![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Turmion Kätilöt са млада банда. Имат два издадени албума, Pirun Nyrkki, видял бял свят в края на Юни т.г., и Hoitovirhe, издаден през 2004-та. Още с дебюта става пределно ясна стиловата им насоченост, а именно тежък индъстриъл, подплатен с много електроника. Всъщност за тези финландци това определение не е съвсем точно, тъй като тук електронните семпъли са много повече от някаква си подложка. Техно пасажите са сложни и многопластови и на моменти си пробиват път за да станат водещи в някои песни, почти измествайки китарите от изконното им място.
Та мисълта ми е за новия албум Pirun Nyrkki... Наскоро се присетих за бандата и с радост открих, че добри хора са го качили в Linkos и няма да се налага да го издирвам незнайно къде. Излишно е да казвам че чутото ме остави с увиснало чене. Прогресът "Катилите" ![]() Мои лични любимци: Mista Veri Pakenee Pirun Nyrkki ![]() Irstauden Ilosanoma (слуша се задължително с интерлюдията Illuusio Musiikista, за да се настроите на нужаната вълна) Всъщност тази тема я започнах с нагласта да напиша ревю, но нещо ми излязоха криви сметките... ![]() Цък! Чакам мнения. -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
След няколко слушания все още се опитвам да го смеля, но ми харесва все повече!
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 08:30 AM |