![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 10-June 06 Потребител N: 1397 ![]() |
Как мислите?Щом слушаш Метал трябва ли да бъдеш сатанист?Ако да, защо и ако не, защо?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Тва е щото не са слушали Кояп, да се осъзнаят
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Тва е щото не са слушали Кояп, да се осъзнаят ![]() Тая ирония, дето се опита да направиш, става само да си избърша гъза и да те помоля за още. Кажи ми само, че не е прав (дори и самият той да не го разбира)? Wannabe сатанистите са тъпи точно толкова, колкото и тия хора, дето си имат за истински християни. Не виждам какво повече се спори в тая тема. Какви, за бога, са тия неуместни намесваници на ВСВ, мюсюламснките земи, режимът в Китай и пр. Hah, абе, хора... вие добре ли сте, бе? А и мнения, като това: Цитат Метълът е уникална музика, която според мен обединява много повече, отколкото всички останали стилове. ... как ме дразнят, защото: а) всички останали стилове са уникални сами по себе си. б) представа си нямаш защо според теб е така, но така трябвало да е. в) не разбираш друга музика, освен метълът ти. Ти въобще даваш ли си сметка за това твърдение? Единствената музика, която най-много обединява, е хубавата. Подобни повърхностни определения, които назовават нещо конкретно ала "метълът е единствената музика", са повече от смешни. Това е еквивалетно на "най-добрата песен е Нещо си - Майка си". Музикалното обединение включва всякакво квалитетно музкално изкуство по равно. Научете се да уважавате другите стилове, съществували десетки години преди появата на групите ви Borgir, Filth, Bodom, *insert another miserable band here*, for fucks sake. ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 05:56 PM |