![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ако някой още не е разбрал, Blind Guardian имат нов албум, който излиза официално тази есен. За мое огромно щастие, вече се появи промо запис с всички парчета от него, макар и с не дотам съвършен звук и voiceovers. Но това са дреболии... Важното е, че "A Twist In The Myth" е тотално разбиващ!
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Slash, другарю мой. Пак заобиколно обиждащ хората. Мне. Аз създадох образ на хора с музикални предпочитания, а ти си този който намери себе си в тези хора и сам си се обиди, като заклейми твоите музикални предпочитания като обидни... Иначе аз не мога да си настроя мозъка така, че да харесвам Astral Projection, примерно, но знам че музиката им е безкрайно качествена. Харесвам "A Twist In The Myth" защото е разчупен, кара те да изпитваш разнообразие от емоции, песните - в цялото си разнообразие са колкото различни, толкова зависещи една от друга, има мощ, енергия, модерно и много качествено звучене и т.н. и т.н. Не се опитвам да търся в "A Twist In The Myth" нещо изсвирено и изпято вече от Blind Guardian, а се старая да разгранича албума който слушам от цялата дискография на дадената група, защото така откривам най-бързо достойнствата му. Винаги процедирам така с албумите на най-любимите ми групи... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 07:14 PM |