![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ами на мен ми харесва и то страшно много. Само веднъж го чух вчера вечерта, много набързо, но ме нападнаха едни доста приятни очаквания за предстоящия албум. Който в момента прехвърлям на мп3-плейъра, за да му се радвам днес на работа. Както вече написах в Случайни глупости, класическият им период е страшно як, но като готици са ме радвали винаги повече. Абе финландска му работа - знаят как се пише музика определено.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Изпипан албум, точно какъвто очаквах от Amorphis. Достатъчно разнообразен и атмосферичен. Определено ме радва повече от "Eclipse".
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Toinen suomalainen aarre, дет' се вика
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
След цял ден на Тирфинг влезе доста добре Аморфиса \m/
Много яка творба, кефи ме, китари, вокали, всичко. Бре, бре, не очаквах чак тъй да надминат очакванията ми ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Студа не им влияе на тез добре на мозъците ![]() Искам и аз студ! Иначе някак много навреме излезе тоз албум, точно от нещо подобно имах нужда в жегите. Което ме подсеща отново да завъртя и Insmnium-a - изобщо този тип меланхоличен фински метъл добре влияе при високите температури. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Като каза Insomnium - точно Insomnium и Eternal Tears of Sorrow лъха на моменти от новия Amorphis. Ето как учениците започват бавно да дават идеи на учителите.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ Има нещо такова наистина!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Да го еба, пристрастих се към тоя албум о.О
Silent waters, Enigma, I of crimson blood > all ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Албумът е страхотен! Ще се слуша доста
![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Албума ме изненада много приятно. Много музика и композиция намирам в него, точно нещо такова ми се слушаше напоследък, определено ще се слуша. Още едно отлично представяне за тази година.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
оо да...тази година излезнаха доста добри албуми
![]() този албум обаче определено си струва...всичко си има в него... просто за момента съм яко пристрастена и почти не ми се слуша друго...гадното е че чак сега видях че има пусната тема за това ![]() предишния също беше доста добър...но сравнение с тоя си беше касапница...а тук всичко е толкова мелодично...има песни на които направо се разтапям ... от кеф ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
По-скоро е обратното относно мелодичността, но нищо
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Дайте линк за сваляне, молим!
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Линкът е още в първото мнение по темата.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Всичко е ОК!
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
По-скоро е обратното относно мелодичността, но нищо ![]() ![]() сигурна ли си че си ме разбрала правилно ? казах че новия е по-мелодичен ако случайно си разбрала обратното ![]() добре де, както и да е... ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вече и аз го имам! И слушам! И съм адски изкрейзила по тоя повод! Като стигна до края ще кажа нещо смазващо сигурно.
![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Да, сигурна съм
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^еми...нямам какво повече да ти кажа
![]() а и не е от значение...казах ти за мен какво е важното ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Хвала, хвала на Господ. Албумът е велик! Харесва ми доста!
-------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Хвала и на Буда!
О, Боже... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Perkeleeee
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разтапящ! Невероятен албум! Размазана съм! Едно от най-чудните им неща! Велико!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Великолепен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 18-July 07 Град: Варна Потребител N: 2226 ![]() |
за господ не знам..
Хвала на Аморфис - както винаги неотразими многопластови и себеси, и какво значи най добър албум, когато говорим за Аморфис! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
албумчето се оказа адовата изненада
![]() ![]() ъмм... само една бележка имам (и то за едно от най-готините парчета) - "Her Alone" - основния ритъм е яко чорен/съвпадащ с едно парче на PLASMATICS (мързи ме да го ровя сега да видя как се казваше); което не го прави по-слабо де, само death-о ми се прислуша въпросната банда ![]() ПС Засърббя ме и изрових диска, песента се казва "Country Fairs" и е от албума "Coup D' Etat" 1982 Този коментар е бил редактиран от parcaleste на Jul 21 2007, 05:24 PM -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Много добър албум, но какво ли друго да очакваме от Amorphis.
![]() Пропит с носталгични и меланхолични чувства, същевременно преплетени с красота и надежда, или поне аз така го възприемам. ![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Това ако не е красив албум, не знам кое е! Наистина донякъде напомня на последните неща на EToS, но си има и характерното Amorphis-ко звучене. Най-хубавото е, че колкото и да го въртя, не ми омръзва...
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Клипа на Silent Waters:
http://www.youtube.com/watch?v=Pczkui0wb7c Декора и фона са хубави. Липсва сюжет, но по-добре така, отоклкото да пресъздават латино-американски сапунки, както направиха Elvenking. През повечето време наблюдаваме харизматичната муцунка на вокалиста на групата и от време на време се появява и китариста. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Тоя човек има егати погледа...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Липсва сюжет, но по-добре така, отколкото да пресъздават латино-американски сапунки, както направиха Elvenking. Липсата на сюжет никога не е за предпочитане. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Клипът в интерес на истината и доста добър, набляга се на песента.. не на филмови репродукции. Стилен е, поставя на първо място значението и смисъла на музиката.
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
![]() ![]() ![]() ОМГ! какво се е случило с тея??? бяха добра банда ... я да си пусна On Rich And Poor за да измия тая гняс от ушите си ![]() (за клипа на Silent Waters говоря) -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И стават все по-добри...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
God of fireeee
![]() Става клипа. Важното е песента! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 25-November 05 Потребител N: 1039 ![]() |
(
![]() До следващия албум Tomi Joutsen ще си настъпва косата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Клипът не е особено динамичен, но пък пасва на песента прекрасно и дава един стабилен имидж на групата. Частта със солото на китариста е прекрасна.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, солата в целия албум са толкова красиви! Направо
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Приятно клипче, но предвид лирическата насока на целия албум, някаква история би му пасвала добре.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 18-July 07 Град: Варна Потребител N: 2226 ![]() |
Ето са на 3. 11. - всички нещасници да го вземат по дупките - аморфис на живо невярвам!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 30-April 03 Град: Ямбол Потребител N: 88 ![]() |
Какво да кажа за Amorphis, след Elegy все се надявах че ще върнат старото си звучене, но уви, това май няма да стане, който е завил в посока на комерсиализма, трудно се връща назад, защото и в един момента да поиска, други фактори около него му пречат много.
Първо да кажа че въобще не мразя групата, тя ми е една от любимите, май ги чух за първи път на една касетка през 1997 г., една от тези суперкачествени касетки на Wizard от едно време ![]() И да не се отнасям много, ще кажа че след EP-то My Kantele, чаках както аз, така и стотици хора новия албум, но от там нататък са едно разочарование за мен. Редица албуми се изредиха, кой от тях малко по-добър, кой от тях малко по-лош от предния, но вече са само бледа сянка на предишната група. Както се казва, за всеки влак има пътници, една група губи едни фенове, но получава други, Amorphis не правят изключение. Това го пиша, защото тук разбрах на кой хора казвате "хейтъри", а аз не искам да попадам в подобната категория. В новия албум ми хареса само първата песен и още една само долу-доре, не знам коя се пада по ред, другите са много слаби, както и предните им няколко албума. В някакво интервю бях прочел че този албум бил завръщане към корените и много се смях на думите на музиканта, май беше вокала. Първо се смях, но после се замислих над всичко което беше казал и си пуснах албума отново. Добре, защо след първате песен, другите са такъв резил, сякаш са писани по задължение, а не с чувство. И как няма да са, като фирмата им издател е Nuclear Blast, символ на най-голямата комерсиализация в метал средите, след 2000 г. В последните години, няма група, която да е издала силен албум, след като е преминала в тази фирма, или в случая, като е от ветераните в нея. За Nuclear Blast са важни количеството продадени бройки, а не качеството на албума на групата която записва за тях. Новият албум е точно на една изходяща линия както и всички албуми след Elegy, за мен остава утехата че съм си купил всички албуми до 1999 г. и когато чуя нов албум, си пускам старите и единственото което изпитвам към Amorphis е едно голямо съжаление, защото наистина бяха една голяма и уникална група. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много странно...
Когато музикантите започват да свирят, защот са музиканти, винаги има слушатели, които не искат да ги слушат. Да не слушат! За какво говорим за музиката??? Слаби албуми, слаби песни - много разбираме критикуваме, все едно си в някой кръчма и банда пияни лумпмени с физически и умствени свърхчовешки възможности дават насоки на играта, акъли и пр... Ако говорим за имиджа - туй комерс ун уй не комерс, така и кажете, не ме кефи този твЬрде музикантски ориентиран имидж, искам да са пЪрвични, ката, когато бяха на по 18. Или... не искам да се държат като 30годишни хора, които се занимават цял живот с музиката - къде е първичната бруталност А за комерционалността на Аморфис... също много странно... Те продължават да продават успешно албумите си, но не се въртят по радио, по комерс тв канали, освен метали и рокаджии групата не е известна в други среди, то ест музиката им слушат отново тези хора... може би по точно музиката им слушат хора, които слушат музика!!! )))) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 12-September 07 Град: sofiq Потребител N: 2330 ![]() |
Абе ти не си ли разбрал, че винаги ще има малоумни критики от рода 'Ама те се промениха' (следователно станали комерс) и другата страна 'Абе те едно си знаят тва си свирят, що не се развиват'(демек са задръстеняци).просто не обръщай внимание на плоски коментари....угодия нема дори и да има.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да прав си
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Ае тука понякога имам чувството, че човек няма право на мнение, все ще изскочи някой да му се скара защо мисли!
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 30-April 03 Град: Ямбол Потребител N: 88 ![]() |
Въобще не се притеснявам от моето мнение и си държа на него, в словесни спорове няма да влизам, още повече с хора желаещи да се заяждат, а не да водят смислен разговор.
За отговора на юзъра по-горе ще кажа че ясно се вижда кой пише малоумните коментари тук, като няма какво да измисли да опровергае мнението ми. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 12-September 07 Град: sofiq Потребител N: 2330 ![]() |
кое е смислен разговор? да си човек с висока музикална култура няма да казваш за една група, че си е сменила стила само защото си е сменила вокала... тия стереотипи от 20 години са се проникнали в музикалните критици и тфа си е.И да, малоумно е да твърдиш , че Аморфис са си сменили звученето, още повече след Еледжито
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
След като не търпиш и си злонамерен към хора с различно от твоето мнение, ще ти кажа, че това си е твой проблем, аз написах каквото исках да споделя, не мисля повече да отговарям на нападките и обидите ти, има достатъчно други хора, с които да водя нормален диалог.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оки доки!!! Обичаме мнението си и да критикуваме, но нещо не носим на критика )))))
Чувствителен е станал "метала", явно под тези външно недодялани обноски се крие един романтичен почитател на доброто старо.... Е едно време кат бехме по млади, и бирата беше по евтниа и по убаа, пийш две, на трета си на... , а сааа .... )))))))) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оки доки!!! Обичаме мнението си и да критикуваме, но нещо не носим на критика ))))) Прочети последните постове в тази тема и ще видиш че си в грешка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Аз ги чух за пръв път 94-та и се бях зарибил супер много по Tales-a и особено Black Winter Day
![]() Новия албум обаче е невероятен, почти ги бях отписал като любима банда, честно! Браво! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Албума е адски як. Томи направо цепи мрака. Много кухарки има и хубаво се вързват с останалите шукарии. Това ми е фаворита за 2007.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Доста отлагах слушането на албума, за което сега съжалявам! Много завладяващи парчета са се получили, и много силни вокали!
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Много силен албум
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Невероятен албум, но Tales... и Elegy си остават ненадминати. Паси и Томи са богове
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 89 Регистриран: 9-August 08 Град: София Потребител N: 2913 ![]() |
Тъкмо си ги слушах албума е невероятен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Влизат в студио през ноември.
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Много добър албум
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:31 AM |