![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Ако някой още не е разбрал, Blind Guardian имат нов албум, който излиза официално тази есен. За мое огромно щастие, вече се появи промо запис с всички парчета от него, макар и с не дотам съвършен звук и voiceovers. Но това са дреболии... Важното е, че "A Twist In The Myth" е тотално разбиващ!
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
А Slash, приятелче, видях, че без да искаш нарече музиката на Гардиън (старите, истинските Гардиън) - еднообразно жулене... Другарю, приятелче... ако харесвах ManOwaR сигурно щяхте да ме наричате и кръвен братко!!! ![]() Имам чувството, че всеки си интерпретира моите мнения, както се иска. Единия се затапи сам, като обиди без да иска музикалните си предпочитания, друг сега - наричал съм бил спийд периода на Blind Guardian - еднообразно жулене... Шоу! Имах предвид, че феновете на това еднообразно жулене знаят, че има достатъчно групи които свирят едно и също от 20 години, затова няма нужда да искат от Blind Guardian същото. Има какво да си слушкат. А "истинските Guardian" са според ушите на човек. Всеки има право да нарича който период го кефи - "Истинският"! Има право и да си вярва... Самият спийд период на Blind Guardian ми харесва, защото е спийд от много високо качество. Но аз да не съм на ЕГН-то на Ferril, например, че да си спомням за това с носталгия... ![]() Вземете пример от Ицо бе, "тр00" такива! Той по-малък разбирач ли е от вас?! Обаче харесва всичко на Blind Guardian, защото е фен. Аз също харесвам всичко на Blind Guardian, както и още няколко човека, които го написаха в тази тема. Blind Guardian - Lionheart Тотална зарибявка!!! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 07:21 PM |