![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 275 ![]() |
ei hora kakvo 6te kajete za na slavi trifonov 6outo ?zabavlqva li vi ili vie dori i ne go gledate izkajete se na volq
![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат Ахаха... тия няколко реда ме сбъркаха от смях! Уникално! A??nai-interesnoto neshto w koeto sa me obwinqwali naposledyk-plagiatstwo-ta koi se opitwam da prerazkaja i za kakwo shte mi e po dqwolite da se kicha s mislite na nqkoi drug.syjalqwam, no na koito i da ti napomnqm na men opredeleno ne mi e izwesten.Дано не се обидиш, но ми се струва, че се опитваш да изкажеш (по-скоро: преразкажеш) не-свои мисли... Цитат Иначе хубаво си го преразказал. Само дето именно тая простотия му е готиното. tq prostotiqta tam e prosto bezgranichna..kakwo i e gotinoto?a i btw sym f, ne mЦитат Цялата идея на филма е такава да не говорим че пиперливите диалози са на много високо ниво и страшно забавни ако не гледаш на тях толкова предубедено, като че ли с желание да изпъкнеш пред масата фенове "с промити мозъци" ne...moqta edinstwena cel e da se sleq s masite fenowe, za da ne se chuwstwat te kofti ot towa, che nqkoi ne e na tqhnoto mnenie..sega i nadmenna kuchka shte me izkarate[wsyshtnost az sym po dqwolite i kakwo tolkowa..!]mnogo mi puka za masite fenowe-te si jiweqt i si go gledat toq serial -zatowa go dawat tolkowa wreme po tv..az prosto ne wkliuchwam tv-to=>ne go gledam, no towa ne znachi che ne moga da si psuwam typiq serial-imam prawo na mnenie w nai-obshtiq sluchai.a piperliwite dialozi na wisoko niwo..to kakwo moga da kaja-mn jalko che kriteriite ti za wisoko niwo sa se srinali tolkowa. Цитат Съгласен съм със Sw1tched - сериалът наистина може да бъде забавен, стига да не търсиш някакъв особено дълбок смисъл в него... mi priemame, che az nqmam nikakwo "chuwsto za humor" i za zabawlenie i izbshto i wsichko mi e s mn dylbok smisyl i zatowa mi e kofti i nakraq shte si potyna w dylbokiq smisyl i shte si pukna i tolkoz.. a inache e mn interesen efekta na edin edinstwen post ot moq strana..s golqm uspeh moga da predizwikam swetowni razmirici qwno imam talant -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:58 AM |