![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
понеже не знам какви са правилата за пускане на статии от други медии, ще сложа само линк към статията, но ако някой от модераторите реши, че след като се съобщава от кой сайт е, и е възможно да се пусне целият текст, би било добре да се пусне:)
Линк към статията от днес.бг |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Малко ме подразни в текста непрестанното сравняване с датския фест Роскилде - от второто изречение като тръгна да говори за него, та до самия край! България не е Дания и никога няма да бъде. Нито Германия ще станем, нито която и да е европейска държава. Но оставям това на страна.
Статията като цяло не е лошо написана. И има много верни неща. За боклука, толерантността и подкрепата най ми хареса. Но какво по дяволите има против Слънчев бряг?! Краят на написаното е необуздано тъп, не на място и много комплексарски. (след 30 секунди пулене в монитора) Сега видях, че блогът бил на Киро от ММ. Уотевъ, не е отбелязано като за начало, че в Слънчев бряг няма чак толкова много българи. И на второ място - от чужденците/чужденките една солидна част съвсем не са на токчета и с бели гащи. Точка. Това имам да кажа по повод статията. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:53 AM |