![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ако някой още не е разбрал, Blind Guardian имат нов албум, който излиза официално тази есен. За мое огромно щастие, вече се появи промо запис с всички парчета от него, макар и с не дотам съвършен звук и voiceovers. Но това са дреболии... Важното е, че "A Twist In The Myth" е тотално разбиващ!
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Гардиън са ми любима група и новият им албум е готин. Fly и Skalds And Shadows ми харесаха още от сингъла, а сега си харесах още няколко песни. И.. толкова. Един фен на Гардиън би трябвало да говори със суперлативи за новият им албум, пък аз както виждате съм лаконичен. Още от A Night At The Opera не ми хареса накъде е тръгнала групата. От този албум имам няколко много любими песни, но като цяло този албум съм го слушал най-малко от всички останали. А новият вероятно ще го слушам още по-малко. Все по-еднообразно пауър-прогресив звучене придобиват.
Цитат(Hansi) "The Edge and Lionheart certainly will achieve absolute cult status within a very short amount of time. They are very heavy, almost thrashy, though very progressive in certain ways". Това е странно, защото от това, което съм чул досега, Lionheart най-малко ми хареса. Ханси за какво хеви и траш звучене говори, не знам. При положение, че слушам малко траш и твърдо предпочитам хевито, по думите му би трябвало тая песен да ми стане любима (за The Edge ще видим, още не съм я чул). Но точно обратното, малко твърде power ми се стори и леко безлична. Явно Ханси явно има много... меки разбирания за траш. Цитат(Hansi) A mix of 30% new Blind Guardian style, 25% A Night at the Opera, 20% Nightfall in Middle-Earth, 20% Imaginations From the Other Side and 5% older work Ugh... more like 90% new Blind Guardian Style (incl. A Night At The Opera) and 10% other works. Както каза magodeoz - няма го заряда на групата. Иначе сам по себе си, без да гледаме старите им неща и т.н., албумът наистина е доста добър (то пък оставаше и да не е ![]() Аз лично чакам с нетърпение оркестровия проект на Ханси по "Властелинът на Пръстените" ![]() ПП Не бих казал, че Гардиън са променили стилът си в тази насока още през 98-а. Nightfall In Middle-Earth ми е един от любимите албуми въобще и гледам на него като нещо уникално в дискографията на Гардиън, албум, който не принадлежи нито на стария, нито на новият им период. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
ПП Не бих казал, че Гардиън са променили стилът си в тази насока още през 98-а. Nightfall In Middle-Earth ми е един от любимите албуми въобще и гледам на него като нещо уникално в дискографията на Гардиън, албум, който не принадлежи нито на стария, нито на новият им период. Именно де - това е преходният албум между класическото и новото им звучене. Прав си, че не може да бъде сравняван пряко с която и да е от останалите творби, но тъкмо в "Nightfall" за пръв път се появяват голяма част от похватите, които групата използва в "A Night At The Opera" и сега в "A Twist In The Myth". -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 07:19 PM |