![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Предлагам да има тема, в която ако някой си търси компания за концерт или просто иска да съобщи за дадено събитие тъй като не всички имат достъп до темата с новините, да пише тук... а ако се забучи ще е много добре
така по темата - аморфис и хагард на 9-ти февруари в Букурещ + закупуване на билет за Мейдън... anybody in ? -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^Виж това е добро предложение. Ех, пари няма
![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
някой да знае нещо повече за ето това--> http://www.katehizis.com/direct.php?nid=6004
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Хубава темичка. На кой му се ходи в Канада за 3 Inches Of Blood?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
някой да знае нещо повече за ето това--> http://www.katehizis.com/direct.php?nid=6004 ![]() Слухове. Особено като видиш къде са писани (в мега-компетентно издание като Хай Клуб...)... Е, дано се окажат истина де, но все пак... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Revenant,чудесна тема, само си позволих да предложа друго заглавие! Смятам, че така е по-ясно и разбрано за какво става дума
![]() Сега по темата, от извесно време съм си набелязала два фестивала в съседна Сърбия: Legacy Festival 30 - 31.05.2008 в USCE, Белград, Сърбия Obituary, Dark Funeral, Destruction, Threshold, Vader, Septic Flesh, Devian, Primordial, Inactive Messiah Amorphis, Testament, Unleashed, Rage, Finntroll, Jorn Lande, Melechesh. Цената на билетите за двата дни е 50-65 € , озадачаваме единствено това, че двудневните билети са лимитирани до 2500 бройки ![]() Castle Fest - 01-05.07.2008 в Serbia - Smederevo Judas Priest, At the Gates, Avantasia, Sodom, Helloween, Soilwork, Dismember, Manticora, Ensiferum, Sybreed, Saturnus, Lordi, Evergrey, Expedition Delta, Innerwish, Bombarder, Consecration, ToxicDeath, Draconic и още много! Цената на билета е 75€ Е заинтересовани, желаещи?! -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Аз, за първия по специално, но и втория изглежда добре. Проблема, с който вътрешно не мога да се преборя, е как ще се отнасят хората там с нас? Че всички ще са металяги - добре, ама все пак балканска му работа, притеснявам се...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Castle Fest - 01-05.07.2008 в Serbia - Smederevo
Тва тука цепи просто! За Helloween, Sodom и Sybreed само си струва да се разкарам, ама липсата на кинтаж сигурно ще ми попречи даже да видя "Somewhere Back In Time" на живо, камо ли това! ![]() Иначе за сърбия - като бях там на концерта на Мейдън миналата година и за това се чудех, обаче никакви проблеми нямаше, даже един от сърбин, като ме попира от къде съм, и като му казах, тръгна да ме прегръща с думите "О, брат булгарин"! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^^Няма какво да се притесняваш, да ти кажа!
![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Metalcamp 08 - Толмин, Словения
Начало на седемдневния словенски метъл фестивал. От 3 до 9 юли на сцената му ще се изявят Ministry(ПОСЛЕДНО ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ!), Helloween, Behemoth, In Flames, Wintersun, Heaven Shall Burn, Catamenia, Apocalyptica, Celtic Frost(ЕБАТИ!), Soilwork, Finntroll, Morbid Angel, Rage, Subway to Sally, Skyforger, Machinemade God , Hate, Alestorm, Penitenziagite, Staub und Schatten, Legion of the Damned, Tankard, Mercenary, Dark Fortress, The Sorrow, Gorilla Monsoon, Perishing Mankind, Brainstrorm, Fear My Thoughts, Sybreed, Drone, Herfst, Sahg, Mystic Prophecy, Korpiklaani, Biomechanical, Eluveitie, October File, Dead Beyond Buried и др. Мене тва ме дърви, заради болднатите банди. Некой, ако също е в ерекция, да си каже. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
^
![]() Wintersun!!!!!!!!!!!!!!! Finntroll Korpiklaani Tankard!! ЕБАТИ ЗА КЪВ КУР МИ Е ВАКЕН? АЗ ИСКАМ НА ТОВА! ![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Metalcamp 08 - Толмин, Словения Начало на седемдневния словенски метъл фестивал. От 3 до 9 юли на сцената му ще се изявят Ministry(ПОСЛЕДНО ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ!), Helloween, Behemoth, In Flames, Wintersun, Heaven Shall Burn, Catamenia, Apocalyptica, Celtic Frost(СИЛА!), Soilwork, Finntroll, Morbid Angel, Rage, Subway to Sally, Skyforger, Machinemade God , Hate, Alestorm, Penitenziagite, Staub und Schatten, Legion of the Damned, Tankard, Mercenary, Dark Fortress, The Sorrow, Gorilla Monsoon (тия ми е много интересно да ги чуя как звучат ![]() Само кинти да има ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
за 4, 5 и 6 трите дни билета е 84 евро ама то тогава са основните групи .. после са някви смотани и без това
иначе билет за всичките дни е 114 евро. ся остава само да разбера къде по дяволите е словения и как се стига до там ... ... дам тва е почти на границата с Италия горе долу двойно колкото е пътя до Белград. мии ако някой организира автобус дотам да се обади и идвам ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не е толкова далече. То Сърбия и Хърватия е общо взето една магистрала права. И Словения е след това.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Че не е далече не е ,ама като няма пари
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
/Edit: Ся е мой ред да болдвам
![]() Начало на седемдневния словенски метъл фестивал. От 3 до 9 юли на сцената му ще се изявят Ministry(ПОСЛЕДНО ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ!), Helloween, Behemoth, In Flames, Wintersun, Heaven Shall Burn, Catamenia, Apocalyptica, Celtic Frost(ЕБАТИ!), Soilwork, Finntroll, Morbid Angel, Rage, Subway to Sally, Skyforger, Machinemade God , Hate, Alestorm, Penitenziagite, Staub und Schatten, Legion of the Damned, Tankard, Mercenary, Dark Fortress, The Sorrow, Gorilla Monsoon, Perishing Mankind, Brainstrorm, Fear My Thoughts, Sybreed, Drone, Herfst, Sahg, Mystic Prophecy, Korpiklaani, Biomechanical, Eluveitie, October File, Dead Beyond Buried и др. Ся вече и аз съм доволно еректирал ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
и колко илиза това удоволствие 200 евро ???
7 дена на палатка и аз не бих издържал ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да, ше имаш достатъчно сирене да си слагаш на пържените картофи
![]() иначе то първия и последния ден не се броят (откриване и закриване) така че са 5 вечери концертите, като само 3 от тях са интересни и само за тях може да се иде па и по евтин билета така. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 26-December 07 Град: София Потребител N: 2499 ![]() |
Тамън може да се съчетае с MAGIC CIRCLE FESTIVAL на MANOWAR 9-12 юли в Bad Arolsen Германия...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Eй го сайта на МеталКамп:
http://www.metalcamp.com/nav.php?id=43&...=en&subid=0 Ако не се преебе нещо работата, мислим с жената да направим една метална отпуска на чист словенски въздух. А това, че ще съвпаднат датите на отпуската с фестивала -> ми случват се и съвпадения !!! ![]() Така че сбирайте кинти, че да сбираме група за там !!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Темата леко нагоре - потвърдили са и OPETH !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() - -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЩЕ СЕ САМОУБИЯ!
![]() в шибаното дребно немско село, няма и 15 хиляди жители където бях последните 3 дни, вижте какви групи ще идват скоро! а ние тука може само да мечтаем ... ![]() ... а пък за това като си помисля и направо ми иде да се разрева ![]() ![]() искам там по дяволите! а тука някви смотани kiss и metallica? при това най вероятно ще са с калпава организация като на maiden, ще чакам 3 часа да влеза и 2 часа да си взема бира и накрая да видя 15 минути от концерта е не мерси. ![]() бтв е поне си купих много яка тениска на Turisas от един метъл шоп там в швабско ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ще посетя концерта на Kemelot, иначе Legacy Metal Festival изглежда просто убийствено!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Legacy Metal Festival изглежда просто убийствено! Че чак и леко невероятно. Още си търкам очите! Такива групи, толкова наблизо, на такава цена... -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
В сайта липсва концерта на Jon Oliva's Pain в Солун на 11-ти май.
Какъв срам! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Сериозно съм се замислил за Мейдън в Румъния. Засега съм говорил с двама и ни трябва 4-ти човек да се тръгва от България с кола от Търново. Засега нещата са в зародиш, но ако не мине котка път сме там
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Е са отивам на Токио Хотел ![]() Ма май от изброените отивам само на Онслоут. То след 2 седмици някъде ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^pick me, pick me !!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Такам, вече всичко е уредено! Така, че след месец Нели ще пътува за Германско да гледа всичко това
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Разгеле, взех си вече билета за "Somewhere Back In Time" в Букурещ! 4 август ще е деня тая година!
![]() @alpha prime, дано и вие успеете, няма да е за изпускане! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
От къде мога да проверя за билети ? Дай някакво инфо къде да проверя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами не знам! На един от тия дето ще ходим, някакъв негов познат ходил до букурещ и ни взе билети!
За съжаление аз лично нямам никакво инфо, което да ти дам, освен че все още има билети... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може и да съм пълен нърд, но никъде не успявам да си намеря сайт, откъдето да проверя за поръчка на билети. Кажи ми поне ориентировъчна цена
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
75 леи, което е около 39-40 лева!
Обаче ние начин за поръчка по нета не открихме! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз съм много нещастен че си изпуснах pagan fest-а преди 2 дена
![]() разбирате ли какво е това всичките ти любими групи да излязат на една сцена и ти да не можеш да отидеш ![]() ![]() ![]() хм то май още не е късно ... като се замисля май будапеща е най близо до тук на 14-ти http://www.nocturnalhall.de/tourdates/Vorb...paganfest_e.htm -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Та има ли навити за Муунспел в Букурещ на 17 май
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Здравейте, не съм писал тук от сума ти години, но да питам и в този форум.
На 11ти Юли ще ходя в Букурещ на концерт на Judas Priest. Концертът се провежда в рамките на B'estfest и освен Judas същия ден ще свирят Primal Fear, Ross The Boss, Thunderstorm и Wisdom. Цената на билета е 50 лева, като се купува на място. Засега сме двама човека, които се срещаме в Русе и ще пътуваме с моята кола натам, ще гледаме концерта, ще спим в един хостел за 12 евро и ще се прибираме на следващия ден. Тъй като имам още 2 (3 ако се посгъчкаме малко) места в колата - ако някой проявява интерес да свирка. Цялата работа излиза 50 лева за билет + 23 лева за спане + максимум 20 лева пътни (бензин / газ и "дружеска" такса за Дунав мост). За хората в Русе предполагам излиза почти толкова евтино, колкото и да посетят концерт в София ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 15-June 08 Град: София Потребител N: 2795 ![]() |
CARCASS в Букурещ на 5 септември - ако има желаещи сигнализирайте ми
![]() -------------------- Мракът , който се опитвам да отблъсна, е най-добрият ми приятел.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 15-June 08 Град: София Потребител N: 2795 ![]() |
упс имам грешка, подведен съм
![]() -------------------- Мракът , който се опитвам да отблъсна, е най-добрият ми приятел.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Имаше слух за това, ама нещо не сработи с промоутъра
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Драги съфорумци, знам че е рано, ама Нели вече реши каква ще е фестивалната дестинацията следващата година
![]() След лека чуденка, която днес вече не беше такава, победителя е....Metal Camp - Словения! Фестивала ще се проведе от 3 до 7 юли 2009 година, а цените са от 89 до 124 евро! Ето и групите потвърдили за сега ![]() Blind Guardian Dimmu Borgir Edguy Kataklysm Destruction Sodom My Dying Bride Legion Of The Damned Die Apokalyptischen Reiter Graveworm Sonic Syndicate Keep Of Kalessin Hollenthon Equilibrium Желаещи?! ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Отсега виждам My dying bride подгряващи на Sodom! >.0
Иначе супер лист, лол. :р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 21-October 08 Град: Варна Потребител N: 3059 ![]() |
OBSCENE EXTREME 2009 16-17-18 юли
Вярно, че има доста време, но смятам, че темата ще е полезна за такива неориентирани душици като мене, които от сега събирам пари и се готвят в най-лошия случай да тръгнат сами за Чехия ![]() Ако някой е имал невероятното щастие да присъства миналата или друга година ![]() ![]() Знам, че има и организирани екскурзии с автобус от София ...Как се уговарят тези неща? ![]() Накратко - НАДЪХАЛА СЪМ СЕ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Това за рейса за пръв път го чувам. Предната година година бяха само 7-8 човека на феста и тая година няма да са кой знае колко. Разпитай там тия дето бяха. Надявам се и аз да мога да дойда тоя път защото само като гледам групите за са...
![]() http://brutalassault.cz/en/ Предните две години се събирахме по 20-тина човека и е много добро. Прави се в една крепост и е лудница. Стиловото разнообразие е доста по-голямо и има групи като Крейдъл и разни подобни на които да пиинеш бирички ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 21-October 08 Град: Варна Потребител N: 3059 ![]() |
Мда, и това звучи доста добре, особено като се има предвид, че е август месец и вероятно ще съм приключила с изпитите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Румънците ни задминават с пълна пара:
Цитат Here are some info: The festival will last 4 days.The ticket will cost 270 Lei if you'll buy between 12 Feb - 30 Apr, 300 Lei between 1 May-31 Jul, 350 1 Aug- 19 Aug and 400 Lei at the entrance.There will be no tickets for one or two days, only for the whole period(4 days).The price includes camping space, access to shower, and ecological toilets. The festival will start at 20 August. You can buy tickets here : http://www.eventim.ro/portal/ro/muzica/ ... air/48106/ (Bilete=Tickets) There will be 60 bands, and the first confirmed bands are : Agathodaimon Amon Amarth Ancient Rites Blaze Bayley Brainstorm Cirith Gorgor De Profundis Eastern Front Einherjer Ghamorean Hanzel Und Gretyl Hollenthon Lake Of Tears Moribund Oblivion Onslaught Paul Di'Anno Primal Fear Sinner Sirenia The Cold Existence The Revenge Project Theatres Des Vampires Trail Of Tears Очаква се и MY DYING BRIDE да потвърдят участие. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Хоули шит! Лейк ъв Тиърс, Амон Амарт, Ейшънт Райтс, ЕЙНХЕРЖАР?! Тука нищо такова нема
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още потвърдили банди:
Цитат Immortal, Lacrimas Profundere, Macbeth, Dew Scented, Blood Red Throne, Stormlord, Vendetta. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 14-March 09 Потребител N: 3313 ![]() |
Обмисляме с един мой приятел да отидем в Солун на концерта на Opeth (11 ти април). Ако някой иска да дойде с нас, тъй като имаме две свободни места в колата, да ми звънне на 0886277159. Пътуваме на 11ти сутринта и се връщаме на следващия ден. Чао.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Има надежда да отида на тоз фест в Румния, т.е. зависи от средствата събрани около бала. Би било страхотно да видя и чуя някой от любимите си групи. Пък после на 21 август да се разбия на Finsterforst в Стара Загора.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 15-September 08 Град: Parts Unknown Потребител N: 2983 ![]() |
Нашият Калиакра Рок Фест тази година се очертава смехотворен на фона на това, което румънците са организирали. Не че имам нещо против Dream Theater, но вече съм ги гледал на живо, пък Motley Crue в никакъв случай не са подобаващ хедлайнър. Иска ми са да отида, че Hollenthon, Amon Amarth, Blood Red Throne (
![]() Майка им румънска, надминават ни вече по всички параметри. -------------------- If there was a single day I could live...
A single breath I could take... I'd trade all the others away... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има надежда да отида на тоз фест в Румния, т.е. зависи от средствата събрани около бала. Би било страхотно да видя и чуя някой от любимите си групи. Пък после на 21 август да се разбия на Finsterforst в Стара Загора. ееееее баш тогава ли беееееееее... кво после те са по едно и също време! Finsterforst и мен много ме кефят ама тогава определено предпочитам да съм у румънско... началото на следващия месец си поръчвам билет ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
^ мамка му сега видях, че е от 20ти T_T не знам защо бях решил, че ще е в началото на август T_T. Абе има време до тогава. Ще се реши след изпитите xD
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1287 ![]() |
здравейте
мисля да ходя на фестивала във Вакен (очевидно не тази година) и ми се иска да задам няколко въпроса към хората, които са ходили преди. 1. как стои въпроса с транспорта до там? (средства, цени, време) 2. до кога горе-долу свършват билетите? гледам за тази година са изчерпани още от декември 2008... а особено като се има предвид, че 2010 им е юбилей, сигурно от сега трябва да си запазя място ![]() 3. кога трябва да се отиде, за да си на предните редове? 4. има ли организирани групички от БГ? 5. колко излиза горе-долу целият престой там? знам, че звучат малко тъпо, а и че на някои има отговори в нета, но ми се иска да чуя мнение първа ръка. благодаря |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
"Hi Diana
Thank you very much for your interest to our festival here is the dates for each band 17th July Friday Arch Enemy L.A Guns 18th July Saturday Paradise Lost Rotting Christ 19th July Sunday Amon Amarth and we will send information about tickets asap on our myspace page and webpage this year we want to promote the festival in Bulgaria and Greece too and may be we will arrange a tour from there now I am working on it if you think you can help us (to give some contact or anything) please let us know hope see you and many Bulgarian metalheads at our festival Adil Uni-Rock Open Air Festival" http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endID=372322456 -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 13-April 09 Потребител N: 3356 ![]() |
Продавам билет за концерта на Slipknot, който ще се състои на 17.06. от 21:00ч. в Белград, в огромната зала Белград Арена. Билета е купен от Eventim, но ми пропадна отиването. Билета е за най-хубавите места и следователно е от най-скъпите. Купен е за 74лв., аз бих го продал за 50лв. С него върви и касовата бележка, която е доказателство за автентичността му.
За контакти оставете лично съобщение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лоши новини. Това, което достигна до мен като инфо е, че досега на повечето от големите банди (IMMORTAL, HOLLENTHON, AMON AMARTH) не са преведени никакви пари, а организаторите се оправдавали със слаба продажба на билети, на която разчитали да платят хонорарите.
Съкс яко... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
Само да не стане като AC/DC в Букурещ
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
И на мен ми изглеждаше прекалено добре, за да е реално. И все пак е факт, че е могло да стане, докато тук...
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
На 26.04.2009г. в клуб ''Fans" ще има концерт на групите "Bolg", "Dark Inversion" ,"Erevos" (Greece) и "Maphorion"(Greece)
Който иска да заповяда ..... www.myspace.com/bolgbg www.darkinversion.com www.myspace.com/erevos666 www.myspace.com/maphorion цена:8лв. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 22-April 09 Потребител N: 3374 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 5-March 08 Потребител N: 2624 ![]() |
Пичове, продавам един билет за концерта на AC-DC в Белград! Ако можете, съдействайте ми! Има място в колата и за пътуването до там и обратно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Продава се един билет за концерта на AC/DC в Белград
Билета е за трибуни (Sector H) и включва и пътуването с влака (Rock N Roll Train) Цена 200 лв Ако сте заинтересувани пишете Лично съобщение или GSM: 0898 281 207 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой за Metalcamp ?
![]() Българската тема във форума на фестивала: http://www.metalcamp.com/forum/viewtopic.php?t=5928 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
имам шибани изпити човече иначе щях да дойда
![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() o.O Т'ва пък откъде изкочи? В официалния сайт не пише нищо (или ми трябват очила, нз). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Как, от Горгон отдавна тръбят насам-натам за това нещо O_o Май даже и Gothica щяха да идват за (ако не се лъжа) трети път по повод същото събитие, но не знам дали не се разсъхна работата с тях.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Доколкото разбрах, Gothika идват отделно, на 14-и юни (за втори път, предполагам, но знам ли и аз).
А за другото събитие знам, откакто започнаха да тръбят - от толкова отдавна се надявам да видя основната група, а и всички останали. Дано наистина оправдаят очакванията ми! -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 19-May 09 Потребител N: 3418 ![]() |
Продавам 2 билета за концерта в Белград (26.05.09).
За голямо мое съжаление няма да мога да отида да ги гледам на живо! Билетите са купени директно от EVENTIM Viena и са на цена 121,50 Евро/билета (НИКАКВА надценка)- седящи места, директно до сцената. Не са обвързани с транспорт и хотел, което дава доста свобода според мен. Ако имате желание и възможност, да видите живите легенди АС/DC- търсете ме на тел. 0899 842 084. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
ПРОДАВАМ БИЛЕТ ЗА AC/DC - Цена 130лв., билетът не включва пакета за Рок'н'рол трейнт, но пък всеки ден има автобуси до Белград. телефон за връзка-0897904277
-------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 21-July 09 Град: Варна Потребител N: 3506 ![]() |
Ае Изкам да попитам дали във варна ще има някакъв концерт? Гледам само умрялата софия има концерти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Пътувай?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Такаам, значи следното: За ''Thrash Till Death'' феста в Каварна ще ходим с кола няколко души (ясно е, че е с цел оптимизиране на разходите). Имаме засега две свободни места, така че, ако някой още не си е уредил транспорт поради една или друга причина, може да ми пише на Skype: nazgul_13, или пък да ми Дзвънне един телефон: 0886698454
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Офертата за двете места У колЪтЪ все още е валидна. За по 30-тина лв на човек ш'ви закараме от София до Каварна, а може и обратно!
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Не зная за вас, ала аз от около 2 месеца съм се сдобил с билет за концерта на Dimmu Borgir и в момента това е най-важното предстоящо събитие в живота ми.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Евала ти праим на прическата.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 8-August 09 Потребител N: 3522 ![]() |
Клуб "3 Уши" открива сезона с THRASH GENOCIDE.
Coprostasis ( www.myspace.com/coprostasis ) Chainsoul ( www.chainsoul.net ) 4лв 22:00 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
ZZ Top - За първи път в България:
http://www.eventim.bg/portal/bg/muzika/har...y/zz_top/57811/ -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Да попитам, някой знае ли някакви подробности за концерта на RAGE и Sabaton?
Постер, сетлист нещо такова.. Концерта е след 1 месец, а още не намирам подобна информация. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 8-August 09 Потребител N: 3522 ![]() |
Ако има някой от Дебелец, Велико Търново и наоколо може да заповяда
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 6-June 09 Потребител N: 3445 ![]() |
Традициония рок концерт „Градът и Аз” в Южния парк по случай празника на София и 40 години WOODSTOCK.
15.09.2009 начало 16:00 часа. С групите: Порок Str8head Polinero’s band Tak’n Nightmare Елинор Балканджи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Хаа, Балканджи, Str8ahead и Tak'n, яко
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Екстра. Кажи-речи ми е близо. Най-вероятно ще мина.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледам, че тук пишете за концерти у нас, та реших да се разпиша и тука, дано има ефект.
Тази неделя (вдругиден) свирим у Фенса, заедно с момчетата от Light the Torch, та ако на някой му се слуша мелодик дет (вносно-кавърен и домашен, нашенски), да заповяда! Правим приятни нещица като Death, Dark Tranquillity, Insomnium, Amon Amarth, а и нашите авторски вървят в такава насока. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 19-January 07 Град: Plovdiv, Bulgaria Потребител N: 1790 ![]() |
От 17-и до 19-и септември на мини-турне в България тръгват хърватите от ASYLUM BEDLAM. Съпорт на концертите ще бъде група Gabana от Пловдив.
Двете групи имат общи концерти на сръбския фестивал Plana demo fest 2009 и Balkan youth festival 2009. Ще бъде от изключителен интерес за феновете на Мерилин Менсън, Рамщайн, Depeche mode. ASYLUM BEDLAM/GABANA MINI TOUR: 17.09. четвъртък 22:00 ч. клуб PUZZLE, Пловдив 18.09. петък 22:00 ч. клуб JAM, Стара Загора 19.09. събота 21:00 ч. клеб КДК, Хасково цена на билетите за трите концерта: 6 лв. ASYLUM BEDLAM е индъстриъл метъл група от Хърватска. Създадена през 2007 г., групата се състои от петима членове: Psych0active (вокали), Mental_Uther (пиано), Toxic Steamer(китара), Mr.Deflorator (бас) и Electric Fetus (барабани). Имат в дискографията си издадени едно EP - Left to parasite (3 песни) и демо албум Madman industry (8 песни). И двете издания могат да се свалят свободно в итернет. ASYLUM BEDLAM свирят тъмна и енергична музика с електронни влияния. Изпълняват авторска музика, в която личат влияния от индъстриъл, готик и шок-рок сцената. Butterfly Dance / "ASYLUM"- Video http://www.youtube.com/watch?v=ZuxGINxyUYA Още инфо за ASYLUM BEDLAM/GABANA http://myspace.com/asylumcro http://myspace.com/gabanamusic |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой беше ли на Градът и Аз в Южния парк?
Счупих се, по дяволите, преграхнал съм като от Содом ![]() Тия Tak'n се оказаха ебаси яките.Свириха кавъри на Металика, Ейс ъв Спейдс, и изведнъж вокала излиза и вика "Ае пичове, слушате ли Рънинг Уайлд?"И ние с един приятел отпред направо изтрещяхме!А на Breaking the Law....охохох! (между другото една от класа ми ходи с вокала им:0) А като излязоха Елинор!Там тотално се довърших... ГРАД ПОКВАРЕН!! ГРАД ИЗГУБЕН!!! ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
![]() Водещи: Буги Барабата и Пецко Диригент в свободното време: Румен Рачев Групите: Петък - 18 септември * Буги Барабата Бенд * Обратен Ефект Събота - 19 септември * Васко Кръпката * Пецко * Б.Т.Р * Сигнал Неделя - 20 септември * Блус Трафик * Милена Славова * Уикеда * Епизод -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе как да го иба се стига до тая игликина поляна?
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Драйв-гид: Направо по бул. България, детелината, Боянските гробища, квартал Бояна,ул. "Беловодски път", само направо по пътя в посока "Златните мостове", на три километра след Тихия кът, точно преди разклона за Копитото, завой надясно (Следи за табела - "За хижа Иглика") и след около 500 метра се излиза на Игликина поляна. Организаторите са предвидили и маршрутка за превоз до Игликина поляна на посетителите на феста, която ще тръгва от площад Руски паметник. Като транспорт може да се използва и маршрутка №10 Банкя - Златните мостове, която минава през Руски паметник, бул. Цар Борис ІІІ, ул.Александър Пушкин. Последната маршрутка тръгва 18:00 часа от Руски паметник. ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Този петък, 09.10, в клуб "The Box" ще се проведе концерт с участието на софийските хардкор пънк Rejection и Melekh и дет метъл Coprostasis
Вход 6лв. начало 20:00 Заповядайте и благодарим за подкрепата |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах. Яката комбинация
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Ходих на благотворителния концерт организиран във Варна за починалия басист на Symbolic. По принцип не съм върл фен на този тип музика, но Symbolic определено си ги бива. Представят се страхотно на живо, а и вокалът им е много приятен и забавен човек. Имаше и други групи, от които най-добре впечатление ми направиха варненците от Silver. Правиха само кавъри, но вокалът им имаше много добри, според мен, гласови качества.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 10-November 09 Потребител N: 3627 ![]() |
Концерт на група Ренегат в клуб "Angel Heart" в събота на 14.11.2009 г. със
специален гост Звезди ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 12-November 09 Потребител N: 3632 ![]() |
Продават се билети за концерт на Рамщайн в Прага на 25.11. Сори, знам че концерта е скоро, но и аз сега разбрах че няма да ходя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 12-November 09 Потребител N: 3632 ![]() |
Хора, някой да ги взима вече! Цената пада на 200 евро за двата!! Местата са супер! Баш в дясно от сцената!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предпоследна оферта - 2та за 350 лв.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Хаха, оптимист!
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 12:48 AM |