![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Онзи ден, петък, на запитването на една даскалка какво ще правя като завърша,аз и обясних че смятам да остана тук да уча. Тя почти ми се изсмя и започна да ми обяснява как с моя потенциал мога да замина в чужбина за едно по добро бъдеще вместо тук да "се чудя как да свържа двата края". Но не искам. Тук сам родена, тук искам да уча, да работя и да умра(колкото и възвишено, патетично или смешно да звучи). Ами вие...какво мислите? И независимо от шансовете тук и там какво бихте избрали ?
![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Tova s patriotizma e otjivelica.I az obi4am na6te planini zeleni i bulgarska maika iuna6ka,no kato nqma- nqma.Az mislq da zavur6a vis6e s muzikalno obrazovanie.Aide sega Nirvana_Girl mi dai suvet kakuv biznes da zapo4na "ot nulata" kato pianist,4e na6ata mila rodina da me hrani i to ako e udobno ne samo s hlqb i sol?
Za da pravi6 tekiva izkazvaniq trqbva da pomisli6 za ob6tiq znamenatel,a ne za 4astniq slu4ai!!! -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Tova s patriotizma e otjivelica.I az obi4am na6te planini zeleni i bulgarska maika iuna6ka,no kato nqma- nqma.Az mislq da zavur6a vis6e s muzikalno obrazovanie.Aide sega Nirvana_Girl mi dai suvet kakuv biznes da zapo4na "ot nulata" kato pianist,4e na6ata mila rodina da me hrani i to ako e udobno ne samo s hlqb i sol? Za da pravi6 tekiva izkazvaniq trqbva da pomisli6 za ob6tiq znamenatel,a ne za 4astniq slu4ai!!! Живота си е твой и правиш с него каквото искаш, всеки избира сам каде да живее и да се развива. За втори път казвам,че тук не става дума за патротизъм, аз искам да остана тук, защото тук ми харесва и се чувствам добре. А общия знаменател се образува от частните случай. Някой да те е спрял да заминеш за чужбина...и въобще моето мнение да има някакво значение за теб? Моите думи не могат да бъдат критерий за теб. Освен това аз не осъждам хората за техните решения, тъй че не виждам какво му има на мойто изказване. scion_of_storm за това говорех, това са и основните причини поради които искам да остана тук. Какво като имам пари а не сам щастлива? ![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:45 PM |