![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Q Magazine's Top 50.
e? -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 4-June 06 Потребител N: 1383 ![]() |
По принцип музиката се разпростира доста отвъд рок и метъл жанра. В другите стилове също има значими групи, които са повлияли на музиката и според мен е доста наивно да се отричат такива факти, само защото феновете на даден стил си слушат техните неща. Тази класация е обективна от гледна точка на това, че повечето от изброените групи са вдъхновили много други групи и това ги прави значими. Те са си извоювали място в историята, защото са били иновативни за времето си и са създали албуми, които се слушат и до днес. Massive Attack са групата, която постави началото на стила трип хоп, Kraftwerk могат да бъдат наречени родоначалниците на съвременната електронна музика...Вярно е, че всяка класация е малко или много субективна, защото се изготвя от хора и защото е доста трудно да съпоставяш неща, които е трудно да бъдат сравнявани, като това коя група е по-велика. Но като не сте съгласни просто си слушайте това което ви харесва. няма нужда от излишни негативни емоции и да се оплюва музика която други хора харесват. И аз не съм съгласна с някои неща в тази класация, но не го взимам много навъре
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:49 PM |