![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Онзи ден, петък, на запитването на една даскалка какво ще правя като завърша,аз и обясних че смятам да остана тук да уча. Тя почти ми се изсмя и започна да ми обяснява как с моя потенциал мога да замина в чужбина за едно по добро бъдеще вместо тук да "се чудя как да свържа двата края". Но не искам. Тук сам родена, тук искам да уча, да работя и да умра(колкото и възвишено, патетично или смешно да звучи). Ами вие...какво мислите? И независимо от шансовете тук и там какво бихте избрали ?
![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 7-June 04 Град: Where the sun don't shine but the Moon is bright Потребител N: 511 ![]() |
Има едно лафче: 'Обичам родинаа, мразя държавата'. Пито платено.Хем ще се бием в гърдите с това какво е постигал народът ни, хем ние самите ще търсим нишички да се измъкнем от отговорност, че принаделжим към ТОЗИ народ.
Никой не е казал, че да учиш навън е лошо, стига да не забравиш от къде си тръгнал.Има я и другата гледна точка, че емигрантите 'наливат' пари в България и много и помагали.Доста съмнителна за мен теза, но да не даваме лични примери наистина. Колкото до патите в McDonalds, да твоят труд отива за американски боклуци, но парите, които ти взимаш отиват в българска кръчма например<най-баналният пример, ама какво да се прави> Ама какво излиза, че ние можем да си правим каквото си искаме, нищо не променяме.И дали си тук или си навън няма значение.Апатия, безразличие..освен, ако има мач, де.Ма сега ни няма и по екраните, та съвсем замряхме. Awake! <нека се изразя така, че да ме разберът всички> Колко от младите хора знаят за споменатите ук вече американски бази.А колко от тях значт какво наистина значи това и какво ни коства и застрашава? Хм...а колко от тях би им пукало.Колко помнят и знаят за '97а? А какво би станало, ако пак се даде гласност на кръвопролитията в кварталите граничещи с циганската сган? Нищо, нали.Ако вие си кажете нищо, нищо ще е. ...Но си мълчим, а някаде текат, шумят реки и ронят бреговете и цвили в мрака конят на Кубрат с надежда да събуди синовете... Какви ги говоря няма значение, всъщност.За когото кръвта значи нещо няма да се примири и няма да има нужда от такива остри думи, които изпозвам аз.Важни са делата, пожелавам ви, каквито и да са вашите да не забравяте земята и родът си:) -------------------- Една страна.Един народ,
Единна вяра - Нов живот. Една любов, но без предел. Една борба за свята цел |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:36 PM |