![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Холандските симфонични метъли WITHIN TEMPTATION ще издадат акустичния си албум "An Acoustic Night At The Theatre" на 2-ри ноември. Дискът ще включва песни от миналогодишния ноемврийски концерт, състоял се като част от тогавашното турне на бандата. Акустичният запис ще предшества следвщия им дългосвирещ албум, който ще бъде издаден през 2010-та.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 30-March 09 Потребител N: 3335 ![]() |
Страхотна новина!
Като се има в предвид какво издадоха миналата година се съмнявам дълбоко, че ще бъда разочарована от техен запис, особено на живо. Така че изданието се очаква с огромно нетърпение! -------------------- ![]() Here at the edge of this world Here I gaze at a pantheon of oak, a citadel of stone If this grand panorama before me is what you call God. . . Then God is not dead last.fm |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ето я обложката, съдържанието е както следва:
01. Towards The End 02. Stand My Ground 03. Caged 04. All I Need 05. Frozen 06. Somewhere (feat. Anneke van Giersbergen) 07. The Cross 08. Pale 09. What Have You Done (feat. Keith Caputo) 10. Memories 11. Forgiven 12. Utopia (feat. Chris Jones) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3562 ![]() |
Ee супер,определено ще се чуе.
![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Бравос!
![]() Само ми е много чудно как ще звучи в акустичен вариант песен номер 9! Ех и Аникето ако я нямаше в Somewhere нещата щяха да са идеални. Колкото и да и харесвам гласа, винаги като гледам песента от Черната симфония имам чувството, че щеше да звучи много по-добре без нейното участие. БТВ. Утопия?! Каква е тази песен? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 30-March 09 Потребител N: 3335 ![]() |
^ What Have you done ще звучи по този начин: http://www.youtube.com/watch?v=ZP16s8J8X34 според мен... Може би малко по-бавно. Зарадвах се, че и Keith Caputo участва, защото Шарън попринцип изпълнява песента без него (по участия става въпрос).
А Utopia е нова песен, балада. Гласът на Chris Jones не ми допада особено, но се надявам да се е получило добре. -------------------- ![]() Here at the edge of this world Here I gaze at a pantheon of oak, a citadel of stone If this grand panorama before me is what you call God. . . Then God is not dead last.fm |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Всъщност е сингъл, но ще намери място и в акустичния като допълнителна песен. Още не се знае какво точно ще представлява, ясно е само, че в момента снимат клип към нея. Ще се появи след някое и друго време, ще видим. Това за Анеке в "Somewhere" все едно съм го казала аз, хах.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Това за Анеке в "Somewhere" все едно съм го казала аз, хах. А, добре. Бях останал с впечетлението, че май аз съм единствения на който не му се нрави много нейното участие в песента. ![]() Нещо тук не ми е съвсем ясно - това студиен акустичен албум ли ще бъде или концертен. От първия пост на темата се разбира, че ще е концертен, но пък сега от друга страна има нова песен на която снимат клип, което леко ме обърква ![]() Иначе ако не съм го споменавал досега - Уитин Темптейшън са любимата ми група с женски вокал и въобще една от най-любимите ми групи. Обожавам гласа на Шарън. Чакам с нетърпение следващия им студиен албум. Дано да е подобен на последния - по-тежък и по-мрачен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Този си е концертно-акустичен, записът е от изпълнение от края на ноември 2008-ма като част от тогавашното турне "Theatre Tour". Турнето беше прекъснато поради раждането на второто дете на Sharon и Robert, сега ще го довършат, като крайна дата е обявен април 2010-та. Предстоящият дългосвирещ (не акустичен или лайв) албум също ще се появи тогава, в момента са записали само 3-4 демо версии към песните. Колкото до "Utopia", влиза като бонус в "An Acoustic Night At The Theatre", но доколкото разбрах ще я включат и в новата тава догодина.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
OK. Благодаря ти, sharon, за разяснението.
![]() Второ дете?! Това не го знаех ![]() Да им е живо и здраво. И ако и то пак е момиченце, дано да е наследило прекрасния глас на майка си, че след двадесетина години да ни радва ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тц, момче.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трейлърът е качен тук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Utopia" звучи страхотно!
![]() Другите откъси не мисля, че има нужда да коментирам - както винаги са на ниво, не че очаквах нещо друго от Within Temptation. ![]() -------------------- ![]() Here at the edge of this world Here I gaze at a pantheon of oak, a citadel of stone If this grand panorama before me is what you call God. . . Then God is not dead last.fm |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От новата песен нищо не можах да разбера, но е ясно, че ще е акустична и ще е хубава, разбира се
![]() Ако с албума излезе и ДВД на концерта, никак няма да им се разсърдя ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 05:51 PM |