![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Онзи ден, петък, на запитването на една даскалка какво ще правя като завърша,аз и обясних че смятам да остана тук да уча. Тя почти ми се изсмя и започна да ми обяснява как с моя потенциал мога да замина в чужбина за едно по добро бъдеще вместо тук да "се чудя как да свържа двата края". Но не искам. Тук сам родена, тук искам да уча, да работя и да умра(колкото и възвишено, патетично или смешно да звучи). Ами вие...какво мислите? И независимо от шансовете тук и там какво бихте избрали ?
![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
'Тук нямам преспектива' 'Тук няма пари' 'Нищо немога да направя като остана тук' 'Az se gordeq, 4e sam balgarin, ma kvo ot tva?' и т.н. и т.н... Айде, няма нужда, драги зрители .Като нещете да сте тук-прав ви път.Отивайте да търкате американски кенефи.Ма после да е пропуснете да се върнете с голямо самочувствие, позабравили езика и хвалейки колко сте постигнали. Вие да знаете, че няма начин да няма начин?И да, оставайки тук ТИ променяш нещата.Защото ТИ ще си един образован, млад, работещ БЪЛГАРИН.А нима не е много това? ![]() Само че е по- лесно да си патриот и националист на 18, отколкото на 30. Да, аз съм един образован, млад (общо взето), работещ българин, общо взето доказал се професионалист в работата си. Изкарвам съвсем законно и легално доста добри пари. И да, наистина мисля че тук няма перспектива! Почва да ми се струва, че в "теориите на конспирациите" за затъркване на българската нация има голяма истина. Отгледахме си едно - две поколения консуматори- чалгаджии, за които живота се върти около хуя, забравихме да ги възпитаме, а и за по- сигурно съсипахме образователната система, да не би случайно да станат грамотни и мислещи хора. Набихме им една камара фалшиви ценности (пауза за реклама!!!!) - "Живей за мига, Умри за Македонската наденица, !" Пий Спрайт и бъди себе си.... Дееба - ние ЗАГУБИХМЕ себе си.... някъде около рекламите за прекрасния живот.... който обаче почва от утре.... Айде не ми давайте примери с вас, щото като гледам, хората от тоя форум (които познавам), са едно приятно изключение в днешната младеж. Ама сте малко... много малко. И животът ще ви съсипе или пръсне по света. И заебете това "нема начин да нема начин" - не сте вие хората, които определят "начините". Всеки ден следя новините - едва ли има по- нагли, безотговорни и продажни политици от нашите! А това са хората, които със законите си правят условия за развитието на цялата държава. Само че, законите в тая държава (които в една сериозна част са приети незаконно - без кворум и с гласуване с чужди карти) не са правени да обслужват обикновения човек... Примери мога да ви давам до утре - Златко баретата го пускат срещу смешната сума от 1000лв гаранция (при положение че делото му е за изнудване за 300 000 лв, 2 джипа, некви мерцедеси и др... ), а за ъплоадерите Csdemo и PayforFree гаранциите са от по 10 000 лв !!!!!!! (щото видиш ли те са особено опасни престъпници... ВАС пусна сделката за магистрала "Тракия"(която ще плащат и внуците ни), Филчев е невинен (макар че причини направо дипломатически скандал с Казахстан, Симеон - също е невинен - дават му хората самолет - вози се... Софиянски е света вода ненапита, а 7 Ролс-Ройса са поръчани от България (Поршетата и Ламботата вече не ги броим...). На фона на това, в момента в който подписахме за американските бази, САЩ признаха Либия за една "изрядна" страна, коиот ще рече че и законодателството и е изрядно, и в резултат - сестрите ни там не са били измъчвани. Никога. Те така си ходят.... ТОВА ЛИ ВИ Е ДЪРЖАВАТА БЕ !!!!! ЗА ТАЯ СМРАД ЛИ МИЛЕЕТЕ ?????? Всички ханове от Авитохол насам кълнят и се въртят в гроба... Тая пародия на държава няма нищо общо с България !!! И последно - да, националист съм ! И МРАЗЯ тая държава ! Моята България я закриха 1396 година ! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:31 PM |