![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Онзи ден, петък, на запитването на една даскалка какво ще правя като завърша,аз и обясних че смятам да остана тук да уча. Тя почти ми се изсмя и започна да ми обяснява как с моя потенциал мога да замина в чужбина за едно по добро бъдеще вместо тук да "се чудя как да свържа двата края". Но не искам. Тук сам родена, тук искам да уча, да работя и да умра(колкото и възвишено, патетично или смешно да звучи). Ами вие...какво мислите? И независимо от шансовете тук и там какво бихте избрали ?
![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Alekto за едно си прав все още сам малка и си нямам ясна представа за живота. Това с оставането в България е страх....да страх ме е да замина но не е това единствената причина. Не сам вярвала че някога ще ми бъде лесно, но поне засега знам какво искам, за сефте от мноооого време. Но по тази същата логика това със заминаването в чужбина е страх!
![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:25 PM |