![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() ![]() Живота е несправидлив !?! Защо трябва да е така , нима смъртта е спасение от тази несправедливост ?!?! Защо трябва да се мъчи душата като може да отлети ??? Също мен лично не ме е страх от смъртта а как ще дойде тя ... А също искам да ви кажа една мисъл "Човек се стреми към живота само 9 месеца от живота си , а през другото към смъртта!" .............. -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аре стига тъпи теми! Това съвсем спокойно можеше да го вместиш в темата за вафлите! Merge!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Реално погледнато всеки(почти) го е страх от смърта или оттова какво следва след нея.Мен лично ме е страх и ми е интересно какво следва след нея?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() За това живот докато можеш!!!!! ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Сега сериозно - страх ме е! И го приемам за абсолютно нормално. Който казва че не го е страх за мен е лицемер.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Мене ме е страх да умра. Страх ме е от самотата..страх ме е, че хората може да не ме запомнят.... че живота ми не е пълноценен.. страх ме е от болката, страх ме е от любовта...и всъщност не само от това.Но за това се наричам човек...защото не съм безгрешна и се боя......
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не че ме е страх - смъртта е една необходимост, нещо неизбежно. (Едва ли това ще разправям, докато гледам безпомощно увеличаващия се образ на влака, задаващ се през тунела, ама нейсе...
![]() ![]() Факт е, че (почти) никой не жалае да умре. Там е работата, че смъртта нито подбира, нито пита... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Не, естествено-повече се страхувам от старостта и болестта.Смърта е единсвеното сигурно нещо на този живот-тъпо е да те е страх.Пък тя не е край,а просто начало на нещо ново.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Цитат Смърта е единсвеното сигурно нещо на този живот-тъпо е да те е страх.Пък тя не е край,а просто начало на нещо ново. Awe smurtta moje da e na4alo edinstveno na dosta dulgo lejane pod zemqta. Kofti e ako umre6 mlad , za towa si jiwei jiwota ot sega za da ne sujalqva6 -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() proof 101 ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 23-October 03 Потребител N: 313 ![]() |
Мда смъртта, ех смъртта!
![]() Глупости кви ги ръся. Та смъртта е нещо гадно. Умираш и хората почват - едни да плачат, други да се радват. И все пак Смърта не е нещо от което трябва да те е страх. Та нали тя е сигурният край( поне на тоя живот). А може и да не е. Може просто да си умреш и да изчезнеш. Тялото ти да се превърне в енергия за гадините. Или да се превърнеш в CO2 или там некво съединение. Затова трябва да ни е страх от смъртта. ![]() ![]() Не, откъде си сигурен. Ами нали може да отидеш в рая или ада ( за предпочитане от блекърите ). Бабини девитини. Простотии, я да млъкваш. Не, ти млъкни. P.S. Не знам дали сте ме разбрали добре. Това показва, че съм гласувал "незнам". Щото възможностите са такива, че просто са неизвестни никому. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ха представяте ли си как можеш да лежиш под земята за цяла вечност.Как може просто да те няма.Аз не!
BTW тва за блекарите и Ада беше малко тъпо.Аз слушам Black,но не вярвам,че има Ад и Рай. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
Мен не ме е страх!
Не ме е страх, не съм лицемер. смешно е. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Така си е... смъртта е плашеща. На човек му е вродено да се опива да запази живота си.
Честно казано ми е минавало през акъла какво ли е усещането... последният миг. Чел съм разкази на хора, изпадали в клинична смърт. Доколкото знам повчето от тях (освен популярния тунел, със светлина в края) описват чувството като: блажено спокойствие, облегчение, безтегловност. Това няма как да не възбуди поне малко интереса ![]() М/у другото, Sieg, ще ми обясниш ли какво искаше да кажеш с това: Цитат Пък тя не е край,а просто начало на нещо ново. Много пъти съм чувал подобни изкакзвания и никога не съм получавал задоволителен отговор... просто ми е интересно. Как така смъртта може да се явява като начало на каквото и да било (особено от гледната точка на умиращия ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
ne izob6to ne me e strah, kogato si otgledan sus specifi4ni vuzgledi , vijadl si stranni i misterioznine6ta prez celiq si jivot i znae6 4e tq e prosto edin prehod, 4ast ot edin krugovrat na usuvur6enstvane i izka4vane, to nqma pri4ina da se strahuva6 ot neq.
ne me e strah 4e 6te umra, no misulta , 4e horata koito obi4am mogat da umrat i az da sum svidetel na tova me ujasqva. kogato 4ovek ne se uslanq na emocite, strahut ne e faktor koito moje da viqe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() proof 101 ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 23-October 03 Потребител N: 313 ![]() |
Цитат Аз слушам Black,но не вярвам,че има Ад и Рай Ми аз отде да знам. Тва го писах щото ти беше казала на шега веднъж: Цитат В рая да идеш дано или нещо от сорта. Ама аз не съм блекър и де да знам. Извинявам се за некомпетентността си. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Hodi si u vas ako 6te6!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
hahahahahahah,e tva e vyrha na sladoleda!ti verno si bil golqm plagiat bre m-16!!!pone d qasi beshe napravil truda malko da q preimenuvash taq tema,zashtoto vse pak az symq postval v takanare4enie forum na qvi!!!typa,a?a zashto to4no neq si postnal bre pishueme,tctctctctctc ai tva na nishto ne prili4a,mnoo si zle...intereno mu bilo ahahahaha daje i napisanoto ot men si copy ipaste napravo. f*ck you
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
ах, колко долно!
-------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
ми не знам ... знам че ше дойде 1 ден в който ще умра ... ама пък кат се замисля може и да не дойде ... тъй че не знам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Не ме е страх от смъртта. Страх ме е от живота.
Смъртта-какво? Умираш си и толкова. След това те чака време за размисъл.... А животът.... Животът може да ти поднесе ужасни изненади. Страх ме е да не остана сама и да се наложи да живея дълго в изолация... Страх ме е да не се разболея от нещо тежко и да не мога да се самоубия, а да трябва да търпя болката... Страх ме е да не загубя част от тялото си и да се наложи да живея като инвалид... Страх ме е да не загубя човека, когото обичам, и да трябва да продължа пътя си напред без него... Страх ме е от толкова много неща и всички те са свързани с живота! Страх ме е дори и за това какво ще изпита тялото ми, докато още е живо, но вече го тресе предсмъртна агония.... но това отново е страх от живота, не от смъртта. Наистина ли съм лицемерка??? -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 6-November 03 Град: Deicide's Town 666 Потребител N: 323 ![]() |
напълно те подкрепям
![]() -------------------- 127.0.0.1; there is no place like home !!!!
42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Наистина ли съм лицемерка??? Да. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Моля? SepulTeraHead ако съм ти проблем, поне е добре да зная....
-------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
@Myrtviqt_zvqr: Не че го подкрепям (SepulTeraHead), но не задавай въпроси, чиито отговори не си готова да приемеш...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() Учителката по литература в гимназията пет години ни разправяше някакви неща там, за някакви си риторични въпроси, на които не трябвало да се дава отговор... Ама явно само ни е лъгала. ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В такъв случай проблемът явно е в мен, тъй като не схванах какво му беше риторичното на този въпрос...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Ami ot edna strana kato vseki drug me e strah ot smurtta, ama kato se zamislq 4e jivotut nqma smisul mai ne me e strah koi znae kolko, 6toto moqta smurt nqma da promeni ni6to...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
![]() imam vupros, az poprincip sum malko v pove4e direktna i 6te se opitam da go kaja delikatno-abe 4ove4e ot kude go izmudri toq nik be? ebasi, 4estno kazano se spukah ot smqh kato go vidqh. ne se zasqgai ama...... de daznam, vajnoto e teb da si te kefi de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Dec 3 2003, 04:53 PM) В такъв случай проблемът явно е в мен, тъй като не схванах какво му беше риторичното на този въпрос... ![]() Ами например това, че за всеки, който седне да прочете от начало до край това, което тя е написала ще му е ясен отговора... ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат Пък тя не е край,а просто начало на нещо ново. Цитат ne izob6to ne me e strah, kogato si otgledan sus specifi4ni vuzgledi , vijadl si stranni i misterioznine6ta prez celiq si jivot i znae6 4e tq e prosto edin prehod, 4ast ot edin krugovrat na usuvur6enstvane i izka4vane, to nqma pri4ina da se strahuva6 ot neq. ne me e strah 4e 6te umra, no misulta , 4e horata koito obi4am mogat da umrat i az da sum svidetel na tova me ujasqva. kogato 4ovek ne se uslanq na emocite, strahut ne e faktor koito moje da viqe s was dwete opredeleno sym mnogo syglasna[samo deto ne sym wijdala tolkowa kolkoto bella, po-skoro sym chela]wse pak wseki moje sam da opredeli sydbata si sled smyrtta w zawisimost ot nachina, po koito jiwee. i moje da te e strah ot smyrtta ako osyznawash ,che zaslujawash wyzmezdie..a to idwa..po zakon,no w kraina smetka wseki si precenqwa deistwiqta i cenata, koqto moje da plati. a Myrtviqt_zvqr-wsichki neshta ot koito se strahuwash w jiwota mogat da imat edno mnogo prosto reshenie i to e smyrtta-pri polojenie, che ne te e strah ot neq kakyw e problema...ili po-skoro iskashe da kajesh, che te e strah ot bolkata, samotata i stradanieto, no obichash jiwota-koeto izkliuchwa da ne te e strah ot smyrtta..na men po-skoro taka mi zwuchi -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз отивам да се гръмна, за к'ъв дявол да се мъча с каквото и да било...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат a Myrtviqt_zvqr-wsichki neshta ot koito se strahuwash w jiwota mogat da imat edno mnogo prosto reshenie i to e smyrtta-pri polojenie, che ne te e strah ot neq kakyw e problema...ili po-skoro iskashe da kajesh, che te e strah ot bolkata, samotata i stradanieto, no obichash jiwota-koeto izkliuchwa da ne te e strah ot smyrtta..na men po-skoro taka mi zwuchi black_coffin Не смятам, че е нужно да обяснявам подробно взъгледи, които съм оформяла в продължение на много години. Знаеш много добре, че няма нищо просто... Всичко е комплексно и твърде сложно, за да се дискутира във форум... затова казах наготово само крайния извод... Имаше друга тема за преражданията, която трябва да застъпя тук, ако трябва да се обосновавам... но нямам това намерение. Нека да приемем, че вярвам, че ако се самоубия ще се върна в началото и тези 22 години трудности ще отидат на вятъра. Няма да се самоубия (освен ако не е наложително, за което пък вече писах в друга тема в този форум) просто защото докато не се науча да бъда силна няма да продължа напред. Колкото повече се отказваме от отговорност, толкова повече забавяме развитието си. Тук съм казала за какво се страхувам, че още не съм готова да преодолея. Смъртта за мен е начало на почивка и преосмисляне. Няма от какво да се страхувам в нея. Но докато това начало не дойде по естествен начин, аз няма да го поставя. И затова се страхувам от нещата, с които мога да се сблъскам преди него.... Всъщност, очевидно почти никой не разбира за какво говоря. Може би грешката е в мен. Сигурно аз не се изразявам както трябва... -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, тъкмо напротив, Myrtviqt_zvqr! В последния си пост изясни доста идеи, по-голямата част от които съм склонен да приема.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат Всъщност, очевидно почти никой не разбира за какво говоря. Може би грешката е в мен. Сигурно аз не се изразявам както трябва... ami wsyshtnost sega mi stana mnogo po-qsno kakwo si iskala da kajesh s predniq si post i mi zwuchi dosta po-razbiraemo -------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Напротив!Много добре се изразяваш!И аз ги знам тези неща и съм съгласна с тях и теб!Няма смисъл да се страхуваш от смъртта, защото така или инъче все ще умреш.По-добре да се наслаждаваш на живота докато можеш и както можеш!
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(Myrtviqt_zvqr @ Dec 1 2003, 09:12 PM) Не ме е страх от смъртта. Страх ме е от живота. Смъртта-какво? Умираш си и толкова. След това те чака време за размисъл.... А животът.... Животът може да ти поднесе ужасни изненади. Страх ме е да не остана сама и да се наложи да живея дълго в изолация... Страх ме е да не се разболея от нещо тежко и да не мога да се самоубия, а да трябва да търпя болката... Страх ме е да не загубя част от тялото си и да се наложи да живея като инвалид... Страх ме е да не загубя човека, когото обичам, и да трябва да продължа пътя си напред без него... Страх ме е от толкова много неща и всички те са свързани с живота! Страх ме е дори и за това какво ще изпита тялото ми, докато още е живо, но вече го тресе предсмъртна агония.... но това отново е страх от живота, не от смъртта. Наистина ли съм лицемерка??? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ni6ot ne e bezkraino i 4owe6kiq jiwot sy6to sledowatelno smyrtta e ne6to sywsem logi4no no towa ne promenq fakta 4e 6te umrem
no horata se starhuwat .. wsqko jiwo sy6testwo se opitwa da propusne momenta s umiraneto no nqma na4in ... wseki go e starh ot smyrtta nezawisimo dali go priznawa ili ne |
|
|
![]()
Коментар
|
|
po-skoro go e strah ot neizwestnoto...
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
am da ama men ne ma e strah ot neizwestnoto ... w kraina smetka 4erweiote 6e me izqdat
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ami znachi ne wqrwash w dushata?zashtoto towa za tqloto e izwestno..che shte gi izqdat cherweite am horata po princip se chudqt kakwo shte im stane s dushata
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Almanah @ Dec 5 2003, 01:57 AM) Цитат(Myrtviqt_zvqr @ Dec 1 2003, 09:12 PM) Не ме е страх от смъртта. Страх ме е от живота. Смъртта-какво? Умираш си и толкова. След това те чака време за размисъл.... А животът.... Животът може да ти поднесе ужасни изненади. Страх ме е да не остана сама и да се наложи да живея дълго в изолация... Страх ме е да не се разболея от нещо тежко и да не мога да се самоубия, а да трябва да търпя болката... Страх ме е да не загубя част от тялото си и да се наложи да живея като инвалид... Страх ме е да не загубя човека, когото обичам, и да трябва да продължа пътя си напред без него... Страх ме е от толкова много неща и всички те са свързани с живота! Страх ме е дори и за това какво ще изпита тялото ми, докато още е живо, но вече го тресе предсмъртна агония.... но това отново е страх от живота, не от смъртта. Наистина ли съм лицемерка??? ![]() ![]() Как ще си лицемерка.По-добре да умреш отколкото примерно да си парализиран цял живот или да те мъчи някаква болест.Понякога животът е по-страшен.Смъртта не е нито мъка,нито агония.Всичко изчезва-и болка,и мъка,и страдание. Защо някои много болни искат ефтаназия вместо да гаснат в бавни мъки?Изходът така и така е един и същ-защо трябва само да се мъчат. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат ami znachi ne wqrwash w dushata?zashtoto towa za tqloto e izwestno..che shte gi izqdat cherweite am horata po princip se chudqt kakwo shte im stane s dushata uffff.... ki sa tiq gluposti du6a ... nie sme towa koeto e mozykyt ni ... 4erweite i nego 6te izqdat ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(brave_new_world @ Dec 7 2003, 03:14 AM) Цитат ami znachi ne wqrwash w dushata?zashtoto towa za tqloto e izwestno..che shte gi izqdat cherweite am horata po princip se chudqt kakwo shte im stane s dushata uffff.... ki sa tiq gluposti du6a ... nie sme towa koeto e mozykyt ni ... 4erweite i nego 6te izqdat ![]() Ima pravota v dumite ti (specialno za mozuka), no moje i du6a da ima... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(BELLA @ Dec 3 2003, 05:41 PM) imam vupros, az poprincip sum malko v pove4e direktna i 6te se opitam da go kaja delikatno-abe 4ove4e ot kude go izmudri toq nik be? ebasi, 4estno kazano se spukah ot smqh kato go vidqh. ne se zasqgai ama...... de daznam, vajnoto e teb da si te kefi de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BELLA , погледни http://metal-world.kafence.com/forum2/inde...wtopic=15&st=90 там съм писала повече за ника си.... А колкото до това дали ти харесва или не... всеки си има право на мнение. Aз го ползвам от повече от три години по различни форуми и в чата и до сега не съм се замисляла да го сменям... Знаеш много добре, че понякога даден човек влага в някакво съчетание на думи много по-специфична емоция, отколкото обикновените хора... а за мен тези две думи носят един наистина важен спомен... и по начин, който въобще не може да се обясни на човек, който не ме познава, този ник дава доста пълно описание на характера ми.... Така че не само ми харесва, но и ще продължавам да си го използвам. ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И така до какъв извод стигнахте
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ima pravota v dumite ti (specialno za mozuka), no moje i du6a da ima... symnqwam se ..towa e religiozno ponqtie wtylpqwano s godinite .. samo si mislim 4e ima koeto wqrwane 6te iz4ezne sys smyrtta na mozyka .... eh 4e sym religiozen |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
не, разминавала съм се на няколко пъти на косъм с живота си и не ми пукаше и сега не ми пука
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Не ме е страх от смъртта, но не ми се иска да умирам. Харесва ми да живея.
Иначе по въпроса какво следва после съм убедена, че нищо не следва. Умираш и толкоз. А какво ще правят с онова което е останало от мен, все ми е едно. Мисля, че повече ме е страх от смъртта на хора, които обичам, или от края на нещо, което е важно за мен в живота. Колкото и ужасно да звучи бих искала да знам, че ще умра, в момента когато това става, а не по някаква нелепа случайност, без да разбереш какво става. Да имам време поне за една мисъл и да видя каква ще е тя. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
смея да твърдя че и мен ме е сртах от смърта
Чесно казано не мога да си представя света без моята гледна точка на събитията(не че тя е от някво значение за другите) П.С. Тва дето го казах прозвоча тъпо но идеята е такава че приемам смърта за нещо нормално но се страхувам малко или много от нея -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Всеки се страхува от смъртта, малко или много. Някои повече, други- по-малко. Аз съм от тези, които не се страхуват чак толкова, но искам да живея
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Абе,умра умра
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
По точно на 3 секунди един
![]() Ами ...за мен ако е не ,но за близките ми ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Не ме е страх от смъртта, но не ми се иска да умирам. Харесва ми да живея. Същото положение е и при мен, не виждам защо трябва да ме е страх от нещо, което е неизбежно /въпреки че някои се боят точно от този факт/. Но напоследък наистина открих толкова неща, за които си заслужава да живея.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат не, разминавала съм се на няколко пъти на косъм с живота си Хаха, ти да не би да си мъртва? Другия път катос е разминете, вземи го хвани ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 17-December 06 Потребител N: 1737 ![]() |
От смърта мога да кажа, че лично мен не ме е страх, за какво да се е страхувам нали няма за да рева или да оплакавам някои те мен ще ме оплакват. Смъртта е нещо неизбежно така че няма от каво да се страхувам. Страх ме е някой човек които обичам да умре, някой който ми е близък. Страх ме е да знам кога ще умра и да знам, че не мога да направя нещо по въпроса. Страх ме е да умра в болко в агония от тва ме е страх ако ще умирам то поне да е безболезнемо и бързо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^^АХАХАХАХАХХА.
Аве тъпо е да се самоубиеш... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Да еба колко сте безстрашни. Печката ли си забравила включена
![]() Не го било страх да умре, било го страх, че не знаел кога. Че то от какво друго има да те е страх бе, пф! ПП. Аз като се напия от нищо не ме е страх, щото знам, че съм безсмъртен. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат ПП. Аз като се напия от нищо не ме е страх, щото знам, че съм безсмъртен. Не само ти уви... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 17-December 06 Потребител N: 1737 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Тогава знаеш ,че си си живял добре и си спокоен и готов да разбереш и какво става като мреш
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Не го било страх да умре, било го страх, че не знаел кога. Че то от какво друго има да те е страх бе, пф! ми ти от какво се страхуваш, от смъртта ли? колкото и да те е страх и колкото и да се криеш от нея тя рано или късно ще те намери и тогава каквоТи кьорав ли си бе? ПП. Да еба, винаги минавам всички цифри на клавиатурата докато се сетя къде е "ь". ППП. Като писах първия послепис също ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 6-May 07 Град: Sozopol Потребител N: 2062 ![]() |
Зависи от смъртта
![]() -------------------- Like a wolf in sheep's clothing,
You try to hide your deepest sins, Of all the things that you've done wrong, And I know where you belong. ................... ............. /' /)... ................./´ /)........./¯ //... ..............,/¯// ......... /...//... ............./...//. ......./¯ //...... .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /...... ........./'.../... ./... /.../ //...... ........('(...´(... ....... ,../'. .')... .........\.......... ..... ..\/..../.... ..........''...\.... ..... . _.•´...... ............\....... ..... ..(......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Life is Killing Me...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
обичам да ям портокали
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
а аз вафли...
тъй де...да страх ме е...и още по-страшно става, като знаеш кога ще се случи... 2012 година щете не щете ще се мре ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Какво искаш да кажеш с "2012 година?",какво ще става?
Всъщност...Страх ме от живота. ~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
полюсите ще се сменят и ще има потоп
идвайте до Варна и се научете да плувате ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хммм..Не мисля,че след като ще има глобално затопляне значи,че краят на света идва.Винаги имай надежди,дори и да е краят.Така аз имах...
~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
няма да е края на света...просто земята ще се прочисти и милиони микроби ще умрат
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Хахаха!Значи ще блеснем от белота!
~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
научно е доказано, че човек (и жена) не го е страх от самата смърт, ами от това което следва след това; сиреч - неизвестността е което плаши, а не самата смърт
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
абе то и Хасан е хора ама...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
По-скоро е научно доказано, че човек не вярва в собствената си смърт
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Лол?Един "Хасан" колко "хора" е?Айде няма да намеквам,че те подкрепям с това за жените,че ще има нападки..
П.С.Не мисля,че има живот след смърта..Впрочем това е мое мнение ^-^,просто си мисля,че като умреш и просто всичко свършва.Няма светлина нито мрак. ~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Ще цъкна отговора "не" ,поради личен начин на виждане спрямо нея.
-------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Как може да те е страх от нещо, без да знаеш какво е то всъщност? Пиша не знам щото не ми пука. Ще видим дали ще ме е страх като умра. Както дойди.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Не ме е страх от смъртта, а изпитвам ужас от остаряването
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
1
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Не.
Mangalf, страхът идва точно от това, че не знаеш какво е нещото. А относно жените, така е - ние не сме хора. Ние сме по-добри от хората! ![]() ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
... Ние сме по-добри от хората! ![]() ![]() спорен въпрос! да не забравяме, че езикът Ви е вечно раздвоен и винаги сте готови да съснете, хммм... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
раздвоен, т.е. цъфти ви езика ^^
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
ми не, не сте хора, ама айде да не отклоняваме темата ![]() ![]() Как може да те е страх от нещо, без да знаеш какво е то всъщност? Сам си дал отговора - точно защото не знаеш КАКВО е всъщност! Най-големият страх на човека е от неизвестността и много видове страх са подчинени точно на този. От тъмното, от високото, от дълбокото, от мистичното, от смъртта, от брака ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
да не забравяме, че езикът Ви е вечно раздвоен и винаги сте готови да съснете, хммм...[/i] Чисто и просто - защитна реакция. ![]() Пък и да не би да имаш нещо против съскането? ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сам си дал отговора - точно защото не знаеш КАКВО е всъщност! Най-големият страх на човека е от неизвестността и много видове страх са подчинени точно на този. От тъмното, от високото, от дълбокото, от мистичното, от смъртта, от брака ![]() Така ли каза Алена в хороскопа? Няма как да знаеш колко пари печката без да я пипнеш. Трябва да се пробва. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... Чисто и просто - защитна реакция. ![]() абе маани ти тая защита, за най-малкото нещо ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Вървят хората ,след тях жените.
Не ме е страх от смъртта, а изпитвам ужас от остаряването ![]() буахха нещо подобно е при мен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Живота е несправидлив !?! Защо трябва да е така , нима смъртта е спасение от тази несправедливост ?!?! Защо трябва да се мъчи душата като може да отлети ??? Също мен лично не ме е страх от смъртта а как ще дойде тя ... А също искам да ви кажа една мисъл "Човек се стреми към живота само 9 месеца от живота си , а през другото към смъртта!" .............. Защо толкова тъга? Животът е нещо много красиво - дори да си поемеш дъх е красиво! Виждам, че повечето хора от форума не се боят от смъртта, мен малко ме плаши - като страха от високото. Смъртта е нещо непознато, което не ни е дадено да разберем. Не вярвам, че има нещо след нея - поне не е това, което си представяме. Затова мисля, че всеки трябва да живее, да се радва и да обича всеки ден като че е последен! Като ми казваха едно време "стегни се" и си мислех "не ме разбира", но стягането помага, както и това да се отпуснеш малко, просто промени замалко гледната точка... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ама големи сте пубери.
Мен ме е страх от смъртта на другите. На близките ми. Ужасявам се. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Гледам най-много хора са отговаряли с не.Като се замислите обаче ви е страх от много други неща, които водят до смърт и всъщност за тва ви е страх от тях.Така че е тъпо да се твърди че човек не се страхува от смъртта.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Не ме е страх от смъртта, страх ме е от това, че ще остана сама след нея
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Човек може да бъде сам и без да е умрял, а това е много по-страшно от самата смрът. Все пак, тя е нещо естествено и сполетява всички живи организми, но виж, какво става след смъртта не мога да ти кажа... просто не мога да си представя едно голямо нищо, в което няма да имка нищо. Нито мен, нито теб, нито мислите ни, нто нищо, даже и цвят няма да има, но никой не може да осъзнае това в такъв момент, защото той просто не съществува...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Смъртта е част от нас (:
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Бр
![]() ~SteamOfBlood? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Човек може да бъде сам и без да е умрял, а това е много по-страшно от самата смрът. Все пак, тя е нещо естествено... това в такъв момент, защото той просто не съществува... Съгласен съм, че самотата е най-страшно нещо... Но има и нещо още повече - най-лош е самият страх и вината, които човек сам си причини (а има невероятни постижения в това да се самоунищожават хората - много са находчиви и оригинални). След смъртта - никой не знае - край мен много хора вярват в прераждането, но не мисля че "то" е това, които си представяме, ставаме нещо, отиваме нещо... най-добре превръщаме се в нещо, защото не може да се изгуби всичко изведнъж, човек не би позволил и би си измислил начин да продължи... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
абе не знам защо трябва да се плащи човек от такива неща.Не ме е страх от самата смърт-страх ме е от две неща:
1.Че няма да оставя нищо зад себе си 2.Че ще умра без да липсвам на някой (много вероятно ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
ами мен ме е страх от това как ще си бия шута от земята а не кфо ще правя после.всъщност и от тфа ме е страх щото представете си че верно дедо господ съществува и ке си метълясвам у ада май
предпочетам бърза и безболезнена смърт...ама кой те пита. за сега не трябва да се притеснявам щото има още мноо да си живея ма кой знае дали утре няма да ме сгази някой влак в крайна сметка... я па искам да умрем от свръх доза хехехе.... бъзикЪм са -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
Аз лично не се страхувам от смьртта..дори има и някаква извратена красота в нея..
Смятам че хората преди всичко не разбираме понятието смърт,и драматизираме когато се говори за нея.. Никой не се е върнал да каже поне има ли продължение... Незнаем колко ще живеем,но важното е да живеем..След това ще имаме достатъчно време за смъртта. А да се страхуваме от нея няма смисъл..страха няма да я избегне ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Не ме е страх. Това е нещо неизбежно, нещо сигурно. Аия които казват, че я приемат, но "не са готови"... Ами тва е малко тъпо. Мамка му, може докато си вървиш на улицата да ти падне тухла на тиквата... Във всеки един момент може да умреш. По добре да си изживееш яко живота, щото накрая 100% си Alone In The Dark...
![]() "НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ, СЪЩЕСТВУВАМ САМО АЗ." - Смърт от Света на диска. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 04:26 AM |