![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 21-January 09 Град: Варна Потребител N: 3216 ![]() |
Ами какво да ви кажа за себе си, нормален съм, имам всички имунизаций, нямам кариеси
![]() ![]() Казвам се Васко на 18 години съм от Варна. Мм да видим... какво би могло да ви интересиува за мен ![]() Слушам метъл от както се помня, обичам тази музика, забелязал съм че ми харесват парчета от всички стилове. Мразя това деление което правят някой, като казват "какъв метал си ти като слушаш еди си кой стил" Харесвам предимно пауар и хеви метал, но харесвам и много от другите. Обичам да чета книги, предимно фентъзи. Любими са ми 'Властелинът на пръстените' , 'Децата на Хурин' , поредицата "Warcraft", чел съм и много други но тези са ми оставили най голяма следа в съзнанието, сега чета поредицата 'Малазанска книга на мъртвите' и след нея съм замислил да прочета най накрая прословутата "Вещерът" доста добри отзиви има за нея! Друго какво да кажа... митологията ми е слабост както и историята. Харесвам предимно по смислени филми, мразя лигавите комедийки които излизат напоследък! Занимавам се и с фитнес от около 3 години, изчетох доста книги и на тази тема и съм модератор в едно форумче. Друго немога да се сетя в момента, ако някой се интересува нещо да пита ![]() ![]() -------------------- What if you could live forever?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Добре дошъл!
Любими групи? Любим/и митологични герои или божества? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ха здраво!
Изглеждаш смислен човек, остава да слагаш повечко запетайки и да пишеш "не мога", ама не е прекалено задължително. Приятно тук. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
gadabaut parci i sciona са педали, като мъж на мъж ти го казвам :>>>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 21-January 09 Град: Варна Потребител N: 3216 ![]() |
Добре дошъл! Любими групи? Любим/и митологични герои или божества? Амии Hammerfall, Manowar, Disturbed, Godsmack има и други но тези най вече. Падам си по гръцката и римската митология, любими са ми Викингите, от божествата Тор, Один, Апофис. Наскоро почнах да чета за Маите там има много тъмни петна и тва мн ми развинтва въображението... ![]() -------------------- What if you could live forever?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Имунизацийте ФТВ!
-------------------- ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^Годсмак и Дистърбд за хеви или пауър ли се броят?
![]() Уаркрафт книги... много ме кефят. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е не съм казал че само хеви и пауър слушам
![]() -------------------- What if you could live forever?
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^На мен любимата ми е тази за Трал.
Иначе, я сподели 10те си любими групи. И забравих: Добре дошъл във форума. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Scorpions, Manowar, Disturbed, Hammerfall, Metallica, Queen, Godsmack, Dream Evil, Lordi, Епизод. Не в тоя ред, немога да определя коя най много ми харесва и коя най малко, различни стилове са и всички много ме кефят.
-------------------- What if you could live forever?
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Warcraft да не ми попада в полезрението, моля
![]() Иначе браво за фитнеса, аз от 2 седмици ходя на аеробика ![]() Браво и за Queen ![]() Welcome! -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
И на мен историята ми е слабост. Поздрави!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Охо, фен на добрия стар дядо Толкин! Хайде, един привет и от мен!
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 01:38 AM |