![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ако някой още не е разбрал, Blind Guardian имат нов албум, който излиза официално тази есен. За мое огромно щастие, вече се появи промо запис с всички парчета от него, макар и с не дотам съвършен звук и voiceovers. Но това са дреболии... Важното е, че "A Twist In The Myth" е тотално разбиващ!
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Много противоречиви чувства оставя този албум в един фен от 16 години на групата, като мен......Че е Гардиан, Гардиан е, ама...нещо му липсва, за да се нареди до класиките им...знам ли...може би, като си купя албума, ще ми хареса повече или ще се науча да ми харесва, но засега това е албума, в който ме хвана само една песен от второ слушане...а имаше времена, когато се влюбвах в половин албум от едно слушане...
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 07:38 PM |