![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Онзи ден, петък, на запитването на една даскалка какво ще правя като завърша,аз и обясних че смятам да остана тук да уча. Тя почти ми се изсмя и започна да ми обяснява как с моя потенциал мога да замина в чужбина за едно по добро бъдеще вместо тук да "се чудя как да свържа двата края". Но не искам. Тук сам родена, тук искам да уча, да работя и да умра(колкото и възвишено, патетично или смешно да звучи). Ами вие...какво мислите? И независимо от шансовете тук и там какво бихте избрали ?
![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Още един съвет: спрете с тоя спам, неконтролируеми пуберки такива!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Още един съвет: спрете с тоя спам, неконтролируеми пуберки такива! Верно напоследък никнат като гъби след дъжд из нашия мил роден форум (то може би щото верно вали бая напоследък, пък те имат време за трепане) ![]() Иначе по темата - образованието в България не е добро, главно заради некомпетентните преподаватели - уча вече общо 16 години и се убедих напълно. Все пак обаче не е като едно време да няма литература, който има желание ще седне и ще научи. Друг е въпросът, ако иска хубавка и красива дипломка, че с такава може да се сдобие само на запад... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:35 PM |