![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ако някой още не е разбрал, Blind Guardian имат нов албум, който излиза официално тази есен. За мое огромно щастие, вече се появи промо запис с всички парчета от него, макар и с не дотам съвършен звук и voiceovers. Но това са дреболии... Важното е, че "A Twist In The Myth" е тотално разбиващ!
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Само аз ли забелязвам, че Skalds and shadows е лееко по-различна, добавени са малко инструменти и звученето на песента е по-добро??? Влюбих се в тази песен. Интересно ми е, сега като си написа скромните впечатления от албума, какво ще е след няколко месеца.... Не слушам Гардиан от много време. Няма я при мен онзи носталгия от "страите времена" , която рядко откриваш ако не си отрснал с групата. Опредлено ми харесва. Няма го онова вцепление и преклоненние което изпитвах на първото ми сериозно преслушване на Nightfall in Middle Earth но ме отвява пре-достатъчно. Тези войс нещо си, може би развалят впечатлението ми до голмя степен. Убиват целостта. Малко усещам корицата не подходяща като емоция за сега, въпреки,че съм почти сигурна, че след това си изказване ще намеря и нея. Разнообразен е ,на сингъла не бях обърнала много внимание, тук всичко сякаш има мястото си. Светът на Гардиан. Малко трудно оставаш незасегнат. С интерс бих прегледала лириките,когато се появят. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 07:11 PM |