![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 28-June 06 Град: Варна Потребител N: 1420 ![]() |
Не обръщайте внимание на заглавието на темата, просто съм в добро настроение =)
Въпреки, че съм от най-бъбривите, не мога да говоря за себе си без някой да ме подбутне и затова оставям това на вас (не че съм много интересна, де, но пуста му и нахалност, трябваше да отбележа една тема за моа в протокола ![]() -------------------- You never saw the way
How i wanted you to stay And now you're gone I'm on my own |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 28-June 06 Град: Варна Потребител N: 1420 ![]() |
Обожавам декоративните мечове, ножове, катани, ками, лъкове (арбалети), копия и т.н. С две думи - всичко без пистолетите (може би защото са лишени от красотата, която притежава един добре орнаментиран нож). Всъщност аз повече се интересувам от какво се изработват и историята като цяло на оръжията. Е, разбира се, нямам колекция вкъщи (родители...) и се радвам само на един испански "Деникс" и снимки, правени от приятели или взети от интернет.
Между другото, на мен това ми хвана окото от арбалетите, а от ножовете - този красавец ![]() Benedict XVI, ласкаеш ме *изчервява се* -------------------- You never saw the way
How i wanted you to stay And now you're gone I'm on my own |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Обожавам декоративните мечове, ножове, катани, ками, лъкове (арбалети), копия и т.н. С две думи - всичко без пистолетите (може би защото са лишени от красотата, която притежава един добре орнаментиран нож). Не с две думи - как пък реши, че огнестрелните оръжия нямат красота? Това хич не е вярно. Държала ли си въобще подобно оръжие? На първи поглед един стандартен пистолет не изглежда нищо повече от оформено желязо. Красотата се вижда впоследствие, когато я усетиш през дръжката, дулото, тежестта в ръцете си, миризмата на изгорял барут и т.н. Да не говориме за величественото излъчването на разните тежки винтовки и други видове. Точно в това се намира красотата на тези оръжия. Няма нужда да се изляти от златно и нагиздени с разни диаманти, за да излъчват хубост, както явно мислиш. its the respect they hold. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:22 AM |