движите изобщо?
Дъртаците да не се скатават, а да кажат пазят ли си джунджуриите от едно време? Моля, в темата няма място за садо-мазо-базохисти ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ЪЪъъъ, никакви? Това лошо ли е? И въобще нужни ли са примерно някакви такива неща, за да си по-тру
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Не ползвам.
Иначе слагам гривни и понякога прекалявам. Ако това влиза. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
.!.
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Па баченка, йедин крак от стол.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 4-August 06 Град: Шумен Потребител N: 1489 ![]() |
За сега нямам такива джунджурии. Не мисля и да си вземам ( най-много да го изгубя някъде )
-------------------- Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice... I`ll let the wind blow out the light cuz its gets more painful every time I die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Вече много рядко нося нещо.И то най много някоя верижка на панталоните или малка гривничка.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Носим си четвъртит винкел и чупим глАви с него!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Брех, сега да не е излязла модата от 80-те когато трябваше да се бръмчи до Унгария (единствената тогава соц. държава, която си имаше специализирани магазини за метал фенове) и да си земеме по гръбче на Metallika или фанелка на MotorHead
![]() Къде са ония металяги с черни кожени якета целите нартуфени с вериги и капси ![]() Нещо да не земем да почнем да се подмотваме с пижами че лошо ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
![]() Тук се снимахме с едни приятели. Аз съм терориста... Може да се види, че не нося много железа и шипове п себе си. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах, батка ти нема да умреш от глад. В Перник наеш кви пари ше се изкарат от тия работи
![]() Иначе ме кефят супер много снимките ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Яка снимка,няма спор.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
Едно време като се замисля кво съм носил. Начи... 1 пентаграма голяма към 6 санта диаметър. Под нея на по-дълга верижка друга по-малка пентаграма. На едната ръка гривна със шипове към 10 санта дебела, на дръгата гривна със едри пирони (към 6-7-8 санта и 10 санта дебела) вериги лайна и секви груги простотии. Ама като се има предвид че тогава сам съм си правил някои неща... нямаше откъде да се купят. Сега пари да ми дават няма да тръгна така. Ама лудо младо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
имах пръстен с череп - изгубих го. имах и един нашийник с големички шипове,само че една приятелка ги развинти за да си ги завре в носа и ушите и после не знам къде отидоха тия шипове. сега останах с един нашийник с по-малки миловидни шипчета но пак ми върши рабога. имам и 2 гривни, но нося само езната от тях. и верижко си имам но не се връзва с карирааните ми панталони,нося я само когато н есъм с тях - демек рядкко. имам не мн неща но ми стигат, за кво тряя да се кича като пълен изрод,нали съм и момиче отгоре на всичкото. няма да ми стои мн добре мисля ...
-------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
По-забележимото при мен е един по-голям пръстен (троен) и един стилизиран кръст с прилепови крила. Стига толкоз - малко, но от сърце. Е имам и други неща, но те са съвсем дребни.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
сега останах с един нашийник с по-малки миловидни шипчета но пак ми върши рабога. Върши работа...А!Пази те от вампирясалите ти другарчета. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
кецове и широки гащи и g-unit фанелка ,в която влизат трима колкото мене .. гангста шит рифа сиемпре
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
имам...зна4и:една гривна 4ерна,кожена един ред пирамидки и ми е подарък,имах една с шипове,ама си я взеха обратно...
зна4ки:колкото искаш...Punk Comunity,Ska,Rock agains Racism,...Persimon,The Tosters,Mighty Mighty Bosstones...imah i edna Vegan,ama tq beshe za podaruk,ne 2 bqha...hmm,...imam edna po poru4ka super qkata ![]() нося си и една петолъ4ка релефна,баш соц. такава ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Аман,бе,вие се уляхте с тия рекламни теми.
![]() ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Жалко... ![]() +1 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Имам череп. И крака имам... и ръце...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ И сега клуб ли ще си основавате
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^Ти няма ли да се включиш
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
^,^^,^^^,^^^^:спамерииииииииииииии
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Еми,имам едно коланче с един череп,нек'ви гривнички кожени и един кръст за връта доста масивен ама не ги слагам често...
-------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аман,бе,вие се уляхте с тия рекламни теми. ![]() ![]() Верно ли ме покани ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 23-August 06 Потребител N: 1525 ![]() |
Верига с карабинер на която са ми вързани ключовете...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Ключ за в нас си имам и телефона си ако го взема, железен е, няма две мнения!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 20-August 06 Град: На Ригел Потребител N: 1522 ![]() |
Ъм... Аз нося доста работи, с които приличам повече на единствения манекен в магазин за грозни дрънкулки от по 1 лв., отколкото на човек, слушащ някаква музика. Така че за "адски" аксесоари нищо не мога да кажа. Но се гордея с бирените капачки по врата и панталоните ми.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Имам верига, на която ми е вързан портфейла. И си е голяма гадна и позьорска. Купил съм си я от ОЧЗ пред 7-8 години. Проблем?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
Еми купих си Чука на Тор и го нося,също така си направих един обърнат кръст от тенеке в което
имаше краве сирене а се разкарвам също и с патрондаж от АК47. Усетихте че се ебавам нали!!!! Нося само една верига на която ми са ключовете. -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Това с веригата и ключовете трябва и аз най-после да го изпробвам, защото доста често ни се налага да сменяме бравата ......
"Адски" аксесоари нямам .... освен може би една верижка с дяволска глава, която си бях купила за бъзик. Не ме влекат иначе, кво да правим. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Усетихте че се ебавам нали!!!! Всъщност съвсен навреме го вметна... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Един приятел ми подари един мини сребърен дявол. Толкова е детайлен и съвършен, че ме изплаши. Седи на сигурно място в червената си кутийка в черния шкаф. От там няма да ме нападне
![]() ![]() Защитена съм от едно таласмо - подарено пак от същия човек ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам верига, на която ми е вързан портфейла. И си е голяма гадна и позьорска. Купил съм си я от ОЧЗ пред 7-8 години. Проблем? Бхохох гадно а ![]() ![]() Всъщност, аз мисля, че си си вързал портфейла с верига за да не ти избегат кинтите. Некаф стисня ми се явяваш май ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Символа на Soulfly,верижка подобна на тая от казанчето на тоалетната,едно метално лъвче пришито към чантата(свалено от войнишка фуражка) и черепче -->подарък
![]() А, и една гилза от ъъ.. въздушна пушка,която още се чудя как да си окача на врата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 18-March 06 Потребител N: 1223 ![]() |
ами имам 2 вериги
гривни и нашииник пръстени (дракон и кръст)................ не са много ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Отделям известно внимание на външния си вид.Тук таме с по някой Т-шърт на Боргир ,Сепултура или Крейдъл.С кецове ходя или зимата (по лошо)с кубинки.Нося 2 гривни така че да са симетрични.Като цяло обичам симетрията по мен си.Нося шапка с козирка(на черепи).Имам по една обица и на 2те си уши.Нося обърнат пентаграм или викингски щит на врата си.
Започвайте да ме оплювате !!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
верига за ключовете и "ютия", ама май тя не се брой
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе дарга как така гилза от въздушна пушка
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Абе сега ме караш да се замисля...(което не ми се е случвало скоро).По скоро е празен патрон
![]() Как да е,каквото и да е не мога да си го окача на врата.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 4-September 06 Град: Костинброд Потребител N: 1548 ![]() |
Понеже несъм от София, някой ще ми каже ли като имам път натам откъде мога да си купя аксесоари
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Купих си най-накрая най-адския аксесоар: Мп3 плейър! От там се лее адска музика!!!!!!!!!!!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Па баченка, йедин крак от стол. Е нЕма такъв смях, ей! Седим си, ям маслини и пия джинец за нервите, по неизвестна за мен причина по някакво он-лайн радио почна да бичи Дунавското хоро, аз по същата тая неизестна причина почвам да се подрусвам връз стола, следвайки неравноледния размер и изведнъж джжжжжжжшшшш и гледам тфа и се разсмях и така се смях, че се задавих с костилка от маслина. И после пак се смях, ама много. И аз имам "адски" неща. Една връзка ключЕве, дето сама по себе си е яко железарска и дрънчи здравата. Много е "адска", примерно..."адски" грозна и адски не я харесвам, ама ако я загубя и после може да се наложи да преживея една "адска" нощ в спане под терасите на блока. При адските кучешки акита. И това вече ще си е като ада на сън и наяве. Нали. -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Понеже несъм от София, някой ще ми каже ли като имам път натам откъде мога да си купя аксесоари ![]() ул.Солунска 10А -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^Пхахахаха!
![]() ![]() Alekto ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:59 AM |