![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Онзи ден, петък, на запитването на една даскалка какво ще правя като завърша,аз и обясних че смятам да остана тук да уча. Тя почти ми се изсмя и започна да ми обяснява как с моя потенциал мога да замина в чужбина за едно по добро бъдеще вместо тук да "се чудя как да свържа двата края". Но не искам. Тук сам родена, тук искам да уча, да работя и да умра(колкото и възвишено, патетично или смешно да звучи). Ами вие...какво мислите? И независимо от шансовете тук и там какво бихте избрали ?
![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Това е интересно, бих казал, че и то е истина... но не може да е оправдание! Пък и нали е важен крайния резултат - а той до момента поне е плачевен!
![]() Пак казвам - дано ЕС да ни покаже как се върши работа! Но ще трябва да мине време, толкова бързо няма да си отиде българския мързел! Не бива да имаме нереални очаквания за следващите 1-2 години. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:18 PM |