![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Онзи ден, петък, на запитването на една даскалка какво ще правя като завърша,аз и обясних че смятам да остана тук да уча. Тя почти ми се изсмя и започна да ми обяснява как с моя потенциал мога да замина в чужбина за едно по добро бъдеще вместо тук да "се чудя как да свържа двата края". Но не искам. Тук сам родена, тук искам да уча, да работя и да умра(колкото и възвишено, патетично или смешно да звучи). Ами вие...какво мислите? И независимо от шансовете тук и там какво бихте избрали ?
![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
С психология можеш да работиш и в съдебната система, в криминалистиката, в почти всяка институционалност, не става дума само за психотерапевт или психолог. И в това има хляб:) Това не е психология. В смисъл, да, ти завършваш психология. И после гледаш резултати от психотестове и правиш тъпи интервюта за фирми за набиране на работна ръка. Скучно е. Имам познат, който работи в МВР и се занимава точно с тези психотестове. Тъпо е, по-добре да учиш някфа математика и там да научиш скапаните статистики и е същото. За психолог - казах вече. Психотерапевт е яко, всъщност, има кинти там и си използваш знанията. Това. Нещо в заблуда си изпаднала за тая психология. Трябва да имаш по-ясна идея какво ти ще правиш, преди да кандидатстваш това... -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Цитат Това не е психология. В смисъл, да, ти завършваш психология. Но това също може да бъде начало, не може да завършиш и да очакваш вече да си имаш свой кабинет с клиенти, в България хората нямат трядицията да посещават пеихотерапевт, те използват за тази цел приятелите си. Иначе супер е и е много интересно, но не толкожа лесно постижимо. -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:39 PM |