![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Еи хора гледате ли сериали но не латино-оперите.В последно време се навъдиха много яки филмчета.Prison Break,4400,Surface,Invasion,Supernatural и други подобни голяма зарибявка е.Споделете по темата.Кака ви!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Аз следя Prison Break .. а 3те сезона на 4400 ги изгледах за 3 дена
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Гласувам с две ръце за Prison Break, 24, Supernatural, Battlestar Gallactica, CSI: Miami, CSI: New York, и едно ново Heroes, с моята любимка Али Лартер.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Не гледам много сериали, дори и не-латино. Като дете гледах редовно Доктор Куин Лечителката и някои други бози
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Другата седмица започва пак Lost
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
"От местопрестъплението", "Криминални уравнения", "Али МакБийл", "Спешно отделение" са ми любими! Сериите от "Досиетата Х", "Полтъргайст" и... още едно с П, което даваха по БНТ в петък след Панорама, също много ми харесват. Изобщо, някаква мистика да има. И да не са свързани по между си.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
First Wave
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат и... още едно с П, което даваха по БНТ в петък след Панорама Psi-Factor май беше или нещо подобно...иначе Лас Вегас е добър сериал ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Безследно изчезнали беше доста добро. Героите отдавна са ми станали много симпатични. Истински са и в известна степен се разглеждат отношенията между тях. Сюжетите винаги са интересни. А и имаше СТРАШНА музика това сериалче.
Говря за онова с Антъни Лапалия. Не по-скорошния римейк, който е ТОТАЛНА БОЗА и прорсто жалък опит за филм. Друго, за което се сещам е Cold Case До един епизодите бяха адски интересни. Музиката отново е на върха. Изобщо не съм гледал друго с толкова подходящо избрана музика. Интересна беше идеята за преразглеждане на стари, затворени случаи на полицията, как са се променили замесените в дадено престъпление, как се е променила Америка през това време и т.н. Главната роля пък се изпълнява от една дама, която има божествено излъчване. Много ми харесва ![]() А едно времее.....имаше един Утрешен Вестник. От всички сезони съм пропуснал един единствен епизод-13ти. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Еййй, съвсем го забравих "Утрешния вестник", много добър сериал беше, с котката и всичко останало, доста му се кефех като малък
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всеки път като лийкнат свалям със затаен дъх новите епизоди на Family Guy, South Park, The Simpsons и Lost. Malcolm In The Middle за съжаление свърши - последният епизод на 7-ми сезон си е последен и за сериала. Всъщност гледам винаги и American Dad, защото върви в комплект със Simpsons и Family Guy. Иначе е тъпо...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
От някакво време гледам Prison Break и смея да кажа,че в началото ми беше много по-интересно (8 серии за един ден,пф). Сега пак е овлекателно,дори и не толкова, все пак ми се иска да видя какъв хепи енд ще му измислят.
Години съм изкарала с Приятели и още много си го обичам серялчето. Класика е. Друга огромна слабост - Малкълм. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Tук включват ли се анимациите
![]() Ако да...първо място за мен е Пчеличката \М/ая, защото от скорo пак я врътнаха по кабеларката...който е мислил епизодите е бил бати изрода. Честно! От по новите сериали Седрик кърти мивки и копае дупки!!!!!!!!!!!!1 Лютница е! Иначе на времето имаше бахти откачените "детски": Алберт 5 Мускетар, Тайната на Златните градове, Смърфовете, Гумените мечета ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Знаех си, че ще съм единственият, който ще спомене "Първата вълна". Да ви удари Втората вълна дано!
![]() А от анимациите... DuckTales ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Изпревариха ме с "Патешки истории", не е честно.
![]() Като цяло бях голям фен на всички мини сериалчета на Дисни(Чип&Дейл,Капитан Балу,Гумени мечета ала бала хъхъхъ), имам ги на касетки. ![]() От другите, Alias много ми харесва, Алф ![]() И много ме дразнят Али Макбийл и Приятели, получавам обрив като ги гледам. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Назовахте повечето долнокачествени сериали, които се въртят вечер, за да забавляват плоското ни население. Пуснете си CARNIVALE. В сферата на анимацията - AEON FLUX. Иначе има единствен сериал, който е най-добрият на всички времена -- ALLO 'ALLO!, веднага след него e MONTY PYTHON. Тоже, макар и не чак истински сериал, но няма как и да не споменем, BAND OF BROTHERS.
АлиМкБил, Спешно Отделение, Патешки истории. ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ Защо долнокачествени, parabellum? Би ли ми посочил кое ги прави такива?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Еее да, "Първата вълна" беше МНОГО ЯК
![]() Иначе, гледам One Tree Hill. Чакам и четвъртия сезон на Orange County ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Изпревариха ме с "Патешки истории", не е честно. ![]() Като цяло бях голям фен на всички мини сериалчета на Дисни(Чип&Дейл,Капитан Балу,Гумени мечета ала бала хъхъхъ), имам ги на касетки. ![]() Много ги гледах, като дете. Алф също, но сега ми е адски скучен. И много ме дразнят Али Макбийл и Приятели, получавам обрив като ги гледам. ![]() Приятели е с класи по-гнусен от Али. Въпреки че и Али не е стока. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Като цяло бях голям фен на всички мини сериалчета на Дисни(Чип&Дейл,Капитан Балу,Гумени мечета ала бала хъхъхъ), имам ги на касетки. ![]() Tях и аз ги имам и много си ги обичам ![]() А иначе Забравени досиета, Безследно изчезнали, От местопрестъплението:Маями, Криминални уравнения. А от скоро проявих интерес към Изгубени ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наскоро гледах отчасти 1-2 епизода на криминалните неравенства. Обикновенно във филми, където главните герои се правят на супер-интелигентни-гении, неволно се получават екстремно-комични ситуации понеже липсват умения "интелигентния" герой да бъде представен "интелигентно".
![]() Виж, Добрият Уил Хънтинг е друга бира. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Следя и Bleach ... ама е аниме
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 29-May 06 Потребител N: 1374 ![]() |
СЕМЕЙСТВО СИПСЪН
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Човекът АЛ БЪНДИ е над всички освен Алф
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ал Бънди не е човек !
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Prison Break - най зарибяващия досега
Joey - по смешен ми е от "приятели" Lost - това вече го гледам насила...стана голяма боза One Tree Hill - да знам че е женски ама братовчедка ми ме запали това гледам напоследък -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
От новите сериали определено любим ми е Battlestar Galactica. Има страхотна идея, персонажите са убедителни, актьорската игра е много силна, пък и личи, че е правен със средства. След това идват крайно оригиналният Prison Break и Stargate Atlantis.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
"Prison Break"," Lost", "Friends", "Д-р Куин Лечителката"
![]() Ааа по-предният пост ме подсети и за "Джоуи" - да, як е! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чувствам се малоумно, понеже не споменах "Женени с деца"...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Знаех си, че ще съм единственият, който ще спомене "Първата вълна". Да ви удари Втората вълна дано! ![]() А от анимациите... DuckTales ![]() ![]() Що бе аз съм й фен, гледaл съм всички серии, включително финалната. Ти гледал ли си я като си единствения запален, а? Вълната си е яко сериалче по принцип, особено си личи и влиянието на сценария и продуцирането на Копола, тъй като пък не е правено с голям бюджет пък. А пък на Дисни анимацийките са култ, преди няколко месеца даже си дърпах патешките истории да си припомня Чичо Скрудж. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
От гореизброените по-известни хитови и масови сериали се бях запалила най-вече LOST да гледам, най-вече защото ми беше интересно как се опитват да постигнат психологическите внушения, но не става за гледане втори път. А също така и SURFACE ми хареса. Ако някой знае да има някъде втори сезон, може да каже. Много ми се гледа продължението. Може би причината е, че много си падам по животни, дори и такива, които не изглеждат безопасни. (Не чак толкова като Ловеца на крокодили де)
А за ALLO 'ALLO просто нямам думи. Това сигурно е единствения сериал, който мога да гледам хиляда пъти, без да ми омръзне! ![]() И напоследък доста погледах едно анимационно сериалче FUTURAMA, което също е добро. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
За мен най-добрият е "Ало, ало".Други добри стари филмчета са:"Само баламите бачкат","Фолси Таъурс" или нещо подобно, имаше и един за някакви войници от Англия през ВСВ, но не си спомням името, ама беше голяма смехория!От новите няма имена достойни за първо място.Американците са способни да правят единствено бози.Напоследък гледам един руски сериал "Вратата на бурите" - доста интересно филмче.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
^ Фолти Тауърс. И наистина кърти, даммм
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Любимите ми сериали са "Приятели", "Напълно непознати" и "Женени с деца". Преди години имаше един много забавен сериал - "Новият политик", в който се разказваше за Алан Коп'ле - безскрупулен депутат от английския парламент. Голям майтап, иска ми се да го завъртят отново.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Оо аз сериали само някви комедийни такива ...
Женени С Деца Ало - Ало Двама Мъже И Половина Малкълм и подобни на тези ![]() За анимации ...БиБиСи Бъдхед и Щастливите Дървесни приятели ,но не ги дават никаде ..Защо ли ![]() И достиетете Х беше страхотен сериал ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^ Фолти Тауърс. И наистина кърти, даммм ![]() Типичен хумор за Фолти Тауърс и повечето английски комедийни сериалчета: -Тази жена много бърза -Да.. Сигурно е от Западен Йоркшир хахахаха ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Battlestar Galactica rules! Преди 2-3 месеца го почнах и го излапах за по-малко от седмица. Стана ми тъпо, че ще трябва да чакам трети сезон (от който между друго вече има 2 серии в нета, поне Морт твърди така). Prison Break малко дразни от средата на първи сезон (баш на сапунка с елементи на екшън си мязаше), но като идея е наистина оригинален.
Иначе аз винаги съм бил огромен фен на La femme Nikita, макар че филмът на Люк Бесон е къде къде по-добър. Преди време почнах да гледам Stargate Atlantis - не е лош. @Slash - Първата вълна беше наистина култ. Останал съм с беглия спомен, че май го убиваха на края, но не си спомням точно. Това, което със сигурност си спомням, е, че имаше някакъв отворен край, който доста ме разочарова. Бих си го изгледал наново с най-голямо удоволствие -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
лелеее
бях забравил за онзи тип Копелето и новия политик филма беше култов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що бе аз съм й фен, гледaл съм всички серии, включително финалната. Ти гледал ли си я като си единствения запален, а? Вълната си е яко сериалче по принцип, особено си личи и влиянието на сценария и продуцирането на Копола, тъй като пък не е правено с голям бюджет пък. А пък на Дисни анимацийките са култ, преди няколко месеца даже си дърпах патешките истории да си припомня Чичо Скрудж. Мой човек! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спомням си преди време гледах един германски сериал, не се сещам името му...разказваше се за програмист, който го гонят от работа. После си намира друга работа, но гримиран, като жена. И с помоща на втората си личност се опитва да си уреди работа за първата...абе съдрах се да се хиля.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Изгубени е един много добър филм.Всички от приятелите ми го гледат и са бая зарибени.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Аз преди седмица хванах да гледам един сериал с Чад Майкъл Мъри. One Tree Hill се казва. В интерес на истината аз не си падах точно по типа сериали като Dawson's Creek, но пък не можах да удържа на тоз момък напет и на пънк-рок гаджето, дето се опитва да свали.
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
Weeds - има го в Linkos.bg
и определено Masters of horror 2005 ![]() -------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Аз често гледам и Мистър Бийн, анимацията, дето я дават сега по канал 1. Много ме забавлява, макар че на моменти има и тотални простотии.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изгледах първи сезон на My name is Earl
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз често гледам и Мистър Бийн, анимацията, дето я дават сега по канал 1. Далеееееече е от класата на игралния Мистър Бийн ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Преди доста време гледах "Бригада", обаче беше много интересно филмче!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 16-October 06 Потребител N: 1629 ![]() |
Мм от обичайните заподозрени: Женени с деца, Приятели, Алф и разните му там детски по CN+тези на Дисни.
Разни други, но не по-малко любими, даже напротив: Ghost In The Shell, Samurai Champloo, Cowboy Bebop |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Виж ти, още един аниме фен.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Blackadder
![]() Malcolm In The Middle ми харесва, много е идиотски, 3rd Rock From The Sun също. А от сериозните - Lost ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Аз съм маниачка на тема Prison Break, и Wentworth Miller
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Най-новата ми зарибявка е "O.C. Кварталът на богатите", но заради тъпата Шампионска лига снощи и тази вечер не даваха епизоди.
![]() ![]() Прочие, сега в трети сезон Раян, Коен и двете путчици завършват училище и е още по-интересно, въпреки че върху предишните два сезона нямам чак такива наблюдения! ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ One Tree Hill е доста по-хубав, по-сериозен сериал.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм глупав консуматор и... този сериал не съм го чувала. Ще поразпитам обаче. Мерсаааж!!
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дават го по кавал 1... и аз се бях зарибил по едно време ама трети сезон ми идва повече
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 26-November 06 Град: Асеновград Потребител N: 1695 ![]() |
Prison Break в началото ми стана страшно интересен ама изтървах няколко серии и сега не го следя...Lost същата работа
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Гледал съм няколко епизода на Изгубени, харесват ми но само толкова. Единствения сериал, на който свалям всяка серия е Prison Break. Заслужава си
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
Женени с деца ми е любимия.
Ал Бънди президент, президент... ![]() -------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Да, Heroes е прекрасен сериал. И аз съм се зарибил по него здраво.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Култов е, но били планирани цели 5 сезона, което малко ме озадачава
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 10-November 06 Град: РУСЕ Потребител N: 1668 ![]() |
аз "Prison Break" се бях зарибил да го гледам от лятото и ся чакам новите епизод
-------------------- weed - $20 papers - $2 smoking with friends...... priceless |don't drink and drive - smoke and fly
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе на училище си подаряват разни дискчета ала-бала с "Prison Break" - я втори, я трети сезон. Толкова ли е добро? Като го гледам по Нова, ми се вижда някакво... обезкуражаващо.
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Heroes и на мен е новата ми зарибявка
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе на училище си подаряват разни дискчета ала-бала с "Prison Break" - я втори, я трети сезон. Толкова ли е добро? Безумно добро е. Приеми го на доверие. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
оуууууууууу и аз съм фен надоста сериали... както спомена InsArtTure-Cold Case направо е жесток сериал. Много добра музика, а пък главната актриса... не знам ама ми е страшно симпатична!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Трети сезон на Prison Break чух че не се предвижда
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чудесно, радвам се, че няма да го разводнят!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, болка голяма ми е, че не мога да си намеря едно наистина прекрасно сериалче като Профайлър. Срамота е, че една толкова идейна и добре реализирана продукция още не е рипната на .avi-та. А само като си спомня преди време колко пристрастен бях.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dexter e нещо подобно и е интересен
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Наскоро гледах един епизод на "4400" и доста ми допадна, сега си го свалям.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
"Женени с деца" и "Малкъм" са много добри сериалчета, но "Семейство Симсон" направо кърти мивки
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
Семейство Симпсън, Женени с деца, Сексът и градът
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
За мен фаворит си остава Женени с деца въпреки че е малко за по малоумни
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Като цяло Fox Life си го пускам когато искам да си почина пред телевизора, много неангажиращо ми действа. А иначе сериалите, който изгледах на един дъх и са ми много любими са "Kingdom Hospital" и "Supernatural"
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Beavis & Butthead по Vh1 - неповторимо филмче!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Аз съм гледала няколко епизода на Jericho, но нещо не ми харесва
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Който е пропуснал Masters Of Horror ...
![]() Има егати попаденията ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Но и големи тъпотии честно казано, отдавна съм се отказал да го гледам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() Това ми е един от любимите. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Този е убиец. Нещо като "Женени с деца", но по брутален.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За феновете на 24 новият 6ти ден (сезон) вече започна. Първите четири серии може да намерите в арената!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Heroes- Страхотен е! Нямам търпение да излезе новият епизод.. ся около 12 майче щял да излезе...
![]() Иначе: Малкъм, Профайлър, Никита, Мистър Бийн и много други ,но вмомента не се сещам заглавия... А има и един по единия АХN за един с три измерения и един пич дето бездаиска отива в друго.. и дет разследва "Вескор",.. -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето една доста интересна новина.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Само дано не направят Джон Сняг негър, че онзи Орфей все още ме преследва в кошмарите ми...
![]() Иначе е чудесна новина. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Alias Ахх Синди Бристоу
![]() La Femme Nikita Еми за мен този сериал си е култов! Prison Break Мммм Майкъл ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Започна втори сезон на "Rome" - един ненормално любим ми сериал. Преди година изгледах първи сезон точно в рамките на 24 часа, това нещо просто не ти дава да го пуснеш. Това тук са първи и втори епизод от новия сезон, приятно гледане. След малко ще си ги пусна и аз.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Освен това днес се появиха новите серии на Prison Break и Heroes, а пък вчера новият епизод на Battlestar Galactica!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^"No one needs God, when one's got ME" - новата ми любима реплика, която се нареди точно до "I'm not your FUCKING mommy" от The Ring 2. Крайно време беше да ги пуснат пак сериалите, за някои вече примирах...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1693 ![]() |
Band of brothers най великия
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Започна втори сезон на "Rome" - един ненормално любим ми сериал. Преди година изгледах първи сезон точно в рамките на 24 часа, това нещо просто не ти дава да го пуснеш. Това тук са първи и втори епизод от новия сезон, приятно гледане. След малко ще си ги пусна и аз. За какво се разправя в този ''Rome''? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
След последните два епизода от Rome, мога съвсем спокойно да заявя, че сериалът се превърна в това, което преди време бяха Battlestar Galactica и Lost, a именно мой любим сериал. Малко съвременни продукции могат да се похвалят с тотална липса на разводняване в историята си и Rome e един от тях.
^Ха, тамън влизам за да напиша по-горното си възторжено мнение и забелязах зададения преди толкова време въпрос към мен. Общо взето всичко се крие в самото заглавие - сериалът проследява историята на римската империя в това, което сценаристите са решили, че е най-интересната част от историята й. Първи сезон хвърли един доста оригинален и лишен от клишираност поглед върху управлението на Гай Юлий Цезар, втори се занимава с историята на непосредствения му наследник - Октавиан Август. Хвърлени са страшно много пари, усилия и проучвания за да се пресъздаде светът и битът на тогавашния човек, при това в зашеметяващи детайли. Както казах, сериалът е страшно динамичен и избягва всякакъв излишен пълнеж, цената на което обаче са сравнително кратките сезони - предният се състоеше от 12 епизода, а този ще бъде само от 10. Надявам се да не спрат до тук, още повече, че намесиха по доста приятен начин евреите, което съвсем спокойно може да прерастне в трети сезон, посветен на Нерон - така и така редът му наближава от чисто хронологична гледна точка. Пожелавам си го от сърце... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Аз лично ненавиждам Фокс Лайф. Рядко сядам да гледам нещо по телевизията, вечер като залягам се случва. Иначе Фемили Гай
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 01:54 AM |