![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Онзи ден, петък, на запитването на една даскалка какво ще правя като завърша,аз и обясних че смятам да остана тук да уча. Тя почти ми се изсмя и започна да ми обяснява как с моя потенциал мога да замина в чужбина за едно по добро бъдеще вместо тук да "се чудя как да свържа двата края". Но не искам. Тук сам родена, тук искам да уча, да работя и да умра(колкото и възвишено, патетично или смешно да звучи). Ами вие...какво мислите? И независимо от шансовете тук и там какво бихте избрали ?
![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Az sum jena,tui 4e ne me postavqi v mujki rod.
Na tvoite godini,ama to4no na tvoite ,koeto be6e samo predi 3godini s edni priqteli davahme interviu za RFI (radio france internationale) po povod edno predstavlenie ,s koeto spe4elihme edin festival.Kogato kazah ,4e sum pianist vode6tiq mi kaza "Ima6 li planove da zamine6,za6toto tuk realizaciqta ti e po4ti nevuzmojna" i az kazah "Znam,no nqma da zamina".PAHAHHAHAHA kato se setq sega,samo 3 godini po-kusno i mi se dorevava ot smqh.Za6toto to4no kato tebe v momenta ,togava nqmah i predstava kak stoi jivota s moite 3-4lv. djobni ,davani mi ot mama i tatko. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Az sum jena,tui 4e ne me postavqi v mujki rod. прощавай за неволната грешка! ауу вие сте много лоши ![]() Не сам твърдяла, че сам компетентна и може би сега с годините сте разбрали че е по добре човек да замине и ся това което говоря ви се струва супер детско и безсмислено, но много добре знаете че докато човек сам не се опари, не мирясва. Ми не ща пък да ходя там... ![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:40 PM |