![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Една от многото случайни банди, които ме адват в myspace. Естествено го правят, защото съм ебати пича, не за друго. Та. От братска хърватия са. Забиват мелодичен дет метъл. Мязат ми на In Flames от "Colony"/"Clayman" периода. Демек - най-якото от целия изсмукан, изцицан, сдъвкан, предъвкан, изплют и пак сдъвкан стил.
http://www.myspace.com/defiantmetalband е адресът. Там, освен да се любивате на дебиланата им главна снимка, можете да изтеглите и целия им албум "The End Of Begining". Просто вижте последния им блог. Приятно слушкане ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цяла вечер ги слушам... Определено са се научили да свирят момчетата, но точно липсата на каквато и да е оригиналност ми пречи да ги харесам. Честно казано, предпочитам новите In Flames пред нещо подобно.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Хич не е зле, но такива банди наистина станаха десетки вече. Едни Noumena, например, пак са сериозно повлияни от In Flames, но имат и доволно количество собствени неща в звученето си.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:08 PM |