![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Chudno mi e nqkoi drug oswen Nightmare chuwal li gi e? I ako da kakwo wi e mnenieto... spored men sa prosto unikalna grupa:)
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Любе рокс...какво повече да кажа
най-гениалните им песни според мен са "Сестра" "Конь" иии Позови меня тихо по имени позови меня на закате дня посови меня грусть печаль моя опа..разпях се Любе си е Любе , защо трябва да ги ограничавате в някакъв стил Апфхахах веднъж в софия ми се случи в един китайски ресторант по радиото пуснаха първо Малина и Ъзис и веднага след тва "по високой траве"... Амчи поздрав за всички които ги слушат ![]() А Земфира някой да слуша като сме я почнали на руска тематика? -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 12:47 PM |