![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
...пък нека видим дали за потребителите във форума ще е интересно.
Идеята сигурно я знаете, но нека изложа нещата: Даден потребител сяда на т.нар. "горещ стол" за даден период от време (най-добре според мен е седмица, но може и 2-3 дни), като през това време другите потребители му задават въпроси, на които той да отговаря. 1) Седналият на стола има правото да запази някои отговори на прекалено лични или неподходящи според него въпроси. 2) След като свърши "мандата" му, той става и посочва нов потребител, който да седне на "горещия стол". Кажете сега какво мислите вие и дали ще е интересно ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Подкрепям!
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Аз съм "за", звучи весело
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ Ще е подло и адски гадно, дори!...Мой ми харесва идеята, обаче не бих се пробвал засега
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Сашо ти ли си първия седнал?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ми ако искате мога и да избера кой да седне
![]() Дайте да уточним все пак... 3, 4 дни...или седмица? Понеже сме по-познаващи се донякъде хора нека да е 4 дни, а не седмица, да не се провлачва, а? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Идеята не е лоша. Ще помоля обаче към правилата на играта да се добави следното: да не се отправят провокативни, заядливи и прочие въпроси, предразполагащи към разгаряне на конфликти и оспамване на темата.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
И по въпрос на ден от даден потребител.
![]() Сашо.. Кога започна да си режеш сам ноктите? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ицо е прав, и аз затова бих апелирал.
Ако някой е разгонен, в менструален цикъл, изнервен, загубил патето на баба си в мивката - raus. ^ Може би по-скоро по два поуста от даден потребител - могат да съдържат колкото му е кеф въпроси. Не 100, естествено де. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Това е добро, ще бъде весело.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^ Тук съм склонен да разреша повече въпроси на ден, стига да са смислени и, както Ицо вече посочи, непровокативни. Може би не е необходимо да има каквото и да било ограничение за бройката.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
OK, кой е първи?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Аз предлагам да се кажат няколко имена, към което има най-голям интерес да "сяда"...
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Какво е собственото ти мнение за стиховете ти?
Не е въпрос, но... постни едно четиристишие от най-любимия. И бтв, тоя дето е седял е редно да реши кой да е следващия, според мен. ^А, не е ли Сциона? Той, той, той пусна темата, той да сяда. Който предложи, той заложи, дето се казва. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Призовавам Сашо на стола, като провокатора той има честта да е първи.
![]() Та, какво последно те накара да се усмихнеш искрено? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Айде , Сашко, сядай...мандат 3 дена е ОК, повече доскучава...е ?
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така...по ред на номерата.
Хубаво, като създател съм аз. Който е на стола, като му свърши 'мандата" призовава нов "сядащ", писах го по-горе. Мандат = 3 дни. В отделни теми за всеки юзър, или тук направо? Като го уточним това ще отговарям ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Направо тук, няма смисъл да се задръства форума.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За всеки отделно, така можем да проверяваме по-лесно кой какво е казал...абе Венци да каже...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Окей, изчакваме higher instance-те да кажат.
И двете си имат предимствата и недостатъците. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, закво не го направим във форума за представяне? А пък в тази тема само ще казваме кой е следващият...?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Няма смисъл да се правят отделни теми, които след три дена трябва да се затварят. Всичко на едно.
^ Това също е идея. По-скоро в някой добър момент ще преместим темата във форума с представянията, стига да се окаже, че там й е мястото. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ОК, значи почваме:
Сашо, защо слушаш метъл ? какво ти дава или какво не.... -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз си чакам отговора на въпроса.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
И аз подкрепям.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
И аз съм "за".
Да започваме ли вече с въпросите? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, започваме. Сядам днес и в събота вечерта слагам някой друг на Стола
![]() ---------------------------- Какво е собственото ти мнение за стиховете ти? Противоречиво - според мен имам доста добри попадения, но и такива, които може да са МНОГО по-добре. Не е въпрос, но... постни едно четиристишие от най-любимия. Много са... но нека пробваме засега с това ![]() Скъсаха се струните, бардке, нали? Така и очаквах, така бе винаги. Остави ме тогава в тъмното с теб да попея Да си спомня преди да изчезна за що така милея. Та, какво последно те накара да се усмихнеш искрено? Мисли за близки хора и няколко песни. Плюс още ред неща ![]() Сашо ти ли си първия седнал? Кой от нас четиримата, мухъхъъх ![]() Сашо, защо слушаш метъл ? какво ти дава или какво не.... Защото явно е музиката, която може да утоли най-много "глада" ми за емоции, преживявания, символика, визии и настроения. Дава ми ужасно много, понякога повече, отколкото мога да побера даже. Какво не ми дава...не знам, може би като ми помага го прави "призрачно", не е като физическа опора. Но няма и как ![]() Сашо.. Кога започна да си режеш сам ноктите? Човече, не помня ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
Тази идея си я бива!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какви са религиозните ти убеждения?
(тоест - в какво вярваш) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Бате Енчо: Имаш ли си гадже?
(Бате Енчо е педофил) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Ще се жениш ли?!
-------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
За идеята вече си казах мнението. Но да пробваме, не боли. =)
Би ли се почувствал по-различно, ако те обидя аз, от колкото всеки друг? Значение за какво няма. За какво си мислиш сутрин, когато се събудиш? Смяташ ли, че получаваш желаното разбиране от околните? От кого желаеш разбиране? Какво търсиш? Със всичкия си ли съм?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Чудесна тема! Тъкмо може да разсее негативната енергия от някои други теми.
![]() Какво ти е мнението за "днешната младеж"? ![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
И аз имам върпос ако мога да се уредя от господата.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
Бръм въпросът ми е за какво се бориш (ала-бала цели)..защо се бориш, а въобще бориш ли се за нещо и срещу нещо
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какви са религиозните ти убеждения?
(тоест - в какво вярваш) От много по малко, от нищо по много. Събирам си късчета от различни религии/поверия/вярвания/митологии ако щеш дори...не мога да се причисля към една религия просто. Неестествено ми е. Както искаш го наречи, обаче съм имал моменти, в които съм едва ли не псувал Дядото отгоре, пък после съм му се молил. ![]() Бате Енчо: Имаш ли си гадже? (Бате Енчо е педофил) Скипваме въпроса. Напрежението е хубаво нещо :Р Може би да, може би не. Ще се жениш ли?! Днес или утре - не. Има още време...чакай го да дойде, ако слушаш ще ти метна букета в ръцете ![]() Би ли се почувствал по-различно, ако те обидя аз, от колкото всеки друг? Значение за какво няма. Твърдо да. Но зависи и от обидата и от причината за нея. За какво си мислиш сутрин, когато се събудиш? Walk with me in hell ;p Но пък съм твърде емоционален човек, всяка сутрин започва едва ли не напълно различно. Смяташ ли, че получаваш желаното разбиране от околните? От кого желаеш разбиране? До голяма степен да, и в същото време до голяма степен не. Но не изисквам пълно разбиране...а от когото съм искал...ми го е давал до немалка степен. Което само може да ме прави щастлив ![]() Какво търсиш? Смисъла. Със всичкия си ли съм?! Колкото и аз ![]() Какво ти е мнението за "днешната младеж"? Малко отрицателно. Губят ми се светулките сред множеството търтеи и мухи. Силно се надявам това да се пооправи, макар че прогнозите не са от добрите...за жалост. Кои са качествата ,които искаш да притежаваш в бъдеще? Трайност откъм чувства. И още по-силна воля и духовна сила. Бръм въпросът ми е за какво се бориш (ала-бала цели)..защо се бориш, а въобще бориш ли се за нещо и срещу нещо Боря се защото трябва и се налага, както и ме прави жив. За нещо...боря се, но пък съм още слаб за него. Ако ме питате, няма да ви отговоря, don't bother ![]() ...И се боря срещу времето. Всички го правим ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Смяташ ли, че има СМИСЪЛ?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Кое те провокира да станеш такъв какъвто си? И ако имаше възможност в миналото да промениш нещо в живота си, какво би било то?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Нещо сериозно:
Ако не пишеш, какво би правил? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смяташ ли, че има СМИСЪЛ?
Човече...ако това няма, просто животът за какво е? Не само смятам, а се моля да има СМИСЪЛ. Кое те провокира да станеш такъв какъвто си? И ако имаше възможност в миналото да промениш нещо в живота си, какво би било то? Може би преживяванията, живота ми досега...Имам още да се шлайфам ли, шлайфам :Р Мисля, че не бих променил нищо. Поел съм в единия крачол на времето, не ми се скита из другия (заемки от Пратчет малко тук :Р). Не бих си подменил живота и преживяванията досега, в никакъв случай. ![]() Ако не пишеш, какво би правил? Хм...ще ми е трудно без да пиша, защото си изразявам душевното състояние и всичко. Преди година и половина не пишех, но тогава четях доста, макар и не толкова сериозна литература. Фентъзито много помага в дадени ситуации, в това се уверих. Ако не пишех...музика и книги може би, когато ми е тежко. И приятели, но зависи.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Някога мразил ли си някого?
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някога мразил ли си някого?
Освен себе си - не. Имаше едно време, в което мислех, че мразя един човек, но и това не можах. Мога да не одобрявам, да гледам отрицателно на някого и т.н. и т.н., но досега да мразя с все сила не съм могъл. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Предлагам срокът на сядане на тоя стол да се намали до максимум ден-два. Така ще е някак по раздвижено.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Видях в темата ти за страстта,че споменаваш "нормалните граници". Какво според теб е "нормалното"? Има ли такова понятие изобщо?
Коя е най-голямата движеща сила? /независимо дали положителна или не/ -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Сетих се нещо...
Колко стихотворения си написал (като бройка)? Просто ми стана интересно. И кои са любимите ти поети (български), или тези от които черпиш вдъхновение? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Кое е по-силно от любовта, от обичта? Кое чувство?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@Svetyl, хм, може, това означава утре вечерта да сложа някой друг на стола/или утре следобяд ;>
Видях в темата ти за страстта,че споменаваш "нормалните граници". Какво според теб е "нормалното"? Има ли такова понятие изобщо? Коя е най-голямата движеща сила? /независимо дали положителна или не/ Нормалното принципно е това усещане, такава ситуация, в която все още можеш до някаква степен да обуздаеш порива, мислите си и действията си. При по-силно привличане...страст...омраза, каквото и да е надминало тея граници чувства, рамките се разширяват и "нормално" не се вписва вече като определение за тези неща...Унищожително е, но понякога е изключително разтърсващо и носещо жизненост...А като понятие си е строго индивидуално за всеки - важното е човек да открие кога надхвърля нормалното..и какво става след това ![]() Най-голяма движеща сила...обичта и омразата, като в редица случаи може би за жалост второто...Трудно е да се определи. По-склонен съм за второто, обаче. Колко стихотворения си написал (като бройка)? Просто ми стана интересно. И кои са любимите ти поети (български), или тези от които черпиш вдъхновение? В тийна ме питаха същото ![]() ![]() От поети рядко се вдъхновявам, повечето си идва от мен, мои мисли и наблюдения, но безспорен фаворит ми е Яворов. И Славейков е силен, макар и "грубо" звучащ и леко неподреден като изложение/постройка на стиховете. Кое е по-силно от любовта, от обичта? Кое чувство? Обичта. Поне при мен е така... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
А защо не Дебелянов ?
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дебелянов е твърде разреван. При него всичко е поза. Отива на фронта, че да видиш там белоцветни вишни, да видиш сиротни песни - тогава той става истински, поне според мен. А останалото преди това не може да ме накара да му повярвам, да ми внуши...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Хм, Сайъне, с какви чувства сядаш да пишеш, в какво настроение си бил, когато си написал най-добрите си според теб произведения?
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 11-May 08 Град: Пловдив Потребител N: 2744 ![]() |
Дебелянов е твърде разреван. При него всичко е поза. Отива на фронта, че да видиш там белоцветни вишни, да видиш сиротни песни - тогава той става истински, поне според мен. А останалото преди това не може да ме накара да му повярвам, да ми внуши... Йордан Йовков според мен няма аналог в българската литература! Когато го чета ми се прищява да си взема компютъра и дисковете и да се изнеса на село ЗАВИНАГИ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А защо не Дебелянов?
Не съм чак толкова запознат като начало с творчеството му може би...Като го подхвана по-сериозно даже може да спретнем сравнение (ако може да се направи де ;р) между двамата и да ги обсъдим ![]() Хм, Сайъне, с какви чувства сядаш да пишеш, в какво настроение си бил, когато си написал най-добрите си според теб произведения? Тъга/носталгия/меланхолия/в редки случаи когато съм ядосан или с критично гледище към света и случващото се. Най-добрите ми според мен са тези, които съм писал в тъжно настроение. Имам една особеност, която съм забелязал - при тъга пиша по-дълги редове/стихове, а като съм ядосан - ударни, кратки такива. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво, по дяволите, намираш в шибаните Lamb of God?!?!?!?!?!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво, по дяволите, намираш в шибаните Lamb of God?!?!?!?!?!
![]() Pray for solace Pray for resolve Pray for a savior Pray for deliverance Some kind of purpose, a glimpse of a light in this void of existence На места имат много хубави за мен текстове, макар и маскирани зад "поредната метълкор бла-бла-блащина" според голяма част от хората. Не са група, която мога да слушам всеки ден, обаче. Имам си там някакви няколко любими песни и главно тях цикля ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Защо спря да играеш Дракона?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо спря да играеш Дракона?
Дотъпя ми малко, честно казано. Тея дни се чудех дали да не подновявам зарибявката, може пък да започна пак...нали имаше и раса викинг, ебати ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
С кой литературен персонаж би се отъждествил?
-------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
С кой литературен персонаж би се отъждествил?
Отчасти Матрим Каутон от Колелото, когато съм в слънчево настроение, и отчасти може би Чарли Паркър "Птицата" от творбите на Джон Конъли. Може да имам и малка жилка от Пъг от "Сага за войната на разлома"... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хмм, питах вече за религиозните...
Ами, какви са политическите ти убеждения? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Защо точно Мат? Аз бих те отъждествил на Наришма
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами, какви са политическите ти убеждения?
Тука съм пас - зле съм, и колкото безотговорно да прозвучи - не ме интересува особено. Когато ми дойде времето сигурно ще добия някаква по-сериозна представа. ![]() Защо точно Мат? Аз бих те отъждествил на Наришма Джаар Наришма! Човече, Ашаманите ги бях съвсем забравил...ами имам някаква доза Мат, но сега като ме подсети - и на Джаар приличам, донякъде на външен вид и може би поведение. Само не си нося косата със звънчета накрая :РР Интересно, накара ме да се замисля сега. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Въпрос от мен: Чувствал ли си се някога готов да убиеш някой дразнещ за тебе субект, без да ти мигне окото?
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чувствал ли си се някога готов да убиеш някой дразнещ за тебе субект, без да ти мигне окото?
Не, на мнение съм, че човешкият живот е доста по-ценен от противоречивите ми скимвания. Може да е дразнеш за мен в момента, но по-късно да ни се променят отношенията, случвало ми се е доста често :> За какво да се трепе човека ;p -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето малко тъпи, но забавни въпроси от мен:
Драйфаш ли като се напиеш? Кога за последно се смя повече от 15 минути без да спреш? Колко често си сресваш косата? Завиждат ли ти момичетата за косата? И един сериозен: Ревнив ли си? -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Драйфаш ли като се напиеш?
Не съм се напивал ![]() ![]() Кога за последно се смя повече от 15 минути без да спреш? Някаква простотия в даскало беше станала, не си спомням, но лицевите ми мускули после бяха силно разколебани, скъсах се.. ![]() Колко често си сресваш косата? Всеки ден по няколко пъти. ![]() Завиждат ли ти момичетата за косата? Има ги и такива, да...чудя им се защо о_O Ревнив ли си? Хм...изключително рядко ревнувам. Но пък ми се е случвало доста силно да го правя. Като цяло не съм, ама събуди ли се ония ми ти звяр...трябва време да се кротне. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще постна още веднъж, но се сетих нещо, което не знам за теб, а ми е интересно. Какво смяташ да следваш като завършиш?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доста съм неориентиран в тая насока...знам само, че искам да е нещо, свързано с литература и езици, най-добре се справям с тея две сфери, пък и са ми доста интересни.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе ти някога бил ли се и ако да за какво ...не се брой детските изпълнения....
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Еееее, Ушев! Само бой ти е в главата на тебе. Море и на дела да бехте толко смели, колко на приказки...
![]() СашееМ, я си кажи - ти виеш ли по пълната луна ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе ти някога бил ли се и ако да за какво ...не се брой детските изпълнения....
5-6/7 клас брои ли се като детски изпълнения? ![]() ![]() СашееМ, я си кажи - ти виеш ли по пълната луна ![]() ![]() ----------------------- Понеже уговореният ми мандат изтече, време е за нов на стола, който ще седне до неделя вечерта, за да избере после той. Ще помоля да не се споменават пак майки и т.н., поне не в тази тема, защото знам, че доста от вас не се спогаждат с него. ![]() На горещия стол сяда Battle magic. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Леле.... Сега стана флууд.
Как се почувства, какво си помисли, като видя, че ти си следващия? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Какво друго правиш под душа, освен да си пееш.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някогааа ще ми отговориш ли, защо искаш да се махнеш от Българияяя?
Иначе от колко време търсиш,че в цяла София я няа? ![]() Айде няма да те мъча повече,макар че т'фа за тебе е забавно ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Защо не се понасяш с фентъзи жанра, по дяволите?!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Кое е най-хубавото нещо, което ще отнесеш като спомен от България, Филипе?
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как се почувства, какво си помисли, като видя, че ти си следващия?
Никак. Какво друго правиш под душа, освен да си пееш. Мия си зъбите ![]() Някогааа ще ми отговориш ли, защо искаш да се махнеш от Българияяя? Да. Иначе от колко време търсиш,че в цяла София я няа? От както се помня. Защо не се понасяш с фентъзи жанра, по дяволите?! Защото ми е скучноват и повърхностен. Не обичам неща, които са представени по този начин... абе, да кажем, че тоя тип историики просто не са ми по вкуса... Кое е най-хубавото нещо, което ще отнесеш като спомен от България, Филипе? Всичко хубаво, което съм преживял, споменът за приятелите ми и мнооого българска литература! -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо толкова обичаш САЩ?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо толкова обичаш САЩ?!
Защото, като всяка друга страна и там има неща, които са си за обичане... Реално, не съм някакъв американофил... Просто съм голям русофоб ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво те направи русофоб, btw?
-------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Взе ми въпроса от устата!
Доколкото разбирам, се махаш от България. Какво ще говориш за родината в Америка? И не мислиш ли за връщане? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво те направи русофоб, btw? Първо: мразя Русия, заради това, което е причинила на България (преди да наскачате какви страхотни неща са направили руснаците, аз пък ще ви кажа, че за мен това са пълни глупости) и то без да съм някакъв шовинист. Второ - това е най-безумната страна - в коя друга комунизмът е успял да се наложи като власт по този всеобхватен и унищожителен начин? 3то - Всички хвалят руската армия... Но защо? Това е най-изстрадалата войска, винаги даваща най-много жертви и претърпяваща безумни поражения. Това, разбира се, е ужасно, но да като се започна "Русия спечели ВСВ", направо ми става тъжно - егати и победата... Такива причини мога да намеря още 375788448, но ме мързи... Най-вече мразя Русия по лични причини, за които не ми се говори... Никога не бих толерирал някой да говори хубави неща за шибаните комунисти, не мога да забравя...
Едит: Доколкото разбирам, се махаш от България. Какво ще говориш за родината в Америка? И не мислиш ли за връщане? Няма да ходя в Америка. И не, не искам да се връщам, каквото и да става... Най-вече, защото имам нужда от нов живот и второ, защото тук нямам нищо освен приятелите ми- но те ще са ми приятели, където и да съм ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Коя е най-най-най-любимата ти група?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Bal-Sagoth.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слънце или луна?
Обичаш ли да ходиш на планина? Или повече на море? Поема, стихотворение, или проза, кой е най-предпочитаният ти формат? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Целта оправдава ли средствата?
В Bal-Sagoth също има доста фентъзи(доколкото си спомням)-защо точно тях? Какво те дразни в (някои от) почитателите на "праведната музика"? -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смяташ ли, че след 2-3 години ще мислиш по същия начин?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кое ти дава право да критикуваш България, допринесъл ли си с нещо за нейното развитие ?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слънце или луна?
Луна. Обичаш ли да ходиш на планина? Или повече на море? Морето го обичам много повече от планината... Аме обичам да ходя много, защото виждам само навалица, чалга и мръсотия. Но ако ги нямаше тези неща- море> планина ![]() Поема, стихотворение, или проза, кой е най-предпочитаният ти формат? Проза. Целта оправдава ли средствата? Понякога. В Bal-Sagoth също има доста фентъзи(доколкото си спомням)-защо точно тях? Какво общо има фентъзито с Bal-Sagoth ? Аз слушам музиката им и си представям неща отвъд всяко фентъзи на тая земя. Между другото, имат и доста историчски текстове, чуй албумът, чието заглавие е моят никнейм ![]() Какво те дразни в (някои от) почитателите на "праведната музика"? Дразни ми простотията, селтащината, неуважението и ограничеността, но тях ги има навсякъде. Също така и в доста голям процент от феновете на така наречената "праведната музика"(каквото и да значи това). Смяташ ли, че след 2-3 години ще мислиш по същия начин? По абсолютно същия- не. Но има много неща, които съм открил сега, и ще продължа да държа на тях. Кое ти дава право да критикуваш България, допринесъл ли си с нещо за нейното развитие ? Нищо не може да ти забрани да критикуваш каквото и да е било, стига да се спазва добрият тон, според мен. Не съм допринесъл за нейното развитие, защото не знам какво мога да направя. На 16 съм, не бих могъл да направя достатъчно. Между другото, аз обичам тази страна по един мой си начин и винаги ще я обичам. -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
На кое място, съществуващо само в книга/стихотворение/тн., би искал да отидеш?
Какво е романтиката за теб? (провокирано от стар спор тук ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На кое място, съществуващо само в книга/стихотворение/тн., би искал да отидеш?
Ох, чудесен, но и много труден въпрос... Спокойно бих отишъл в някой роман на Греам Грийн или Реймънд Чандлър, но ако някой ме увери, че след известно време ще се върна и че е ми мине цялата болка, спокойно бих изживял историята на адвоката Шавел... Какво е романтиката за теб? Всичко! Аз само заради нея живея и си я създавам сам всеки ден... Само за това мисля... Абе, наистина, отговорът е... ВСИЧКО ![]() П.с- Мерси за страхотните въпроси ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вълчи вой или грачене на гарван, кое е по-благозвучно?
Душите достигат ли до звездите? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Момче, вземи почети малко История като ИСТОРИЯ. "Най-вече мразя Русия по лични причини, за които не ми се говори... Никога не бих толерирал някой да говори хубави неща за шибаните комунисти, не мога да забравя..." - не можеш да забравиш какво точно? Сетих се за разните обожествявания от твоя страна на Костов, който за мен е пръв кандидат за бесилото. "Първо: мразя Русия, заради това, което е причинила на България" - посочи конкретни факти и съпостави с това, което други твои подчертани фаворити, знаеш много добре за кои говоря, са ни причинили, а и не само на нас, дори не главно. И най-накрая, тъй като мразя самоцелни изказвания, а това мнение е БЕЗУМНО, обоснови се, for fuck's sake.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи е време да стане горещо
![]() Защо животът в България е "скапан" ? Откъде си сигурен, че след 5 години няма да си на съвсем друго мнение ? Защо се дразниш, когато ти кажат "дечко", при положение че си ? ![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Мисля, че ще помоля да видиш като сложих на стола Филип репликата, съпътстваща го
![]() Смяташ ли, че има още да раснеш и да се развиваш? Мирогледът ти, мнението ти, съществото ти? Смяташ ли, че основата и подпорите ще останат същите, но надграждането ще се променя рязко? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Ау тез въпроси станаха доста компроментиращи!
Аз да задам любимият ми: - Готов ли си да убиеш човек по дадена причина, чувствал ли си се готов да го направиш и струва ли си въобще един човешки живот? -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вълчи вой или грачене на гарван, кое е по-благозвучно?
Граченето ![]() Душите достигат ли до звездите? Те самите са звезди... Дил, виждам, че много се засягаш като обиждам любимите ти болшевики... заради това няма да отговоря, че ще вземеш съвсем да се ядосаш! Никога, ама никога няма приема, че Русия е най-страхотната страна на света, дори и да ми дадат 6233474846949 милиона лева! Разбира се, има много страхотни неща, които тази страна е дала на света, но като цяло, няма съперник в избиването на хора и гоненето на интелектуалци. А, и за да се почувстваш "победителка в спора" ще кажа, че мразя Русия, по причини, които не засягат нито теб, нито който и да е било. Коя е твоята история, която трябва да прочета? Тази, написана от някакви мръсни комуняги? Не, мерси! Защо животът в България е "скапан" ? Откъде си сигурен, че след 5 години няма да си на съвсем друго мнение ? Защо е скапан? Ами, просто не ми харесва... Системата е ужасна, във всяко отнпшение, но да не изпадам в подробности, само ще кажа, че вече от прекалено дълго време търпя инсттуцията, наречена "българско училище" и съ отвратен от нея!! Гледам как се държат хората в градския транспорт, на улицата и където се сетиш. Всеки може да те заколи и никой нищо няма да направи, за да ти помогне. Не казвам, че в омразната ви Америка това не може да се случи, но не искам да се случва и тук. Не съм сигурен какво ще мисля след 5 години, важни са решенията, които правя в момента! Това, какво ще бъде тогава, все още ми е прекалено далечно, за да си позволявам да си мисля, че взимам грешни решения... Защо се дразниш, когато ти кажат "дечко", при положение че си ? Не се дразня от самия израз, дразня се, че го използвате с цел да се направите на ебаси големите и жестоко опитните... И дори да е така, аз какво мога да направя? Като нямате нормален подход, как си мислите, че дори ще си направя труда да помисля върху нещата, които се опитвате да кажете? Смяташ ли, че има още да раснеш и да се развиваш? Определено. Мирогледът ти, мнението ти, съществото ти? Мнението ми за какво? Смяташ ли, че основата и подпорите ще останат същите, но надграждането ще се променя рязко? Чак пък рязко, надали, но за другото съм сигурен!! Готов ли си да убиеш човек по дадена причина, чувствал ли си се готов да го направиш и струва ли си въобще един човешки живот? Никога не съм готов да убия и не бих го направил. Може би за някой близък човек... но само, ако е в някаква опастност... А дали си струва един човешки живот... Да, стига наистина да е човешки ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
off topic: Аз да позащитя малко тая омразна Русия:
1.Не забравяй, че Русия не значи само комунизъм и червен терор. Политическата философия е глупост от прекалено голямо естество и със сигурност светът не е видял последното човешко безумие! (при това немски евреин е отговорникът за създаването на онова учение(теория), което се е изродило тотално по-късно) ![]() 2. По въпроса, че нямала съперник в клането и тъпата идеология: Виж Китай по времето на Мао + още една-две азиатски държавици (Северен Виетнам, Корея, и особено Камбоджа) ![]() Но, както и да е - уважавам мнението ти и за мен няма значение как и дали ще го обосновеш, това са си твои разбирания и не смятам да пропагандирам или да им влияя по нЕкъф друг начин. ![]() ''По творчеството на един народ се съди за неговия характер'' -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Мерси за разбирането!!
Пак ще повторя- Русия я мразя като страна и като система. Иначе, има много неща, които са писана от руснаци, и които смятам за гениални. Велики хора като: Висоцки, Шостакович, Толстой, Достоевски.... В момента само за тях сещам, но това са хора, които винаги ще уважавам и почитам... Нещата, които са направили са гениални и са едни от нещата, които правят света по-хубав. А за Китай и тн- от кой ли наследяват въпросната идеология ? ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
^От евреите чичко Ленин и дядо Маркс и от грузинеца чичко Сталин
![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:05 PM |