![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 11-April 03 Град: Plovdiv Потребител N: 64 ![]() |
Здравейте,фенове! За разлика от вас,аз не съм чак такава METAL-ka,но пък затова не мога да живея без футбол!Не знам дали при вас има фенове на футбола,но бих се радвала да се включа във вашето общество.Ако ме питате за музика-слушам Coldplay,Rammstein,Depeche mode и др.Все пак ако има футболни фенове,нека кажат нещо по въпроса.Аз например съм фенка на Liverpool.Ще ви бъде скучно,ако започна да ви говоря относно налегналата клуба криза и последните мачове на тима например,така,че ако по някаква случайност някой прояви някакъв интерес,може да пише.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ami az kvo da ti kaja..... abe ne sum nekuv super zapalen fen na futbola, ama ako trqq da stava vupros za mene liverpool sa si nai-dobrite. obshto vzeto sleda nai-ve4e angliiski futbol. nai- me kefi. a i nacionalniq otbor mnogo me divi kak igrae sa. naposleduk ne sleda 4ak tolkova angliiskoto parvenstvo ama si e verno 4e liverpool sa v kriza i to ot otdavna kato gledam. abe are sha se opravat mom4etata:)). are jivi i zdravi
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Здравей и на теб.За разлика от вас твърде силно е да кажа мразя но е твърде слабо да кажа че не харесвам :)английски футбол но от това което гледам харесвам Манчестър и Арсенал
![]() ![]() ![]() -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Хихихихи... Футбол, не че съм някакъв специалист по тази тема, но нека и аз да кажа нещичко... Български футбол НЕ харесвам... Само като им гледам обноските - вземете лидера - Стоичков, всяка втора дума му е: "Да ти .... еди кво си!", българска работа, кво да ги правиш! Ако играят България - Англия, аз ще съм за Англия. Много мразя и италиански, испански и бразилски футбол, направо не ги понасям. Как може масово всички хаорица да се кефят на Зидан, Роналдо, Ривалдо, Роналдинио, то само имената като им чуеш и ти става смешно! Харесвам английските и германските тиймове. Liverpool и Bayern Munchen са ми любимите, не казвам, че съм наясно кои футболисти играят в тези отбори, но просто са ми favorites. Най-уважавам от футболистите Оливър Кан и Емил Хески. Иначе яко метъл да дъни... това е животът! | R.I.P. | Chuk | R.I.P. |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Българският футбол не е за гледане, няма я красотата, динамиката, интригата... всичко само подкупи и т.н. И все пак това не се отнася за националният ни тим. Националите преди изобщо не ги гледах, ма напоследък започнаха да ми харесват (като изключим последния им мач - срещу Естония, където се поизложиха доста). Трябва да подкрепяме националите, все пак сме българи!!! Най-много ми харесва испанското първенство, после английското. Мразя италианското и германското. Любим футболен отбор - Реал Мадрид - наслаждавам им се на играта още от 96/97 година. Следя само тяхните мачове. Флипър, ако гледаш поне един-два мача в които играят изброените от теб футболисти ще разбереш защо всички им се кефят. Има техника, майсторство, талант, скорост и много други полезни качества. От футболистите най-много ми допада играта на Роберто Карлос, Раул и Зидан. За метъла съм съгласен
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Бе на нашия футбол наистина нещо му куца. От световния футбол има само два клуба, които уважавам - Real Madrid и Manchester Utd. Добри са, щото имат пари и са далече от нас
![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
abe za nai- umrazni parvenstva s4itam italianskiq i nemskiq. e ima i tam izklu4eniq. suotvetno Parma i B.Dortmund. ina4e otbor kato real madrid ne me kefi. ne otri4am 4e igraqt super ama to4no tva e loshoto. s toq tim ve4e nqma intriga. az daje ne moga da go nare4a ispanski ve4e. to tva si e svetoven otbor. ot vsqka durjava vzeli nai-dobrite( e nqma bulgarin de
![]() za bulgarskiq nacionalen otbor moga da kaja 4e vinagi sum go podkrepql ama si e verno 4e ne igraeme mnogo dobre. e sa naskoro po4nah da se kefa pove4ko shtoto po4nahme da igraeme po-dobre ama sum siguren 4e sa kato ve4e go nqma krasi balakov sha stane mnogo zle. nie nqmame mnogo dobre izqveni futbolisti. a do kolkoto nashto parvenstvo ...prosto nqmam dumi. kak moje da nare4eme toq bokluk - "vissha liga" . abe kvo mu e visshoto v tva. trqq da ima postoqnno otbori koito da pravat qki iznenadi a ne da sa palni amatiori, kato Dobrudja naprimer. abe teq hora ve4no ne mogat da igraqt. az sum siguren 4e ako se suberem tuka ot foruma 11 4oveka i nqkolko smeni sha gi razgromime dobrudjata ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 11-April 03 Град: Plovdiv Потребител N: 64 ![]() |
Цитат([UHA) FLIPER,Apr 14 2003, 03:07 PM]Хихихихи... Футбол, не че съм някакъв специалист по тази тема, но нека и аз да кажа нещичко... Български футбол НЕ харесвам... Само като им гледам обноските - вземете лидера - Стоичков, всяка втора дума му е: "Да ти .... еди кво си!", българска работа, кво да ги правиш! Ако играят България - Англия, аз ще съм за Англия. Много мразя и италиански, испански и бразилски футбол, направо не ги понасям. Как може масово всички хаорица да се кефят на Зидан, Роналдо, Ривалдо, Роналдинио, то само имената като им чуеш и ти става смешно! Харесвам английските и германските тиймове. Liverpool и Bayern Munchen са ми любимите, не казвам, че съм наясно кои футболисти играят в тези отбори, но просто са ми favorites. Най-уважавам от футболистите Оливър Кан и Емил Хески. Иначе яко метъл да дъни... това е животът! | R.I.P. | Chuk | R.I.P. | Не се притеснявай,има време,ше те научим!!!Кан и Хески са добри,ама Кан е по-добър,колкото и неприятно да ми е да го кажа. Абе знаеш си,You'll never walk alone!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе,гледайте футбол,ходете по мачове,щотои там става пого!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И още нещо...ако някой има некви материали за Пуул,може да пише.А някой има ли мнение за Аякс?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
v dobroto staro vreme Aqks bqha veliki (ne 4e sum gi gledal togava)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
ammmmm
ot fudbol i ponqtie si nqmam ama holandcite kfa treva gledat leleeeeeeeeeeeee az sm za holandcite hahahaaaaaaa -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(RAPTOR @ Apr 14 2003, 06:30 PM) Бе на нашия футбол наистина нещо му куца. Raptora е пропрок ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Someone mentioned Bayern München? Фен съм на тези от вече 9-10 години.Думи нямам.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jun 27 2004, 10:44 AM) Фен съм на тези от вече 9-10 години. О, ма ти си и бил роден ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(RAPTOR @ Apr 14 2003, 05:30 PM) Бе на нашия футбол наистина нещо му куца. Ама вярно ли?Не съм забелязала ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да поствате в тая тема е като да ровите в стогодишен гроб. Оставете я да почива в мир! От пред година е , по дяволите!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз нарочно се върнах..от носталгия..след 10 години пак ще се сетим за нея хахах
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Е, да! След като Пхоебе го няма вече, няма кой да преебе форума и така и след 10 години ще я има тая тема
![]() А Байерн Мюнхен РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:15 PM |