![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 24-June 06 Град: pazardjik Потребител N: 1417 ![]() |
ами аз се регистрирах тука вчера тука мисля, че е забавно да се коментират разни теммички
ами ко да ви кажа в момента съм супер заблудена (то не че тва не е всеки ден де ![]() ако някой иска да пита нещо-да пита оставям ви свободна арената ![]() ![]() -------------------- just like the moon does
we rise'n'shine'fall over you that I rise'n'shine'n'crawl victims aren't we all! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошла! Намали малко постовете, че ме заболя главата. И не се прави сега на mad teen - да ги увеличаваш напук, ми гледай да наблягаш на качеството пред количеството.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Добре дошла! Намали малко постовете, че ме заболя главата. И не се прави сега на mad teen - да ги увеличаваш напук, ми гледай да наблягаш на качеството пред количеството. Имам само един въпрос Slash, какво значение има броя на тея постове. Да добре по принцип си прав, но ..какво като са повече? -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:57 AM |