![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Онзи ден, петък, на запитването на една даскалка какво ще правя като завърша,аз и обясних че смятам да остана тук да уча. Тя почти ми се изсмя и започна да ми обяснява как с моя потенциал мога да замина в чужбина за едно по добро бъдеще вместо тук да "се чудя как да свържа двата края". Но не искам. Тук сам родена, тук искам да уча, да работя и да умра(колкото и възвишено, патетично или смешно да звучи). Ами вие...какво мислите? И независимо от шансовете тук и там какво бихте избрали ?
![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Аз не съм националист, или шовинист, нито пък се бия в гърдите, че съм българин. Отдавна ми е ясно какво е отношението към страната ни в чужбина, а също и какви са причините за това, но това не ме тревожи, защото няма да се промени. Не се чувствам задължен по никакъв начин с принадлежноста си към България, защото съм дал каквото се е искало от мен. Все ми е тая дали някои ще пише в някой форум на кирилица, или латиница, защото е по-важно какво казваш, а не как.
И все пак, няма да отида да живия на друго място, защото тук ми харесва, тук съм роден, тук е минало най-хубавото ми време, имам спомени, и приятели. Тук е домът ми. Мисля, че съм открил мястото си в живота, намерил съм себе си, и знам, че тук ще живея по-добре, отколкото навън, правейки нещата, които обичам, и живеейки от работата, която харесвам. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:45 PM |